Freelancer

Sådan vi arbejder med freelancere

Capax har mange års erfaring med at finde it-specialister og ingeniører på freelance-niveau.

Siden 2010 har vi arbejdet inden for specifikke fagområder som SAP, DevOps, it-arkitektur, hardware, automation og audio.

Vi hjælper jer med at matche relevante og kompetente freelancere inden for it- og ingeniørbranchen, der hurtigt kan sættes i gang med arbejdsopgaverne. En freelance-ansættelse kan munde ud i en fastansættelse, såfremt dette ønskes af begge parter.

Få de rette kompetencer ved freelance-ansættelser.

Capax freelancer

Find freelancer

Ønsker I at ansætte en fagligt kompetent freelancer inden for jeres område? Capax har en omfattende database og et stærkt netværk bestående af de bedste it-specialister og ingeniører, klar til jeres næste store freelanceprojekt. Vi identificerer erfarne profiler, som I vil blive præsenteret for. Derefter gennemfører vi screeningsinterviews, og I får mulighed for at afholde 2. samtaler med de mest egnede kandidater til jeres projekt.

Pil ned - gå videre til næste afsnit

Processen

Freelancer proces

Er du freelancer?

Er du freelancer eller ønsker at arbejde som freelancer? Så kan du registrere dig i vores database. Capax løser mere end 250+ opgaver om året, og hvis din profil er interessant, vil en af vores konsulenter kontakte dig, når der er en stilling, der matcher dine kompetencer og ønsker.

 

Ønsker du at vide mere om freelancere hos Capax?

Kontakt

Emil Plaugmann
Emil Plaugmann
Partner
22263407
emp@capax.dk