Eksperter i ingeniør-rekruttering

It-specialist

Vores speciale er rekruttering af ingeniører

Hos Capax er rekruttering af ingeniører vores speciale. Vi forstår kompleksiteten og nødvendigheden af specialiseret rekruttering inden for de tekniske områder, og vores ekspertise inden for rekruttering af tekniske stillinger afspejles i vores tilgang. Vi kombinerer vores tekniske indsigt og store erfaring med rekruttering til et match mellem virksomheder og dygtige ingeniører. Fra fundamentale roller som el-ingeniører, HVAC-ingeniører, tekniske projektledere, audio-ingeniører til ledelsespositioner som tekniske direktører tilpasser vi vores rekrutteringsproces for at finde de helt rigtige tekniske kandidater til jeres virksomhed.

Vi har siden 2010 specialiseret os inden for ingeniør-rekruttering og bidraget til over 3.000 teknisk tunge ansættelser. Vi er stolte over at være den foretrukne rekrutteringspartner for mere end 200 virksomheder. Det er en bedrift, der understreger vores markedsledende position. Vores tilgang går ud over at matche CV’er – vi fokuserer både på de faglige kvalifikationer og den menneskelige faktor for at sikre, at hver enkelt ansættelse er det rigtige match til vores kunder.

Kundeudtalelser

Læs alle vores referencer fra vores kunder

Kommunikationen med konsulenterne var i top. Udover de planlagte møder og telefonsamtaler var der en god overlevering af information i de mange statusmails. Kandidatpræsentationerne var rigtig positive. Det var nemt at skabe sig et personligt indtryk af alle kandidaterne ud fra konsulenternes resumé.”

Karl Johan Lisby, Head of DevOps & Framework

GN logo

Capax var på bolden hele tiden, de var meget proaktive og omstillingsparate når det gjaldt kandidaterne. De var gode til at holde dem varme, og overleveringen fungerede gnidningsfrit. Capax tog stort ansvar i rekrutteringsprocessen, og det var rart at ressourcerne ikke skulle ligge hos os. Alt i alt har vi følt os meget trygge, og kunne med god ro i maven, vælge blandt et meget varieret kandidatfelt.”

Simon Rath, CRO

Danske Spil logo

Capax gav nyt liv til vores rekrutteringsproces. Deres tilgang til opgaven var en helt anden end den vi har oplevet hos tidligere samarbejdspartnere. De var superdygtige til at formidle stillingerne, såvel som NTG som virksomhed. De kan godt give sig selv et ordentligt skulderklap.”

Jesper B. Ørvad, Group Director

Vi samarbejder med NTG

100% succesfuld rekruttering – mere vil have mere! Der var god dialog gennem hele forløbet, og Capax var altid nemme at komme i kontakt med. Det var rart at kunne følge med på sidelinjen, og altid vide hvor langt de var i processen. De havde en helt anden vinkel på stillingsbeskrivelsen, og det var interessant at blive udfordret på vores vante processer.”

Michael Nielsen, Agile People Leader

Energinet kundelogo

Capax var en stor hjælp da vi skulle ansætte 3 projektledere til vores byggemodningsgruppe. De havde en høj succesrate og ramte plet med kandidaterne. 5 ud af 5 mulige kandidater var et fagligt match, og vi fik ansat 3 stærke profiler inden for aftalte tidsramme. Alt i alt sidder vi tilbage med en god mavefornemmelse og 3 meget kvalificerede projektledere til vores team.”

Jesper Folke Andersen, Teamleder, Projekt Rens & Afløb

Vi samarbejder med Novafos

You’ve found the person that was perfect for us. It was a difficult position, a very technical job. We reached out to a contact regarding your proposed candidate, who told us that there are two people in Denmark that can do what we are trying to do, and this is one of them, that is testament to you finding the best candidate.”

Tom Greene, Chief Growth Officer

Blast logo

Vi valgte Capax på baggrund af deres gode historik med tekniske rekrutteringer, og erfaringer med IAM-profiler. De virkede robuste, havde en god proces og var velovervejede. Jeg var bestemt tilfreds med deres resultater og har valgt at fortsætte det gode samarbejde, med flere rekrutteringer. Jeg har også anbefalet dem til nogle af vores andre afdelinger.”

Jørgen Papadopoulos, Partner

Devoteam logo

Capax har leveret en kompetent leverance på rekruttering af specialiststillinger inden for IT-området. Deres konsulenter har dyb indsigt i markedet, og besidder en god forståelse for udfordringerne deri. Vi oplevede en professionel rådgivning samt sparring i forløbet, hvor vi som samarbejdspartnere havde en åben dialog og havde jævnlige check-ins, hvilket var med til at give en god kundetilfredsstillelse.”

Dennis Paydar Huynh, Team Lead, Talent Acquisition

Ørsted logo

Capax skal have stor ros for deres arbejdsmoral og resultater, jeg havde ikke forventet, at vi på så kort tid, allerede var kommet så langt i en ellers krævende proces. Det var nemt at give dem frie tøjler med rekrutteringerne, og fokusere min energi i eget arbejde, og stadig få yderst tilfredsstillende resultater. Især vores Hiring Managers var begejstrede for deres statusmails, det var nemt altid at vende tilbage og skabe et godt overblik over potentielle kandidater.”

Jonas Fabricius-Bekker, Head of People

Vi samarbejder med Banking Circle

Vi har fået et rigtig godt resultat. Den løbende dialog/kommunikation har kørt godt, hvor Capax har taget god action på den del af processen. Alt i alt en god oplevelse.”

Niels Henrik Wulff, Director, Command Control & Planning

Vi samarbejder med Terma

Hvorfor vælge Capax til ingeniør-rekruttering?

Vi er ikke bare en leverandør, men en samarbejdspartner i rekruttering af ingeniører.
At finde de teknisk stærke ingeniører kræver stor erfaring og viden inden for det specifikke fagområde. Her er fem grunde til at samarbejde med os:

Grundlagt af Danmarks førende tekniske videnshus

Vi blev grundlagt af ingeniørforeningen IDA og har arbejdet med rekruttering af ingeniører i mere end et årti. Det vidner om vores mange års erfaring og kompetencer inden for området.

Erfaring fra tekniske virksomheder

Vi har assisteret større virksomheder som Ørsted og GN Store Nord i at opbygge teams samt flere mindre virksomheder. Det viser vores evne til at rekruttere for en bred vifte af samarbejdspartnere.

Mere end 3.000 tekniske ansættelser

Årligt løser vi mere end 250 succesfulde rekrutteringer. Det afspejler vores dedikation og forståelse for det behov, der er for at finde det perfekte match – også til de mest komplekse stillinger.

Den største database af ingeniører i Danmark

Med adgang til en database på mere end 75.000 tekniske profiler fra tidligere searches er vi godt rustet til at finde talenter til jeres virksomhed.

Specialisering inden for nøgleindustrier

Vi kender markedet, og vores dybe rødder i brancher såsom pharma, energi, fremstilling og konstruktion gør os til en foretrukken partner for ingeniør-rekruttering.

Du får en partner, der bringer teknisk indsigt, et omfattende netværk og erfaring til bordet for at sikre det helt rigtige match.

Ingeniør-rekrutteringsprocessen hos Capax

Når vi rekrutterer ingeniører, er vores tilgang nøje målrettet og designet til at sikre kvalitet fra start til slut. Den typiske proces varer 5-7 uger og dækker alt fra kandidatscreening til interviewfaser og vurdering af kompetencer. Vi skræddersyer processen til jeres unikke behov med fuld fortrolighed, så vi sikrer, at I får den helt rigtige ingeniør ansat.

Rekrutteringsprocessmodel

Briefing

Rekrutteringen af ingeniører starter med et detaljeret brief til vores rekrutteringskonsulenter for at sikre en fælles forståelse af jobprofilen og jeres forventninger. På den måde kan vi sikre et tæt samarbejde, når vi skal finde jeres næste medarbejder.

Strategi og søgning

Vores team inden for ingeniør-rekruttering udarbejder en skræddersyet søgestrategi og begynder søgningen efter relevante kandidater ud fra vores omfattende kilder og netværk.

Screening og interview

Efterfølgende begynder en grundig screening af potentielle kandidater, hvor vores konsulenter fører indledende samtaler og evaluerer hver kandidats egnethed til stillingen. Her laver vores konsulenter en vurdering af de interessante kandidater og deres faglighed inden for området.

Præsentation og 1. interview

Vi fremlægger de kandidater, vi mener, der er det bedste match for jer – med CV’er, motivationsskriv, screeningsresultater og en introduktion til kandidatens kompetencer. Den første runde af interviews står I for, men en af vores rekrutteringskonsulenter vil ofte sidde med på de første samtaler, der afholdes.

2. interviewrunde

De kandidater fra den første runde, som passer bedst til stillingen, tager oftest en personlighedstest efterfulgt af et andet interview. Det andet interview bruges til at lære kandidaten bedre at kende. Her vil I have mulighed for at høre mere om kandidatens faglighed og få afklaret eventuelle bekymringer, som enten I eller kandidaten måtte have.

Kandidat-udvælgelse

Endeligt indhentes referencer på de kandidater, I har udvalgt. Den endelige beslutning om, hvilken kandidat der skal ansættes, falder på de tekniske kompetencer og den kulturelle overensstemmelse. Herefter gives der et jobtilbud til den kandidat, der matcher jeres behov.

Ingeniør - Capax Recruitment

Er du på udkig efter jeres næste ingeniør?

Når du skal rekruttere ingeniører til at styrke din virksomhed, er valget af den rigtige rekrutteringspartner afgørende. Capax er her for at løfte denne opgave og tilbyder en skræddersyet proces til jeres behov. Vores mål er at gøre det muligt for dig at koncentrere dig om at vækste og udvikle din forretning. Imens håndterer vi den komplekse og tidskrævende opgave, der ligger i at rekruttere højt kvalificerede ingeniører, der ikke bare passer til stillingens tekniske krav, men også passer ind i virksomhedskulturen.

Er jeres næste rekruttering en ingeniør?

Emil Plaugmann

Emil Plaugmann

Partner