Rekruttering til
jeres virksomhed

Grønt illustrationsnet

Tilpasset rekruttering til dine behov

Hos Capax forstår vi betydningen af målrettet og effektiv rekruttering på alle niveauer. Vi skræddersyer vores rekrutteringsydelser til hver enkelt virksomheds unikke behov.

Vores rekrutteringsproces starter med en grundig analyse og nøjagtig definition af din rekrutteringsopgave, hvilket sikrer, at vi finder de bedste kandidater til netop dine behov. Med dyb branchekendskab og fokus på dine specifikke krav, er vi din partner i rekruttering af nye medarbejdere, lige fra IT-specialister til ingeniører og tekniske ledere. Vores erfaring siden 2010 og en kandidatdatabase med over 75.000 profiler understøtter vores evne til at levere kvalificerede kandidater.

For hver rekrutteringsopgave udpeger vi en senior rekrutteringskonsulent, der sikrer høj kvalitet og overholdelse af tidsfrister. Denne tilgang betyder, at hver rekruttering ledes af en erfaren rekrutteringskonsulent, som sørger for, at hele processen opfylder alle krav inden for rammerne af din opgave. På den måde sikrer vi, at du får den helt rigtige medarbejder til dit team.

Med over 3000 succesfulde rekrutteringer af IT-specialister og ingeniører forstår vi rekrutteringsprocessens finesser og hjælper både større og mindre virksomheder på tværs af forskellige brancher med rekruttering.

Vi hjælper virksomheder i mange sektorer, fra vind- og grøn energi til forsvar og underholdning, med at rekruttere de bedst egnede kandidater.

Rekruttering til din virksomhed

Kundeudtalelser

Læs alle vores referencer fra vores kunder

Kommunikationen med konsulenterne var i top. Udover de planlagte møder og telefonsamtaler var der en god overlevering af information i de mange statusmails. Kandidatpræsentationerne var rigtig positive. Det var nemt at skabe sig et personligt indtryk af alle kandidaterne ud fra konsulenternes resumé.”

Karl Johan Lisby, Head of DevOps & Framework

GN logo

Capax var på bolden hele tiden, de var meget proaktive og omstillingsparate når det gjaldt kandidaterne. De var gode til at holde dem varme, og overleveringen fungerede gnidningsfrit. Capax tog stort ansvar i rekrutteringsprocessen, og det var rart at ressourcerne ikke skulle ligge hos os. Alt i alt har vi følt os meget trygge, og kunne med god ro i maven, vælge blandt et meget varieret kandidatfelt.”

Simon Rath, CRO

Danske Spil logo

Capax gav nyt liv til vores rekrutteringsproces. Deres tilgang til opgaven var en helt anden end den vi har oplevet hos tidligere samarbejdspartnere. De var superdygtige til at formidle stillingerne, såvel som NTG som virksomhed. De kan godt give sig selv et ordentligt skulderklap.”

Jesper B. Ørvad, Group Director

Vi samarbejder med NTG

Vi kontaktede Capax, da vi søgte hjælp til rekrutteringen af en IT-Udvikler med frontend kvaliteter. Capax har ugentligt sendt statusopdateringer, så man hele tiden har kunne følge med i processen og se tallene bag rekrutteringen. Det har været en god og grundig proces, hvor Capax har levet op til vores forventninger. Capax har været nemme at få fat på og sparre med ift. processen. Udover hurtige og grundige kandidatpræsentationer, så supporterede Capax os igennem hele processen. Capax håndterede de administrative ting, som at booke samtaler, håndtere feedback og gav input til samtalernes indhold og formål, hvilket gjorde, at vi kunne fokusere på andre arbejdsopgaver imens. Den flotte leverance af kandidater resulterede i, at vi 6 uger efter opstart af rekrutteringen havde ansat to stærke kandidater.”

 

Ulrik Hardt Schønnemann, Partner

MedWare 

Jeg vil gerne sige tak for en god oplevelse, hvor jeg føler vi blev holdt godt i hånden gennem hele forløbet. Både i forhold til møder men også i forhold til de løbende statusopdatering.”

 

Claus Jacobsen, Teknisk chef

Civica 

100% succesfuld rekruttering – mere vil have mere! Der var god dialog gennem hele forløbet, og Capax var altid nemme at komme i kontakt med. Det var rart at kunne følge med på sidelinjen, og altid vide hvor langt de var i processen. De havde en helt anden vinkel på stillingsbeskrivelsen, og det var interessant at blive udfordret på vores vante processer.”

Michael Nielsen, Agile People Leader

Energinet kundelogo

Capax var en stor hjælp da vi skulle ansætte 3 projektledere til vores byggemodningsgruppe. De havde en høj succesrate og ramte plet med kandidaterne. 5 ud af 5 mulige kandidater var et fagligt match, og vi fik ansat 3 stærke profiler inden for aftalte tidsramme. Alt i alt sidder vi tilbage med en god mavefornemmelse og 3 meget kvalificerede projektledere til vores team.”

Jesper Folke Andersen, Teamleder, Projekt Rens & Afløb

Vi samarbejder med Novafos

You’ve found the person that was perfect for us. It was a difficult position, a very technical job. We reached out to a contact regarding your proposed candidate, who told us that there are two people in Denmark that can do what we are trying to do, and this is one of them, that is testament to you finding the best candidate.”

Tom Greene, Chief Growth Officer

Blast logo

Vi valgte Capax på baggrund af deres gode historik med tekniske rekrutteringer, og erfaringer med IAM-profiler. De virkede robuste, havde en god proces og var velovervejede. Jeg var bestemt tilfreds med deres resultater og har valgt at fortsætte det gode samarbejde, med flere rekrutteringer. Jeg har også anbefalet dem til nogle af vores andre afdelinger.”

Jørgen Papadopoulos, Partner

Devoteam logo

Capax har leveret en kompetent leverance på rekruttering af specialiststillinger inden for IT-området. Deres konsulenter har dyb indsigt i markedet, og besidder en god forståelse for udfordringerne deri. Vi oplevede en professionel rådgivning samt sparring i forløbet, hvor vi som samarbejdspartnere havde en åben dialog og havde jævnlige check-ins, hvilket var med til at give en god kundetilfredsstillelse.”

Dennis Paydar Huynh, Team Lead, Talent Acquisition

Ørsted logo

Capax skal have stor ros for deres arbejdsmoral og resultater, jeg havde ikke forventet, at vi på så kort tid, allerede var kommet så langt i en ellers krævende proces. Det var nemt at give dem frie tøjler med rekrutteringerne, og fokusere min energi i eget arbejde, og stadig få yderst tilfredsstillende resultater. Især vores Hiring Managers var begejstrede for deres statusmails, det var nemt altid at vende tilbage og skabe et godt overblik over potentielle kandidater.”

Jonas Fabricius-Bekker, Head of People

Vi samarbejder med Banking Circle

Vi har fået et rigtig godt resultat. Den løbende dialog/kommunikation har kørt godt, hvor Capax har taget god action på den del af processen. Alt i alt en god oplevelse.”

Niels Henrik Wulff, Director, Command Control & Planning

Vi samarbejder med Terma

Derfor skal du vælge Capax som rekrutteringspartner

  1. Løst 3.000+ tekniske rekrutteringer. Med over 3000 løste tekniske rekrutteringer og 250+ rekrutteringer årligt er vi eksperter i at finde den perfekte kandidat. Vi løser selv de mest udfordrende rekrutteringer, selv dem, hvor andre har haft svært ved at lykkes.
  2. Den største database af tekniske kandidater. Vores omfattende database med over 75.000 tekniske kandidater giver os en unik position til at matche de bedste kandidater til dine tekniske stillinger.
  3. Track record fra nogle af de førende virksomheder. Vores track record inkluderer samarbejde med store virksomheder som Ørsted og GN Store Nord samt mindre nichevirksomheder. Vores tilpasningsevne til hver kundes individuelle behov har gjort os til et foretrukket valg hos vores kunder.
  4. Dyb specialisering i nøglebrancher. Vi er dybt forankret i brancher som pharma, energi, produktion og byggeri. Vores tilstedeværelse i disse sektorer gør os til en foretrukken samarbejdspartner i rekruttering.
  5. Startet som en del af Danmarks stærkeste tekniske videnshus. Capax blev grundlagt af ingeniørforeningen IDA og er i dag selvstændigt ejet. Med mere end et årti i rekrutteringsbranchen, er vores erfaring og ekspertise jeres garanti for kvalitet i rekrutteringsprocessen.

Som din rekrutteringspartner tilbyder vi en unik kombination af teknisk indsigt, et omfattende netværk og frem for alt stor erfaring til at identificere og tiltrække de bedste kandidater til din organisation.

Capax freelancer

Rekrutteringsprocessen

Alle oplysninger i rekrutteringsprocessen behandles med den højeste grad af fortrolighed. Dette gælder både de oplysninger, I ønsker at dele med kandidaterne, og de oplysninger, I ønsker, at vi skal indsamle om potentielle kandidater.

En typisk rekrutteringsproces tager normalt mellem 5-8 uger og følger disse stadier:

Din virksomhed

Breifing om opgaven

Vi sætter en ære i at levere den bedste IT-rekrutteringsservice, og det hele begynder med en grundig briefing. Vi indleder processen ved at forstå dine unikke krav til den ønskede jobprofil. Vores briefing godkendes, så vi er sikre på, at dine behov og forventninger er klart forstået.

Strategi og søgning

Vores kompetente IT-rekrutteringsteam udarbejder en skræddersyet søgestrategi, og vi går aktivt i gang med at identificere passive kandidater gennem vores omfattende netværk og relevante kilder.

Screening og interviews

Efterfølgende udfører vi en omhyggelig screening af potentielle kandidater. Vores erfarne konsulenter gennemfører indledende interviews og vurderer nøje, hvordan hver enkelt kandidat matcher dine specifikke krav.

Præsentation og første interview

Vi præsenterer de mest relevante kandidater for dig med grundlag i CV’et, motivationsskrivelsen, screeningsspørgsmål og en introduktion til kandidaten. Dette efterfølges af den første interviewrunde, hvor en af vores rekrutteringskonsulenter ofte deltager.

Anden interviewrunde

Relevante kandidater udvælges fra første interviewrunde, og om nødvendigt udfører vi personlighedstests, efterfulgt af den anden interviewrunde.

Valg af kandidat

Til sidst indhentes der referencer på alle relevante kandidater, og den endelige beslutning træffes med vægt på både kandidatens tekniske kvalifikationer og kulturelle match til virksomheden. Herefter afgives et jobtilbud til den valgte profil.

Har du brug for hjælp til rekruttering af din nye medarbejder?

Capax står parat til at hjælpe dig med din næste rekruttering af en ny medarbejder, så du kan allokere dine ressourcer til andre vigtige opgaver. Vi tilbyder vores ekspertise uanset din virksomheds størrelse og geografiske placering i landet. Vores evne til at rekruttere en bred vifte af tekniske profiler, lige fra dygtige sikkerhedskonsulenter og erfarne projektledere til andre specialiserede profiler, er en af vores kernekompetencer. Med vores omfattende erfaring inden for rekruttering står vi klar til at finde din næste tekniske specialist.

Læs mere om Capax og hvordan vi hjælper virksomheder med tech rekrutteringer

Værdifulde samarbejdspartnere

Som rekrutteringsbureau har vi et omfattende netværk af værdifulde samarbejdspartnere. Se nogle af de virksomheder, der har valgt at samarbejde med os.

Center for Cybersikkerhred
Energinet kundelogo
Forsvarsministeriet logo
Sweco logo
Ørsted logo
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen logo
Chr. Hansen kundelogo
GN logo
Niras logo
Patent- og Varemærkestyrelsen logo

Ønsker du at få mere information om rekrutteringsprocessen og hvordan vi tilpasser den til din virksomhed?

Kontakt

Emil Plaugmann

Emil Plaugmann

Partner

Rikke Barlund

Rikke Barlund

Senior Rekrutteringskonsulent og Ass. Teamleder