IT-sikkerhedskonsulent

Capax er specialiseret i at rekruttere IT-sikkerhedskonsulenter, understøttet af en dyb forståelse for IT-sikkerhed og en stærk track record med over 30 IT-sikkerhedskonsulent rekrutteringer om året. Vi hjælper virksomheder med at finde kvalificerede IT-sikkerhedskonsulenter, hvilket er essentielt i en tid med stigende cybertrusler og mangel på specialiserede IT-sikkerhedsfærdigheder.

Grønt illustrationsnet

Mere end 30 rekrutteringer indenfor IT-sikkerhed om året

Hos Capax har vi en stærk track record inden for IT-rekruttering, og vi løser mere end 30 succesfulde IT-sikkerhedsrekrutteringer årligt. Det understreger vores erfaring med at finde det helt rigtige match til de enkelte virksomheder. Hvert eneste år løser vi over 250 rekrutteringer til komplekse stillinger. Vi har samlet et par af vores IT-rekrutteringer her:

 • Kontorchef for IT-sikkerhed for dansk styrelse: Capax har i mere end 5 år fungeret som HR-partner for én af Danmarks største offentlige IT-organisationer. Her har vi blandt andet rekrutteret en kontorchef til IT-sikkerhed. Læs hele casen.
 • IT-sikkerhedsansvarlig til NTG: Vi har hjulpet transportvirksomheden NTG med at finde kandidater til flere stillinger – heriblandt en IT-sikkerhedsansvarlig, da stillingen havde vist sig at være særligt svær at besætte for kunden. Læs hele casen.
 • Senior IAM konsulent til DevoTeam: IAM-feltet er meget snævert, hvilket betød at det ville kræve en dybdegående indsigt og en skræddersyet rekrutteringsstrategi at finde en IAM konsulent til stillingen. Læs hele casen.
Læs mere om Capax og hvordan vi hjælper virksomheder med tech rekrutteringer

Se hvad kunderne siger om samarbejdet

Læs alle vores referencer fra vores kunder

Kommunikationen med konsulenterne var i top. Udover de planlagte møder og telefonsamtaler var der en god overlevering af information i de mange statusmails. Kandidatpræsentationerne var rigtig positive. Det var nemt at skabe sig et personligt indtryk af alle kandidaterne ud fra konsulenternes resumé.”

Karl Johan Lisby, Head of DevOps & Framework

GN logo

Capax var på bolden hele tiden, de var meget proaktive og omstillingsparate når det gjaldt kandidaterne. De var gode til at holde dem varme, og overleveringen fungerede gnidningsfrit. Capax tog stort ansvar i rekrutteringsprocessen, og det var rart at ressourcerne ikke skulle ligge hos os. Alt i alt har vi følt os meget trygge, og kunne med god ro i maven, vælge blandt et meget varieret kandidatfelt.”

Simon Rath, CRO

Danske Spil logo

Capax gav nyt liv til vores rekrutteringsproces. Deres tilgang til opgaven var en helt anden end den vi har oplevet hos tidligere samarbejdspartnere. De var superdygtige til at formidle stillingerne, såvel som NTG som virksomhed. De kan godt give sig selv et ordentligt skulderklap.”

Jesper B. Ørvad, Group Director

Vi samarbejder med NTG

100% succesfuld rekruttering – mere vil have mere! Der var god dialog gennem hele forløbet, og Capax var altid nemme at komme i kontakt med. Det var rart at kunne følge med på sidelinjen, og altid vide hvor langt de var i processen. De havde en helt anden vinkel på stillingsbeskrivelsen, og det var interessant at blive udfordret på vores vante processer.”

Michael Nielsen, Agile People Leader

Energinet kundelogo

Capax var en stor hjælp da vi skulle ansætte 3 projektledere til vores byggemodningsgruppe. De havde en høj succesrate og ramte plet med kandidaterne. 5 ud af 5 mulige kandidater var et fagligt match, og vi fik ansat 3 stærke profiler inden for aftalte tidsramme. Alt i alt sidder vi tilbage med en god mavefornemmelse og 3 meget kvalificerede projektledere til vores team.”

Jesper Folke Andersen, Teamleder, Projekt Rens & Afløb

Vi samarbejder med Novafos

You’ve found the person that was perfect for us. It was a difficult position, a very technical job. We reached out to a contact regarding your proposed candidate, who told us that there are two people in Denmark that can do what we are trying to do, and this is one of them, that is testament to you finding the best candidate.”

Tom Greene, Chief Growth Officer

Blast logo

Vi valgte Capax på baggrund af deres gode historik med tekniske rekrutteringer, og erfaringer med IAM-profiler. De virkede robuste, havde en god proces og var velovervejede. Jeg var bestemt tilfreds med deres resultater og har valgt at fortsætte det gode samarbejde, med flere rekrutteringer. Jeg har også anbefalet dem til nogle af vores andre afdelinger.”

Jørgen Papadopoulos, Partner

Devoteam logo

Capax har leveret en kompetent leverance på rekruttering af specialiststillinger inden for IT-området. Deres konsulenter har dyb indsigt i markedet, og besidder en god forståelse for udfordringerne deri. Vi oplevede en professionel rådgivning samt sparring i forløbet, hvor vi som samarbejdspartnere havde en åben dialog og havde jævnlige check-ins, hvilket var med til at give en god kundetilfredsstillelse.”

Dennis Paydar Huynh, Team Lead, Talent Acquisition

Ørsted logo

Capax skal have stor ros for deres arbejdsmoral og resultater, jeg havde ikke forventet, at vi på så kort tid, allerede var kommet så langt i en ellers krævende proces. Det var nemt at give dem frie tøjler med rekrutteringerne, og fokusere min energi i eget arbejde, og stadig få yderst tilfredsstillende resultater. Især vores Hiring Managers var begejstrede for deres statusmails, det var nemt altid at vende tilbage og skabe et godt overblik over potentielle kandidater.”

Jonas Fabricius-Bekker, Head of People

Vi samarbejder med Banking Circle

Vi har fået et rigtig godt resultat. Den løbende dialog/kommunikation har kørt godt, hvor Capax har taget god action på den del af processen. Alt i alt en god oplevelse.”

Niels Henrik Wulff, Director, Command Control & Planning

Vi samarbejder med Terma

Vi rekrutterer alle typer IT-sikkerhedskonsulenter

En IT-sikkerhedskonsulent er en nøgleperson i mange virksomheder. Konsulenten kan have kompetencer inden for flere forskellige områder, og hos Capax er vi eksperter i at rekruttere specialister inden for blandt andet:

En IT-sikkerhedskonsulent er en nøgleperson i mange virksomheder. Konsulenten kan have kompetencer inden for flere forskellige områder, og hos Capax er vi eksperter i at rekruttere specialister inden for blandt andet:

 • Netværkssikkerhed
 • Endpoint-sikkerhed
 • Systemsikkerhed
 • Cloudsikkerhed
 • Informationssikkerhed
 • Anvendt kryptografi
 • Identitets- og adgangsstyring
 • Sikkerhedsvurdering og penetrationstest
 • Incident response og forensics
 • Lovgivning og compliance

Uanset hvilken type IT-sikkerhedskonsulent I søger, kan vi finde den rette kandidat.

Adgang til et omfattende netværk af IT-sikkerhedskonsulenter

Læs mere om Capax og hvordan vi hjælper virksomheder med tech rekrutteringer

Hos Capax har vi adgang til et omfattende netværk af IT-sikkerhedskonsulenter. Vi har en CV-database med over 75.000 kandidater. 2.000 af disse profiler arbejder indenfor lige præcis IT-sikkerhedsområdet. Kombineret med vores dybe ekspertise inden for specialistrekrutteringer matcher vi virksomheder med de bedste kandidater inden for IT-sikkerhed. Det gælder, uanset om du søger IT-konsulenter med speciale i netværkssikkerhed, cloudsikkerhed, compliance eller noget helt fjerde.

Vi udfører en proaktiv søgning af passive kandidater gennem alle vores relevante kilder og brede netværk. Det sikrer, at vi kan finde lige netop den IT-sikkerhedskonsulent, der passer bedst til din virksomheds behov – både når det kommer til kvalifikationer og personlighed. Vores omfattende netværk kombineret med vores ekspertise er med andre ord din garanti for kvalificerede kandidater.

Stort behov for IT-sikkerhedskonsulenter

Cybertrusler er en konstant udfordring, og derfor er det afgørende for virksomheder at have IT-sikkerhedsspecialister, der kan navigere i det komplekse landskab. Med vores dybdegående forståelse for IT-sikkerhed og rekruttering hjælper vi virksomheder med at finde de rette kandidater.

Cyberkriminalitet er i konstant udvikling, og både private og offentlige virksomheder rammes af flere angreb. IT-sikkerheden spiller derfor en afgørende rolle i moderne virksomheder.

Manglen på specialiserede færdigheder inden for IT-sikkerhed kombineret med stigningen i cybertrusler gør, at flere og flere virksomheder mangler dygtige IT-sikkerhedskonsulenter. Det er her, Capax kommer ind i billedet. Med vores dybdegående ekspertise kan vi hjælpe med at finde de rette kandidater, der kan sikre jeres digitale kompetencer.

Ønsker du at vide mere om rekruttering af IT-sikkerhedskonsulenter hos Capax?

Kontakt

Emil Plaugmann

Emil Plaugmann

Partner

Seneste jobs