Rekruttering af IT-arkitekter

Capax Recruitment specialiserer sig i rekruttering af IT-arkitekter og håndterer over 250 rekrutteringer årligt, med en dybdegående ekspertise i IT og rekruttering. De har adgang til et bredt netværk af IT-arkitekter, med over 75.000 kandidater i deres database, og fokuserer på at matche virksomheder med de mest kvalificerede kandidater inden for forskellige IT-arkitekturområder.

Grønt illustrationsnet

Mere end 50 rekrutteringer inden for IT-arkitektur om året

Hos Capax har vi en stærk track record inden for IT-rekruttering og løser mere end 50 vellykkede IT-arkitekturrekrutteringer årligt. Dette bekræfter vores evne til at finde den perfekte match for hver virksomhed. Hvert år håndterer vi over 250 rekrutteringer til komplekse stillinger. Her er nogle af vores seneste rekrutteringscases inden for IT-arkitektur:

  • Løsningsarkitekt til dansk teknologivirksomhed: Vi hjalp en teknologivirksomhed med at finde en dygtig løsningsarkitekt med de nødvendige tekniske kompetencer og strategiske indsigter.
  • Cloudarkitekt til e-handelsvirksomhed: Vi arbejdede sammen med en e-handelsvirksomhed for at finde en erfaren cloudarkitekt, der kunne drive deres digitale transformation.
  • Dataarkitekt til globalt medicinalfirma: For et globalt medicinalfirma identificerede vi en dygtig dataarkitekt, der kunne hjælpe med at optimere deres dataløsninger.
Læs mere om Capax og hvordan vi hjælper virksomheder med tech rekrutteringer

Læs hvad vores kunder siger om samarbejdet

Læs alle vores referencer fra vores kunder

Kommunikationen med konsulenterne var i top. Udover de planlagte møder og telefonsamtaler var der en god overlevering af information i de mange statusmails. Kandidatpræsentationerne var rigtig positive. Det var nemt at skabe sig et personligt indtryk af alle kandidaterne ud fra konsulenternes resumé.”

Karl Johan Lisby, Head of DevOps & Framework

GN logo

Capax var på bolden hele tiden, de var meget proaktive og omstillingsparate når det gjaldt kandidaterne. De var gode til at holde dem varme, og overleveringen fungerede gnidningsfrit. Capax tog stort ansvar i rekrutteringsprocessen, og det var rart at ressourcerne ikke skulle ligge hos os. Alt i alt har vi følt os meget trygge, og kunne med god ro i maven, vælge blandt et meget varieret kandidatfelt.”

Simon Rath, CRO

Danske Spil logo

Capax gav nyt liv til vores rekrutteringsproces. Deres tilgang til opgaven var en helt anden end den vi har oplevet hos tidligere samarbejdspartnere. De var superdygtige til at formidle stillingerne, såvel som NTG som virksomhed. De kan godt give sig selv et ordentligt skulderklap.”

Jesper B. Ørvad, Group Director

Vi samarbejder med NTG

100% succesfuld rekruttering – mere vil have mere! Der var god dialog gennem hele forløbet, og Capax var altid nemme at komme i kontakt med. Det var rart at kunne følge med på sidelinjen, og altid vide hvor langt de var i processen. De havde en helt anden vinkel på stillingsbeskrivelsen, og det var interessant at blive udfordret på vores vante processer.”

Michael Nielsen, Agile People Leader

Energinet kundelogo

Capax var en stor hjælp da vi skulle ansætte 3 projektledere til vores byggemodningsgruppe. De havde en høj succesrate og ramte plet med kandidaterne. 5 ud af 5 mulige kandidater var et fagligt match, og vi fik ansat 3 stærke profiler inden for aftalte tidsramme. Alt i alt sidder vi tilbage med en god mavefornemmelse og 3 meget kvalificerede projektledere til vores team.”

Jesper Folke Andersen, Teamleder, Projekt Rens & Afløb

Vi samarbejder med Novafos

You’ve found the person that was perfect for us. It was a difficult position, a very technical job. We reached out to a contact regarding your proposed candidate, who told us that there are two people in Denmark that can do what we are trying to do, and this is one of them, that is testament to you finding the best candidate.”

Tom Greene, Chief Growth Officer

Blast logo

Vi valgte Capax på baggrund af deres gode historik med tekniske rekrutteringer, og erfaringer med IAM-profiler. De virkede robuste, havde en god proces og var velovervejede. Jeg var bestemt tilfreds med deres resultater og har valgt at fortsætte det gode samarbejde, med flere rekrutteringer. Jeg har også anbefalet dem til nogle af vores andre afdelinger.”

Jørgen Papadopoulos, Partner

Devoteam logo

Capax har leveret en kompetent leverance på rekruttering af specialiststillinger inden for IT-området. Deres konsulenter har dyb indsigt i markedet, og besidder en god forståelse for udfordringerne deri. Vi oplevede en professionel rådgivning samt sparring i forløbet, hvor vi som samarbejdspartnere havde en åben dialog og havde jævnlige check-ins, hvilket var med til at give en god kundetilfredsstillelse.”

Dennis Paydar Huynh, Team Lead, Talent Acquisition

Ørsted logo

Capax skal have stor ros for deres arbejdsmoral og resultater, jeg havde ikke forventet, at vi på så kort tid, allerede var kommet så langt i en ellers krævende proces. Det var nemt at give dem frie tøjler med rekrutteringerne, og fokusere min energi i eget arbejde, og stadig få yderst tilfredsstillende resultater. Især vores Hiring Managers var begejstrede for deres statusmails, det var nemt altid at vende tilbage og skabe et godt overblik over potentielle kandidater.”

Jonas Fabricius-Bekker, Head of People

Vi samarbejder med Banking Circle

Vi har fået et rigtig godt resultat. Den løbende dialog/kommunikation har kørt godt, hvor Capax har taget god action på den del af processen. Alt i alt en god oplevelse.”

Niels Henrik Wulff, Director, Command Control & Planning

Vi samarbejder med Terma

Vi rekrutterer alle typer IT-arkitekter

IT-arkitekter er nøglefigurer i virksomheders teknologiske strategi. Hos Capax er vi specialister i at rekruttere IT-arkitekter med ekspertise inden for forskellige områder, herunder:

  • Systemarkitektur
  • Enterprisearkitektur
  • Cloudarkitektur
  • Sikkerhedsarkitektur
  • Dataarkitektur
  • Applikationsarkitektur

Uanset hvilken type IT-arkitekt I søger, kan vi finde den rette kandidat.

Adgang til et omfattende netværk af IT-arkitekter

Læs mere om Capax og hvordan vi hjælper virksomheder med tech rekrutteringer

Capax har adgang til et bredt netværk af dygtige IT-arkitekter. Vores CV-database rummer over 75.000 kandidater, hvoraf 4.000+ fokuserer på IT-arkitektur. Med vores proaktive tilgang til at finde de bedste talenter inden for IT-arkitektur, kan vi sikre, at vi matcher jeres virksomhed med de mest kvalificerede kandidater, uanset om I søger eksperter inden for systemarkitektur, cloudarkitektur eller noget helt andet.

Vores omfattende netværk kombineret med vores ekspertise er din garanti for at finde de rette IT-arkitekter, der passer bedst til jeres behov – både når det kommer til faglige kvalifikationer og personlighed.

Eksperter i at rekruttere IT-arkitekter

I en verden, hvor komplekse IT-landskaber og digital transformation er nøgleelementer i virksomheders succes, er det afgørende at have dygtige IT-arkitekter ved sin side. Virksomheders evne til at skabe skræddersyede IT-løsninger og navigere i komplekse arkitektoniske udfordringer er afgørende for konkurrenceevnen.

Manglen på specialiserede færdigheder inden for IT-arkitektur kombineret med de konstante teknologiske fremskridt gør, at flere og flere virksomheder søger kompetente IT-arkitekter. Det er her, Capax træder ind i billedet. Med vores ekspertise og omfattende netværk af talentfulde IT-arkitekter, kan vi hjælpe med at finde de rette kandidater, der kan styrke jeres digitale strategi.

Vi forstår vigtigheden af IT-arkitekter og har en dybdegående ekspertise i både IT og rekruttering, der hjælper virksomheder med at finde de rette kandidater.

Med vores omfattende forståelse for IT-arkitektur og mere end 50 vellykkede rekrutteringer inden for området årligt, er vi klar til at hjælpe med at identificere og ansætte de bedste IT-arkitekter til jeres virksomhed.

Ønsker du at vide mere om rekruttering af IT-arkitektur hos Capax?

Kontakt

Emil Plaugmann

Emil Plaugmann

Partner

Seneste jobs