Eksperter i rekruttering
til industrien

Grønt illustrationsnet

Vi er specialister i rekruttering til industrien

Vi er specialister i rekruttering til industrien. Hos Capax er vores speciale at rekruttere IT-specialister, ingeniører og tekniske ledere til industrien. Siden 2010 har vi hjulpet mere end 200 virksomheder med at finde de helt rette kandidater til både store, komplekse organisationer og mindre virksomheder. Vi løser 250 rekrutteringer om året, med udgangspunkt i den enkelte virksomheds unikke behov.

Hos Capax får I en samarbejdspartner gennem hele rekrutteringsprocessen. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at forstå deres behov og udfordringer. Vi er en integreret del af hele processen, og vi stræber altid efter langvarige, gode relationer med vores kunder. Som samarbejdspartner sætter vi en ære i at bygge og vedligeholde langvarige relationer baseret på tillid og resultater.

Læs mere om Capax og hvordan vi hjælper virksomheder med tech rekrutteringer

Kundeudtalelser

Læs alle vores referencer fra vores kunder

Kommunikationen med konsulenterne var i top. Udover de planlagte møder og telefonsamtaler var der en god overlevering af information i de mange statusmails. Kandidatpræsentationerne var rigtig positive. Det var nemt at skabe sig et personligt indtryk af alle kandidaterne ud fra konsulenternes resumé.”

Karl Johan Lisby, Head of DevOps & Framework

GN logo

Capax var på bolden hele tiden, de var meget proaktive og omstillingsparate når det gjaldt kandidaterne. De var gode til at holde dem varme, og overleveringen fungerede gnidningsfrit. Capax tog stort ansvar i rekrutteringsprocessen, og det var rart at ressourcerne ikke skulle ligge hos os. Alt i alt har vi følt os meget trygge, og kunne med god ro i maven, vælge blandt et meget varieret kandidatfelt.”

Simon Rath, CRO

Danske Spil logo

Capax gav nyt liv til vores rekrutteringsproces. Deres tilgang til opgaven var en helt anden end den vi har oplevet hos tidligere samarbejdspartnere. De var superdygtige til at formidle stillingerne, såvel som NTG som virksomhed. De kan godt give sig selv et ordentligt skulderklap.”

Jesper B. Ørvad, Group Director

Vi samarbejder med NTG

100% succesfuld rekruttering – mere vil have mere! Der var god dialog gennem hele forløbet, og Capax var altid nemme at komme i kontakt med. Det var rart at kunne følge med på sidelinjen, og altid vide hvor langt de var i processen. De havde en helt anden vinkel på stillingsbeskrivelsen, og det var interessant at blive udfordret på vores vante processer.”

Michael Nielsen, Agile People Leader

Energinet kundelogo

Capax var en stor hjælp da vi skulle ansætte 3 projektledere til vores byggemodningsgruppe. De havde en høj succesrate og ramte plet med kandidaterne. 5 ud af 5 mulige kandidater var et fagligt match, og vi fik ansat 3 stærke profiler inden for aftalte tidsramme. Alt i alt sidder vi tilbage med en god mavefornemmelse og 3 meget kvalificerede projektledere til vores team.”

Jesper Folke Andersen, Teamleder, Projekt Rens & Afløb

Vi samarbejder med Novafos

You’ve found the person that was perfect for us. It was a difficult position, a very technical job. We reached out to a contact regarding your proposed candidate, who told us that there are two people in Denmark that can do what we are trying to do, and this is one of them, that is testament to you finding the best candidate.”

Tom Greene, Chief Growth Officer

Blast logo

Vi valgte Capax på baggrund af deres gode historik med tekniske rekrutteringer, og erfaringer med IAM-profiler. De virkede robuste, havde en god proces og var velovervejede. Jeg var bestemt tilfreds med deres resultater og har valgt at fortsætte det gode samarbejde, med flere rekrutteringer. Jeg har også anbefalet dem til nogle af vores andre afdelinger.”

Jørgen Papadopoulos, Partner

Devoteam logo

Capax har leveret en kompetent leverance på rekruttering af specialiststillinger inden for IT-området. Deres konsulenter har dyb indsigt i markedet, og besidder en god forståelse for udfordringerne deri. Vi oplevede en professionel rådgivning samt sparring i forløbet, hvor vi som samarbejdspartnere havde en åben dialog og havde jævnlige check-ins, hvilket var med til at give en god kundetilfredsstillelse.”

Dennis Paydar Huynh, Team Lead, Talent Acquisition

Ørsted logo

Capax skal have stor ros for deres arbejdsmoral og resultater, jeg havde ikke forventet, at vi på så kort tid, allerede var kommet så langt i en ellers krævende proces. Det var nemt at give dem frie tøjler med rekrutteringerne, og fokusere min energi i eget arbejde, og stadig få yderst tilfredsstillende resultater. Især vores Hiring Managers var begejstrede for deres statusmails, det var nemt altid at vende tilbage og skabe et godt overblik over potentielle kandidater.”

Jonas Fabricius-Bekker, Head of People

Vi samarbejder med Banking Circle

Vi har fået et rigtig godt resultat. Den løbende dialog/kommunikation har kørt godt, hvor Capax har taget god action på den del af processen. Alt i alt en god oplevelse.”

Niels Henrik Wulff, Director, Command Control & Planning

Vi samarbejder med Terma

Hvorfor skal du vælge os?

  1. Opstartet i Danmarks største tekniske videnshus. Grundlagt med dybe rødder i Danmarks teknologiske videnskabsmiljø og understøttet af ingeniørforeningen IDA, står vores årelange erfaring som din garanti for vores evne og forpligtelse.
  2. Vi har Danmarks største database af passive tekniske profiler. Vores database med over 75.000 kandidater sikrer dig adgang til den bedste talent pool. Du kan derfor være sikker på, at vi effektivt kan matche din virksomhed med de bedste kandidater.
  3. Track record fra de allerstørste arbejdspladser. Gennem årene har vi hjulpet virksomheder som Ørsted, GN Store Nord og Terma samt været med til at rekruttere centrale medarbejdere hos mindre nichevirksomheder. Vores evne til at tilpasse os den enkelte kunde har gjort os til det foretrukne valg for vores kunder.
  4. Dyb specialisering i nøglebrancher. Vores forankring i forskellige brancher heriblandt industri, produktion og byggeri placerer os som den foretrukne partner inden for rekruttering hos vores kunder.

Hos Capax får I en rekrutteringspartner, der både har den tekniske forståelse, netværket og ikke mindst erfaringen til at finde den helt rigtige kandidat til din virksomhed.

Sådan foregår rekrutteringsprocessen hos Capax

Vores rekrutteringsproces er designet til at være både grundig og effektiv, og sikrer høj kvalitet gennem hele forløbet. Typisk varer rekrutteringsprocessen 5-7 uger og omfatter alt fra indledende screening til interviews og evaluering af profilernes kompetencer. Vi skræddersyer altid rekrutteringsprocessen til jeres behov, og vi behandler selvfølgelig alle oplysninger med stor fortrolighed gennem hele processen.

Rekrutteringsprocessmodel

Breif

Vi starter med en detaljeret brief om den ønskede jobprofil for at sikre en fælles forståelse af dine behov og forventninger.

Strategi og søgning

Vores team udvikler en skræddersyet søgestrategi og påbegynder en proaktiv jagt på passive kandidater fra vores omfattende netværk.

Screening og interview

Efterfølgende foretager vi en nøje screening og arrangerer indledende interviews for at vurdere kandidaternes potentiale.

Præsentation og 1. interview

De mest lovende kandidater præsenteres for dig, klar til første interviewrunde, hvor vi ofte deltager for at sikre alignment.

2. interviewrunde

Udvalgte kandidater fra den første runde gennemgår yderligere vurderinger, inklusiv eventuelle personlighedstests, før anden interviewrunde finder sted.

Valg af kandidat

Der indhentes referencer, og beslutningen træffes baseret på en kombination af tekniske kvalifikationer og kulturelt fit, hvorefter jobtilbuddet gives.

Har du brug for hjælp til rekruttering i industrien?

Capax er her for at assistere med din næste rekruttering, så du kan fokusere dine ressourcer andre steder. Uanset din virksomheds størrelse eller geografiske placering, står vi klar til at finde jeres næste medarbejder. Vores dybe erfaring i industrien spænder over alt fra IT-sikkerhedskonsulenter til softwareingeniører og Technical Directors. Vi har mange års erfaring med rekruttering til virksomheder i industrien, og vi er helt klar til også at hjælpe med at finde jeres næste medarbejder.

Rekruttering til din virksomhed

Ønsker du at vide mere om rekruttering hos Capax?

Kontakt

Xenia Rosiak

Xenia Reimers Rosiak

Senior Rekrutteringskonsulent & Unit Lead