Dine
karrieremuligheder

Capax er specialister i rekruttering i både it- og ingeniørbranchen. Vi rekrutterer it-specialister, ingeniører samt ledere til tekniske stillinger. Vi har et bredt og varieret netværk i ind- og udland, og har derfor fingeren på pulsen i forhold til dine karrieremuligheder.

Vi har en stor database med CV’er på potentielle kandidater, og passer du i stillingen, er du velkommen til at uploade dit CV. Dit CV vil blive en del af vores interne CV-database, som kun er tilgængelig for vores medarbejdere.

Du er velkommen til at uploade dit CV uanset, hvordan din jobsituation ser ud, om du er aktiv eller passiv jobsøgende. Hvis der er en relevant stilling, der matcher din profil og dine kompetencer, vil vi kontakte dig. Du har også mulighed for at få kompetent sparring på dit CV.

Seneste jobs

Rekrutteringsprocessen

Når du har uploadet dit CV i vores interne database, vil vi kontakte dig, så snart der er en aktuel jobmulighed, som matcher din profil og kompetencer.

Når vi kontakter dig angående en konkret stilling og du finder stillingen interessant, vil en af vores rekrutteringskonsulenter tage en uformel snak med dig omkring den pågældende stilling.

Såfremt der er et match mellem dine karrieremæssige ønsker og de stillede kompetencekrav, vil vi have en uddybende dialog med dig. Herefter vil du typisk blive præsenteret for kunden, evt. anonymt, hvis du ønsker det.

Som udvalgt kandidat hos Capax tager et rekrutteringsforløb i gennemsnit 5-8 uger. Det ser typisk sådan her ud: