Dine
karrieremuligheder

It-specialist

Capax er eksperter i at rekruttere IT-specialister, ingeniører og tekniske ledere. Vi har et bredt netværk både i ind- og udland, hvilket giver os indsigt i dine karrieremuligheder som kandidat.

Vi har opbygget en stor database med CV’er fra potentielle kandidater. Hvis du mener, at du passer til en af vores ledige stillinger, er du velkommen til at uploade dit CV. Dette CV vil blive inkluderet i vores interne CV-database, som kun er tilgængelig for vores medarbejdere.

Uanset om du aktivt søger job eller er passiv jobsøgende, er du velkommen til at uploade dit CV. Hvis vi finder en relevant stilling, der matcher din profil og kompetencer, vil vi kontakte dig. Du har også mulighed for at få professionel rådgivning angående dit CV.

Kandidatudtalelser

Læs alle vores referencer fra vores kunder

Jeg vil gerne takke Capax for den fremragende rekrutteringsproces. Capax som var utrolig professionel og engageret. Den løbende kommunikation og opfølgning skabte en følelse af tryghed og tillid. Processen var også meget effektiv, hvilket jeg værdsatte højt. Samlet set var det en meget positiv oplevelse!"

Maren

Jeg har haft en yderst positiv oplevelse med rekrutteringsprocessen hos Capax. Dialogen har været både let og behagelig. Det var særligt værdifuldt, at de håndterede mange af de indledende samtaler med Sundhed.dk, da jeg endnu ikke kendte virksomheden så godt. De fungerede som et mellemled med at forhandle lønforventninger, hvilket gjorde hele processen med at skifte til en ny stilling meget glidende. Alt i alt har det været et positivt forløb, og jeg er meget tilfreds med både processen og matchet med Sundhed.dk"

Forløbet har været godt, og jeg har haft nogle gode dialoger med Capax undervejs i processen, hvilket har været til stor hjælp. Det har fået mig til at reflektere og har givet mig brugbar indsigt, som jeg har kunnet anvende i samtalerne, hvor jeg har været åben, ærlig og forberedt. Der har været mange gode opfølgninger fra Capax undervejs, hvilket har givet mig tryghed i processen"

Majken

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Capax Recruitment, hvor jeg blev kontaktet i det jeg søgte nyt arbejde. Her var den indledende screeningsproces rigtig god i at både jeg, Capax og mit nye jobsted blev klogere på hvordan vi passede til hinanden. Der har det været meget rart at kunne have kontakt med den tilknyttede rekrutteringskonsulent fra Capax igennem forløbet, på et opløftet professionelt niveau, for både sparring og opfølgning på samtalerne der gik"

Haydar

Imødekommende, omsorgsfulgt og professionelt bureau
Capax rekrutterede mig til en stilling, og forløbet med dem har været meget behageligt. Jeg har udelukkende været i dialog med søde og imødekommende konsulenter, og de har givet mig indtrykket af, at jeg er blevet prioriteret og taget hånd om hele vejen. Capax har også brugt tid på at følge op på rekrutteringen efter ansættelse, og det har virket meget professionelt og omsorgsfulgt.

Sebastian

Capax for en stillingskandidat
Capax fulgte mit ansættelsesforløb fra tidligt i ansættelsesprocessen og længe efter ansættelsen. Det har været en super positiv oplevelse, og dejligt at mærke, at der var en der oprigtigt gik op i, om alt var som det skulle være.

Thomas

Capax har fundet den perfekte stilling til mig og har været super god til at kommunikere hele vejen, så jeg hele tiden var orienteret om hvad der sker og hvornår. Det var en virkelig effektiv rekrutteringsproces; jeg har aldrig haft så god en oplevelse med jobsøgning før.

Gloria

Processen med Capax har været virkelig god hele vejen igennem, fra jeg første gang blev kontaktet, til at jeg fik stillingen ved IDA. Jeg fik fra starten et meget detaljeret dokument med jobspecifikationer, samt nogle gode screeningsspørgsmål, hvilket var med til at sikre et godt match. Capax var også god til at coache mig inden begge jobsamtaler ved IDA, så jeg vidste præcist hvad jeg skulle forberede og så jeg var mere selvsikker"

Thue

Processen med Capax har været virkelig god hele vejen igennem, fra jeg første gang blev kontaktet, til at jeg fik stillingen ved IDA. Jeg fik fra starten et meget detaljeret dokument med jobspecifikationer, samt nogle gode screeningsspørgsmål, hvilket var med til at sikre et godt match. Capax var også god til at coache mig inden begge jobsamtaler ved IDA, så jeg vidste præcist hvad jeg skulle forberede og så jeg var mere selvsikker"

Thue

Jeg blev kontaktet af Capax uden forudgående anmodning. Henvendelsen adskilte sig fra de typiske henvendelser om jobmuligheder. Den var meget personlig og konkret og virkede meget seriøs. I løbet af samtalerne og opfølgningen fik jeg gode resultater, feedback og sparring fra Capax. Tak for hjælpen med at tage springet til en ny karrieremulighed"

Gennem årene har jeg været i kontakt med mange rekrutteringsbureauer og har oplevet varierende serviceniveauer. Igennem hele processen har Capax været en absolut fornøjelse at arbejde med. De har altid været tilgængelige med hjælp, vejledning eller svar på generelle spørgsmål. Jeg har følt mig utrolig godt behandlet og har følt mine interesser taget hånd om"

Gennem min rekrutteringsproces har samarbejdet med Capax Recruitment været informativt og givende. Sparringen har været en værdifuld støtte, og jeg har følt mig godt vejledt. Jeg har fået nødvendig information om processen og rådgivning til forberedelse af interviews og tests, og den løbende sparring har hjulpet mig med at træffe velinformerede beslutninger om min karriere. Tvivlen omkring timingen for et jobskifte er løbende blevet afklaret, og jeg ser nu frem til den kommende udfordring med nye kollegaer og et nyt setup. Jeg værdsætter den støtte og anerkendelse, jeg har oplevet undervejs."

Simon

Jeg har haft et rigtig fint forløb med rekrutteringsprocessen hos Capax. Det har føltes som en luksus at blive rekrutteret og dermed næsten få jobbet serveret på et sølvfad. I dialogen blev der skabt et åbent og trygt rum, der tillod at jeg kunne udtrykke mig ærligt. Den gode opfølgning undervejs i mine indledende samtaler med Københavns Universitet, var specielt givende da jeg endnu gik med overvejelser om, hvorvidt et jobskifte var det rigtige. Her fungerede Capax som en god opbakning og sparringspartner, hvilket gjorde at jeg følte mig godt grebet i hele processen. Overordnet set har jeg været glad for både rekrutteringsforløbet og beslutningen om jobskiftet til Københavns Universitet."

Min oplevelse med Capax har været rigtig positiv fra start til slut og de har hele vejen igennem været positive og samarbejdsvillige. Jeg var glad for at få information tidligt om stillingen, da det selvfølgelig påvirkede min interesse. Jeg har desuden sat pris på jeres evne til at følge op under hele processen. Det var især værdsat, da jeg først ikke blev betragtet som kvalificeret på grund jeg er rimelig nyuddannet. Men efter lidt snak med Capax, ville de gerne gøre et forsøg til, som resulterede i at jeg alligevel kom til samtale. Alt i alt - en rigtig god oplevelse."

Min oplevelse med Capax har været rigtig positiv fra start til slut og de har hele vejen igennem været positive og samarbejdsvillige. Jeg var glad for at få information tidligt om stillingen, da det selvfølgelig påvirkede min interesse. Jeg har desuden sat pris på jeres evne til at følge op under hele processen. Det var især værdsat, da jeg først ikke blev betragtet som kvalificeret på grund jeg er rimelig nyuddannet. Men efter lidt snak, ville de gerne gøre et forsøg til, som resulterede i at jeg alligevel kom til samtale. Alt i alt - en rigtig god oplevelse."

Rasmus

Jeg har været positiv overrasket over rekruteringforløbet med CAPAX Recruitment. Lige fra den indledende kontakt på LinkedIn til de opfølgende samtaler med både rekrutteringsfirmaet og virksomheden, følte jeg mig godt guidet og velinformeret gennem hele processen. Jeg ser frem til at bringe min energi og erfaring med ind i den nye rolle og bidrage til virksomhedens succes."

Andreas

Jeg startede egentligt med at have nej-hatten på da jeg blev kontaktet af capex rekruttering konsulenten. Men hun pressede på og fik mig til at læse deres velformulerede jobbeskrivelse som oprigtigt vakte min interesse. Igennem hele rekrutteringsprocessen har der været god kontakt og dialog."

 

Ditlev

Udpluk af åbne stillinger

Rekrutteringsprocessen

Når du har uploadet dit CV til vores interne database, vil vi kontakte dig så snart der er en aktuel jobmulighed, der matcher din profil og kompetencer. Vi rekrutterer kandidater til spændende stillinger, uanset om du søger fastansættelse eller freelanceopgaver.

Når vi kontakter vores kandidater angående en konkret stilling, og de viser interesse, vil en af vores rekrutteringskonsulenter tage en uformel samtale med dig om den pågældende stilling.

Hvis der er en sammenhæng mellem dine karrieremæssige mål og de krævede kompetencer, vil vi gå i dybden med dig. Herefter vil du normalt blive præsenteret for kunden, eventuelt anonymt, hvis det er din præference.

For vores udvalgte kandidater tager et rekrutteringsforløb i gennemsnit 5-8 uger. Det følger typisk denne struktur: