Sådan
rekrutterer vi
til jeres virksomhed

Grønt illustrationsnet

Hos Capax tilpasser vi vores ydelser specifikt til den enkelte rekruttering og virksomhed.

I samarbejde med jeres, sikrer vi en dybdegående analyse og definition på rekrutteringsopgaven, inden vi går i gang med selve rekrutteringen. Med et unikt branchekendskab og fokus på jeres behov, sikrer vi de bedste kandidater til jeres virksomhed. Vi er jeres eksperter når det gælder IT-rekruttering, såvel som rekruttering af ingeniører og tekniske ledere.

Til hver rekruttering udpeger vi en senior rekrutteringskonsulent, der er ansvarlig for at opgaven bliver udført til tiden og med høj kvalitet. Det betyder, at hver rekruttering bliver styret af en erfaren senior rekrutteringskonsulent, der sammen med både en rekrutteringskonsulent og en researcher sikrer, at opgaven bliver løst inden for de definerede rammer.

Vi forstår rekrutteringsprocessen fra begge sider af bordet og hjælper både små og store virksomheder på tværs af brancher.

 

Rekruttering til din virksomhed

Rekrutteringsprocessen

Al information i rekrutteringsprocessen behandles med største fortrolighed. Dette gælder både, hvilke informationer I ønsker, kandidaterne får, samt hvilke oplysninger, I ønsker, vi skal indsamle om potentielle kandidater.

En rekrutteringsproces tager ofte mellem 5-8 uger og følger disse stadier:

Din virksomhed

Ønsker du at vide mere om rekrutteringsprocessen og hvordan vi tilpasser den til jeres virksomhed?

Kontakt

Emil Plaugmann

Emil Plaugmann

Partner