Hvem er Capax?

Navnet: Capax er latinsk og betyder kapacitet.

“Vi stiller ekstra kapacitet til rådighed i forhold til at finde nøglemedarbejdere inden for tekniske searches i forbindelse med rekruttering, freelancere og rådgivning.”

Historien

2010

Capax bliver etableret af IDA’s datterselskab, Teknologiens Mediehus i samarbejde med Christina Just som respons på den stigende efterspørgsel i markedet efter it-specialister, ingeniører og ledere med teknisk baggrund. Dette er et stærkt ståsted til at opbygge Danmarks førende specialist search-hus grundet det tætte samarbejde.

2017

Capax’ bestyrelse bliver professionaliseret med tiltrædelse af Henrik Winther, der er Executive Vice President for COWI Danmark.

2019

Capax bliver efter et management buy-out en selvstændig konsulentvirksomhed i et ønske om at kunne forfølge forretningsmuligheder inden for nye specialistområder. I samme omgang tiltræder Emil Plaugmann i partnerkredsen. Emil har været en del af Capax siden 2010 og været med til at opbygge Capax.

Kulturen & værdierne

Vi har en ”can do”-mentalitet. Vores ambition er at løse alle opgaver uanset sværhedsgrad, og det er en ambition, vi lægger stor stolthed i at efterleve.

Vi har succes med at besætte komplekse stillinger, fordi vi ser enhver opgave som et samarbejde, hvor vi stiller vores hjælp og ekspertise til rådighed. Vi går opgaven med en ærlig tilgang, hvor vi med vores kompetencer og brancheviden fortæller hvad der kan, og ikke kan lade sig gøre. Det er vigtigt, at vi når til enighed om stillingen og hvad der er muligt, inden vi engagerer os i opgaven.

Vi tror på ordentlighed og på at møde jer i øjenhøjde. Vi fungerer som jeres samarbejdspartner og er stolte over vores solide og langvarige kunderelationer og vil gå langt for at sikre, at I er tilfredse, og at vi når i mål med alle vores rekrutteringer.

Det er vigtigt for os, at vi er det rigtige match for jer.

Vores konsulenter

Højt specialiserede rekrutterings-konsulenter

Vores konsulenter er dybt specialiserede inden for headhunting af it-specialister, ingeniører og tekniske ledere. Vi løser også konsulentopgaver i forbindelse med rekrutteringsprocesser, outplacement og freelance.

Alle konsulenter har som minimum en kandidatgrad og er blandt de bedste på deres årgang. Som de eneste i branchen tilbyder vi et graduate-program, hvor vores nye medarbejdere får hele rekrutteringsværktøjskassen og bliver bygget op som konsulenter. På den måde sikrer vi, at de forstår branchen til bunds og får den rigtige træning i at rekruttere de ønskede profiler.

Kontakt os

Christina Just

Managing partner

+45 50903030
cj@capax.dk

Emil Plaugmann

Partner

+45 22263407
emp@capax.dk

Julie Skov

Senior Rekrutteringskonsulent og Assistant Teamleder

Sine Jelle

Senior Rekrutteringskonsulent og Teamleder

+45 21661104
sdj@capax.dk

Marianne Petersen

Chefkonsulent og Teamleder

+45 51689858
mkp@capax.dk