Vores ydelser

It-specialist

Search & Selection – Ydelser

Vi finder jeres næste IT-specialist eller ingeniør

Vi er dybt specialiseret i rekruttering af IT-specialister, ingeniører og tekniske ledere. Vi hjælper mange nationale og internationale virksomheder med at ansætte nye medarbejdere.

Vi tilbyder en Search & Selection proces, som vi tilpasser jeres behov og ønsker.

Freelance – Ydelser

Capax tilbyder udvælgelse af højt kvalificerede IT-specialister, ingeniører og ledere med teknisk baggrund til projektansættelser og midlertidige opgaver på freelance-niveau. Dette kan være relevant, hvis I i en tidsbegrænset periode har en stor arbejdsbyrde eller ikke ønsker at ansætte flere medarbejdere. En projektansættelse eller en midlertidig ansættelse kan føre til fastansættelse efter en aftalt periode, hvis det ønskes.

Outplacement – Ydelser

Afskedigelse af en eller flere medarbejdere er hårdt for både medarbejder og virksomhed.

Der er meget at tænke på for begge parter, ikke mindst at hjælpe den eller de berørte medarbejdere godt videre i karrieren, men også lempe jer i forhold til en besværlig proces.

In-house rekrutteringskonsulenter – Ydelser

Hos Capax kan I leje en højt specialiseret rekrutteringsekspert til jeres næste projektansættelse.

Vi har stor erfaring med at opbygge større afdelinger samt puljerekrutteringer, og sørger for at det nye team har de rette kompetencer.

Personlighedstest – Ydelser

En personlighedstest kan være et værdifuldt redskab som led i en rekrutteringsproces, da den kan vise relevante parametre hos egnede kandidater. Personlighedstesten bruges som supplement til andre værktøjer, eksempelvis samtaler. Vi tilbyder som en del af vores rekrutteringsproces at personlighedsteste kandidaterne. Vi har også mulighed for at teste medarbejdere eller kandidater, der ikke er en del af et rekrutteringsforløb hos Capax.

Vi er certificeret i personlighedstestene MPA og OPQ32

 

Jobannonceskrivning – Ydelser

Hos Capax har vi et dybdegående branchekendskab og en unik indsigt i de faktorer, der gør, at kandidaterne vælger jer.

Derfor kan vi tilbyde kvalificeret og specifik sparring i forbindelse med udformning af jobannoncer, så vi sikrer, at I tiltrækker de helt rigtige tekniske profiler med jobopslag af høj kvalitet.