Hvem er Capax?

Bæredygtighed

 

Hos Capax har vi et dedikeret mål om at blive så bæredygtige som muligt. Vi finder stor inspiration i samarbejdspartnere som f.eks. Novo Nordisk og Energinet, der begge arbejder mod energioptimering og affaldsreducering.
Med hovedkontor placeret i hjertet af Nordhavn, Københavns nye bæredygtige bydel, er Capax omringet af bæredygtige løsninger. I form af DGNB-certificerede byggeprojekter, med energieffektive bykvarterer, og nærhed til højklasset kollektiv transport, stræber Nordhavn efter at reducere CO2 udledningen med 70% inden 2030.

Vi tror på at konkurrence og ansvar går hånd i hånd. Derfor sætter vi stor ære i at følge det eksempel sat af kunder som By & Havn. Gennem alle deres projekter har de fokus på udvikling, ikke kun økologisk, men også socialt- og økonomisk miljø. Bæredygtighed for Capax betyder: håndtering af problemstillinger med miljømæssigt afsæt. Vi tror også på, at optimering ikke kun handler om flere løste arbejdsopgaver på kortere tid. Det er mindst lige så vigtigt at, optimere udnyttelsen af daglige produkter og ressourcer.

Derfor har vi indført en række konkrete tiltag for mere bæredygtighed i Capax:

 

  • Transport: Vi går meget op i at minimere vores CO2-fodaftryk. Vi opfordrer vores medarbejdere til at cykle, tage offentlig transport eller elbil. I dag bruger mere end 80% af vores medarbejdere enten cykel eller offentlig transport til og fra arbejde, 14% enten går eller kører elbil, mens kun 6% benytter sig af biler drevet på fossile brændstoffer.
  • Papir reducering: Vi har højt fokus på generelt at bruge så lidt papir som muligt, og foretrækker digitale dokumenter, frem for fysiske. Når vi printer er det på genanvendeligt papir, og vores printer er forudindstillet til at printe på begge sider, for altid at halvere mængden af papir.
  • Mindre madspild: Vi tilpasser vores frokostordning efter hvor mange vi er på kontoret, så vi reducerer madspild. Vi har ugentlige vegetardage, for at minimere vores kødforbrug. Derudover tilbyder Capax madbokse til alle medarbejdere, hvor eventuel overskydende frokost kan tages med hjem.
  • Energi optimering: Vores lyssystem på kontoret er styret af bevægelsessensorer, så ingen lamper brænder unødvendigt. Derudover har vi installeret en universalafbryder, som efter endt arbejdsdag lukker for al strømtilførsel.

Historien

2010

Capax bliver etableret af IDA’s datterselskab, Teknologiens Mediehus i samarbejde med Christina Just som respons på den stigende efterspørgsel i markedet efter it-specialister, ingeniører og ledere med teknisk baggrund. Dette er et stærkt ståsted til at opbygge Danmarks førende specialist search-hus grundet det tætte samarbejde.

2017

Capax bliver det største Ingeniør search-hus i Danmark.
Capax modtager for andet år i træk Børsens Gazelle, som en af landets hurtigst voksende virksomheder.

Capax’ bestyrelse bliver professionaliseret med tiltrædelse af Henrik Winther, der er Executive Vice President for COWI Danmark.

2019

Capax bliver efter et management buy-out en selvstændig konsulentvirksomhed i et ønske om at kunne forfølge forretningsmuligheder inden for nye specialistområder. I samme omgang tiltræder Emil Plaugmann i partnerkredsen. Emil har været en del af Capax siden 2010 og været med til at opbygge Capax.

Kulturen & værdierne

Vi har en ”can do”-mentalitet. Vores ambition er at løse alle opgaver uanset sværhedsgrad, og det er en ambition, vi lægger stor stolthed i at efterleve.

Vi har succes med at besætte komplekse stillinger, fordi vi ser enhver opgave som et samarbejde, hvor vi stiller vores hjælp og ekspertise til rådighed. Vi går til opgaven med en ærlig tilgang, hvor vi med vores kompetencer og brancheviden fortæller hvad der kan, og ikke kan lade sig gøre. Det er vigtigt, at vi når til enighed om stillingen og hvad der er muligt, inden vi engagerer os i opgaven.

Vi tror på ordentlighed og på at møde jer i øjenhøjde. Vi fungerer som jeres samarbejdspartner og er stolte over vores solide og langvarige kunderelationer og vil gå langt for at sikre, at I er tilfredse, og at vi når i mål med alle vores rekrutteringer.

Det er vigtigt for os, at vi er det rigtige match for jer.

Vores konsulenter

Højt specialiserede rekrutterings-konsulenter

Vores konsulenter er dybt specialiserede inden for headhunting af it-specialister, ingeniører og tekniske ledere. Vi løser også konsulentopgaver i forbindelse med rekrutteringsprocesser, outplacement og freelance.

Alle konsulenter har som minimum en kandidatgrad og er blandt de bedste på deres årgang. Som de eneste i branchen tilbyder vi et graduate-program, hvor vores nye medarbejdere får hele rekrutteringsværktøjskassen og bliver bygget op som konsulenter. På den måde sikrer vi, at de forstår branchen til bunds og får den rigtige træning i at rekruttere de ønskede profiler.

Kontakt os

Christina Just

Managing Partner

Capax Christina

Emil Plaugmann

Partner

Capax Sine

Sine Jelle

Senior rekrutteringskonsulent og teamleder

Capax Marianne

Marianne Petersen

Chefkonsulent og teamleder

Capax Julie

Julie Skov

Senior Rekrutteringskonsulent og teamleder

Capax Sine

Henriette Dalsgaard Busch

Digital Marketing Manager

Capax Sine

Sofie Okholm

Senior international rekrutteringskonsulent

Capax Marianne

Rikke Barlund Hansen

International rekrutteringskonsulent

Capax Sine

Monika Hürtig

International rekrutteringskonsulent

Capax Sine

William Pokriva

International rekrutteringskonsulent

Capax Marianne

Xenia Reimers Rosiak

International rekrutteringskonsulent

Capax Sine

Vanda Davani

International rekrutteringskonsulent

Capax Sine

Freja Heltborg

International rekrutteringskonsulent

Capax Marianne

Rikke Ilsø de Graaf

International rekrutteringskonsulent

Capax Sine

Mette Sommerlund Thomsen

International rekrutteringskonsulent

Capax Sine

Maria Winterberg

International rekrutteringskonsulent

Capax Marianne

Simone Wind Gregersen

Junior rekrutteringskonsulent

Capax Sine

Johanne Rosbjerg

Junior rekrutteringskonsulent

Capax Sine

Sebastian Vestergaard Guldager

Junior rekrutteringskonsulent

Capax Marianne

Jonas Henius Rasmussen

Junior rekrutteringskonsulent

Capax Sine

Magnus Wiinholt

Kommunikation og marketing medarbejder

Capax Sine

Mia Margurite Malloy

Juridisk konsulent

Capax Sine

Cathrine Stensberg Jafari

Kommerciel Konsulent

Capax Marianne

Nicolai Thomas Peytz

Business Analyst

Capax Sine

Iben Trier

Intern HR-medarbejder

Capax Sine

Dicte Sarah Jensen

Marketing Assistant

Capax Sine

Agnete Tofte Hansen

Piccoline og IT support