Dine
karrieremuligheder

It-specialist

Capax er eksperter i at rekruttere kandidater som f.eks. IT-specialister og ingeniører. Vi rekrutterer IT-specialister, ingeniører samt ledere til tekniske stillinger. Vi har et bredt og varieret netværk af i ind- og udland, og har derfor fingeren på pulsen i forhold til dine karrieremuligheder som kandidat.

Vi har en stor database med CV’er på potentielle kandidater, og passer du i stillingen, er du velkommen til at uploade dit CV. Dit CV vil blive en del af vores interne CV-database, som kun er tilgængelig for vores medarbejdere.

Du er velkommen til at uploade dit CV uanset, hvordan din jobsituation ser ud, om du er aktiv eller passiv jobsøgende. Hvis der er en relevant stilling, der matcher din profil og dine kompetencer, vil vi kontakte dig. Du har også mulighed for at få kompetent sparring på dit CV.

Seneste jobs

Rekrutteringsprocessen

Når du har uploadet dit CV i vores interne database, vil vi kontakte dig, så snart der er en aktuel jobmulighed, som matcher din profil og kompetencer. Vi matcher kandidater med spændende stillinger, uanset om du er interesseret i fastansættelse eller freelance opgaver.

Når vi kontakter vores kandidater angående en konkret stilling og de finder stillingen interessant, vil en af vores rekrutteringskonsulenter tage en uformel snak med dig omkring den pågældende stilling.

Såfremt der er et match mellem dine karrieremæssige ønsker og de stillede kompetencekrav, vil vi have en uddybende dialog med dig. Herefter vil du typisk blive præsenteret for kunden, evt. anonymt, hvis du ønsker det.

For vores udvalgte kandidater tager et rekrutteringsforløb i gennemsnit 5-8 uger. Det ser typisk sådan her ud: