Eksperter i IT-rekruttering

Grønt illustrationsnet

Vi er specialister i IT-rekruttering

Hos Capax er vores speciale at rekruttere IT-specialister og ledere som Softwareudviklere, IT-arkitekter, IT-sikkerhedskonsulenter, IT-projektledere, IT-konsulenter og mange flere typer stillinger. Vi er et markedsledende IT-rekrutteringsbureau og har stor erfaring med IT-headhunting. Siden 2010 har vi hjulpet flere end 200 forskellige virksomheder med at finde de helt rette kandidater, og vi har gennem tiden løst mere end 3.000 specialistrekrutteringer til komplekse stillinger. Og så løser vi 250 rekrutteringer om året.

Vi er jeres samarbejdspartner i hele IT-rekrutteringsprocessen, og vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at forstå deres unikke behov og udfordringer. Vi er en integreret del af hele processen, og vi stræber altid efter langvarige, gode relationer med vores kunder.

Læs mere om Capax og hvordan vi hjælper virksomheder med tech rekrutteringer

Kundeudtalelser

Læs alle vores referencer fra vores kunder

Kommunikationen med konsulenterne var i top. Udover de planlagte møder og telefonsamtaler var der en god overlevering af information i de mange statusmails. Kandidatpræsentationerne var rigtig positive. Det var nemt at skabe sig et personligt indtryk af alle kandidaterne ud fra konsulenternes resumé.”

Karl Johan Lisby, Head of DevOps & Framework

GN logo

Capax var på bolden hele tiden, de var meget proaktive og omstillingsparate når det gjaldt kandidaterne. De var gode til at holde dem varme, og overleveringen fungerede gnidningsfrit. Capax tog stort ansvar i rekrutteringsprocessen, og det var rart at ressourcerne ikke skulle ligge hos os. Alt i alt har vi følt os meget trygge, og kunne med god ro i maven, vælge blandt et meget varieret kandidatfelt.”

Simon Rath, CRO

Danske Spil logo

Capax gav nyt liv til vores rekrutteringsproces. Deres tilgang til opgaven var en helt anden end den vi har oplevet hos tidligere samarbejdspartnere. De var superdygtige til at formidle stillingerne, såvel som NTG som virksomhed. De kan godt give sig selv et ordentligt skulderklap.”

Jesper B. Ørvad, Group Director

Vi samarbejder med NTG

100% succesfuld rekruttering – mere vil have mere! Der var god dialog gennem hele forløbet, og Capax var altid nemme at komme i kontakt med. Det var rart at kunne følge med på sidelinjen, og altid vide hvor langt de var i processen. De havde en helt anden vinkel på stillingsbeskrivelsen, og det var interessant at blive udfordret på vores vante processer.”

Michael Nielsen, Agile People Leader

Energinet kundelogo

Capax var en stor hjælp da vi skulle ansætte 3 projektledere til vores byggemodningsgruppe. De havde en høj succesrate og ramte plet med kandidaterne. 5 ud af 5 mulige kandidater var et fagligt match, og vi fik ansat 3 stærke profiler inden for aftalte tidsramme. Alt i alt sidder vi tilbage med en god mavefornemmelse og 3 meget kvalificerede projektledere til vores team.”

Jesper Folke Andersen, Teamleder, Projekt Rens & Afløb

Vi samarbejder med Novafos

You’ve found the person that was perfect for us. It was a difficult position, a very technical job. We reached out to a contact regarding your proposed candidate, who told us that there are two people in Denmark that can do what we are trying to do, and this is one of them, that is testament to you finding the best candidate.”

Tom Greene, Chief Growth Officer

Blast logo

Vi valgte Capax på baggrund af deres gode historik med tekniske rekrutteringer, og erfaringer med IAM-profiler. De virkede robuste, havde en god proces og var velovervejede. Jeg var bestemt tilfreds med deres resultater og har valgt at fortsætte det gode samarbejde, med flere rekrutteringer. Jeg har også anbefalet dem til nogle af vores andre afdelinger.”

Jørgen Papadopoulos, Partner

Devoteam logo

Capax har leveret en kompetent leverance på rekruttering af specialiststillinger inden for IT-området. Deres konsulenter har dyb indsigt i markedet, og besidder en god forståelse for udfordringerne deri. Vi oplevede en professionel rådgivning samt sparring i forløbet, hvor vi som samarbejdspartnere havde en åben dialog og havde jævnlige check-ins, hvilket var med til at give en god kundetilfredsstillelse.”

Dennis Paydar Huynh, Team Lead, Talent Acquisition

Ørsted logo

Capax skal have stor ros for deres arbejdsmoral og resultater, jeg havde ikke forventet, at vi på så kort tid, allerede var kommet så langt i en ellers krævende proces. Det var nemt at give dem frie tøjler med rekrutteringerne, og fokusere min energi i eget arbejde, og stadig få yderst tilfredsstillende resultater. Især vores Hiring Managers var begejstrede for deres statusmails, det var nemt altid at vende tilbage og skabe et godt overblik over potentielle kandidater.”

Jonas Fabricius-Bekker, Head of People

Vi samarbejder med Banking Circle

Vi har fået et rigtig godt resultat. Den løbende dialog/kommunikation har kørt godt, hvor Capax har taget god action på den del af processen. Alt i alt en god oplevelse.”

Niels Henrik Wulff, Director, Command Control & Planning

Vi samarbejder med Terma

Derfor skal du vælge os

  1. Mere end 3.000 gennemførte tekniske rekrutteringer. Med over 250 succesfulde rekrutteringer årligt beviser vi vores engagement og erfaring med at finde det rette match. Vores tilgang til rekruttering skinner igennem, når det drejer sig om at finde den rette kandidat, hvor andre har kæmpet.
  2. Danmarks største database af passive tekniske profiler. Vores database med over 75.000 kandidater, hovedsageligt fra tidligere headhunting-opgaver, sikrer dig adgang til den bedste talent pool. Du kan derfor være sikker på, at vi effektivt kan matche din virksomhed med de bedste IT-kandidater.
  3. Track record fra de allerstørste IT-arbejdspladser. Gennem årene har vi hjulpet virksomheder som Ørsted, GN Store Nord og Forsvaret samt placeret nøglemedarbejdere hos mindre nichevirksomheder. Vores evne til at tilpasse os den enkelte kunde har gjort os til det foretrukne valg for vores kunder.
  4. Dyb specialisering i nøglebrancher. Vores forankring i forskellige brancher som pharma, energi, produktion og byggeri placerer os som den foretrukne partner inden for IT-rekruttering.
  5. Opstartet i Danmarks stærkeste tekniske videnshus. Grundlagt af ingeniørforeningen IDA og er i dag selvstændigt ejet. Vi har i mere end et årti inden arbejdet med IT-rekruttering – vores erfaring og dedikation din garanti for ekspertise og kompetence.

Du får en rekrutteringspartner, der både har den tekniske forståelse, netværket og ikke mindst erfaringen til at finde den helt rigtige kandidat til din virksomhed.

Sådan foregår processen for IT-rekruttering hos os

Vores IT-rekrutteringsproces er både omhyggelig og effektiv, og den er designet til at sikre kvalitet i hele forløbet. Processen strækker sig typisk over 5-7 uger og inkluderer alt fra den indledende screening af kandidater til interviews og evaluering af kompetencer. Vi fokuserer på at tilpasse processen til den enkelte virksomheds behov, og vi behandler selvfølgelig alle oplysninger med stor fortrolighed gennem hele processen.

Rekrutteringsprocessmodel

Breif

Hos os starter IT-rekruttering med et grundigt brief til rekrutteringsspecialisten om den specifikke jobprofil. Briefet godkendes, så vi sikrer, at vi har forstået dine behov og forventninger.

Strategi og søgning

IT-rekrutteringsteamet fastlægger en specifik søgestrategi, og vi udfører en proaktiv søgning af passive kandidater gennem alle vores relevante kilder og brede netværk.

Screening og interview

Vi går derefter i gang med en grundig screening af potentielle kandidater. Her afholder vores erfarne konsulenter indledende interviews og laver en nøje vurdering af de forskellige kandidaters match.

Præsentation og 1. interview

Vi præsenterer de udvalgte kandidater til dig ud fra CV, motivationsskriv, screeningsspørgsmål og introduktion til kandidaten. Herefter gennemfører du den første interviewrunde, hvor en af vores rekrutteringskonsulenter som oftest er med.

2. interviewrunde

Vi udvælger relevante kandidater fra første interviewrunde og gennemfører eventuelt personlighedstests. Derefter afholdes anden interviewrunde.

Valg af kandidat

Til sidst tager vi referencer på alle kandidater, og så træffes den endelige beslutning baseret på både kandidatens tekniske kvalifikationer og kulturelle match til virksomheden. Herefter gives et jobtilbud til den udvalgte profil.

Har du brug for hjælp til IT-rekruttering?

Hos Capax er vi klar til at hjælpe dig med din næste IT-rekruttering, så du kan bruge dine ressourcer et andet værdifuldt sted. Det gælder, uanset din virksomheds størrelse, og uanset hvor i landet du har brug for at finde dygtige IT-profiler. Uanset om du søger efter en skarp IT-sikkerhedskonsulent, IT-arkitekt, Software Engineer, Full Stack Developer eller en helt femte profil, så kan vi hjælpe med at finde den rette kandidat til dig. Vi har mange års erfaring med IT-rekruttering, og vi er helt klar til også at hjælpe med at finde jeres næste IT-specialist.

Rekruttering til din virksomhed

Ønsker du at vide mere om IT-rekruttering hos Capax?

Kontakt

Emil Plaugmann

Emil Plaugmann

Partner