IT-rekruttering

Hos Capax tilpasser vi vores IT-rekrutteringer specifikt til den enkelte proces. I samarbejde med jer, sikrer vi en dybdegående analyse og definition af opgaven, inden vi går i gang med at finde jeres specialist.

Rekruttering af Fullstack Software Enginners, Technical Experts & CISO’er er vores speciale. Vi headhunter kandidater til komplekse IT-rekrutteringer, og har gjort det i mere end 10 år. Som et IT-rekrutteringsbureau headhunter vi årligt 250+ specialister og er markedsledere indenfor rekruttering af IT-specialister. Vi har en dyb faglig forståelse, og alle vores IT recruiters har dybdegående kendskab til it-branchen. Vores rekrutteringer er skræddersyet specifikt til hver opgave, og en senior IT-headhunter, vil styre processen fra start til slut. På den måde sikrer vi, at I får den bedste kandidat til jeres IT stilling.

Leder I efter jeres næste Principal Solution Architect, DevOps, eller andre  IT-specialister?

Rekrutteringsprocessen

Vi behandler al information i rekrutteringsprocessen med største fortrolighed. Det gælder både, hvilke informationer I ønsker, kandidaterne skal have, samt de oplysninger, I ønsker, indsamlet om potentielle kandidater.

Rekrutteringsprocessen tager oftest 5-8 uger og følger disse stadier:

Vores ydelser

Search &
Selection

I vores Search & Selection-proces, finder vi potentielle kandidater i Danmark og i udland, hvis det er relevant for jeres ledige stillinger.

Vi sikrer derved, at I får den bredeste pulje af kvalificerede kandidater at vælge imellem.

Vores IT-konsulenter sørger for, at I ender med den helt rigtige kandidat, til den ønskede stilling.

Limited
Search

Limited Search giver let og hurtig adgang til dygtige IT-specialister, der ellers kan være svære at få fat i.

Inden for en række IT-specialistområder, har vi opbygget et Talent Map, hvor vi identificerer kandidater med specifikke spidskompetencer.

Vores Limited Search proces er designet til at hjælpe med rekrutteringsopgaver, der ikke nødvendigvis kræver en fuld Search & Selection.

Personlig-hedstest

Personlighedstests kan være et vigtigt redskab i enhver rekrutteringsproces. Den kan hurtigt og effektivt vise relevante parametre hos kandidaterne.

Personlighedstesten bruges som et supplement til eksempelvis samtaler. Som del af vores rekrutteringsproces, tilbyder vi at personlighedsteste kandidaterne.

Vi er certificeret i personlighedstestene MPA og OPQ32

Job-annoncer

Vi har et dybdegående kendskab til IT-branchen og en unik indsigt i de faktorer, der gør, at kandidaterne vælger jer.

Vi tilbyder jer kvalificeret sparring i forbindelse med udformning af jobannoncer, så vi sikrer, at I får de rigtige IT-specialister med en jobannonce af høj kvalitet.

Specialist rekruttering

Som specialist search hus med niche i komplekse IT profiler, har vi løst nogen af de sværeste stillinger, for store tekniske virksomheder, national og internationalt. Med mere end 10 års erfaring, er vi en af nordens største IT-rekrutteringsbureauer.

Ønsker du at vide mere om IT-rekruttering hos Capax?

Kontakt

Capax Julie

Julie Skov 

Senior Rekrutteringskonsulent og Teamleder