Cases / Banking Circle

Banking Circle

Rekruttering af Senior Backend Developers til Banking Circle

Capax skal have stor ros for deres arbejdsmoral og resultater, jeg havde ikke forventet, at vi på så kort tid, allerede var kommet så langt i en ellers krævende proces. Det var nemt at give dem frie tøjler med rekrutteringerne, og fokusere min energi i eget arbejde, og stadig få yderst tilfredsstillende resultater. Især vores Hiring Managers var begejstrede for deres statusmails, det var nemt altid at vende tilbage og skabe et godt overblik over potentielle kandidater.
Jonas Fabricius-Bekker, Head of People, Banking Circle

Banking Circle – En unik udfordring

Banking Circle adskiller sig markant fra andre virksomheder inden for bankverdenen. Banking Circle er kendt for sin smidighed og evne til at handle hurtigt. Som Senior Backend Developer hos Banking Circle er mantraet: “You build it – You own it.” Det betyder, at udviklerne har en afgørende indflydelse på udviklingsprocessen og kan være med til at drive virksomheden og dens teknologiske løsninger fremad.
De Senior Backend udviklere vi rekrutterede til Banking Circle fik mulighed for at arbejde med både opbygning og videreudvikling af kodebasen, hvor de nyeste teknologier og Azure-integration er centralt. Du vil arbejde med et betalingssystem med høj volumen, der understøtter store finansielle virksomheder, og deltage i udviklingen af API’er, micro-services og backend-løsninger.

Rekrutteringsprocessen hos Banking Circle

I rekrutteringen til Banking Circle’s Senior Backend Developer-stillinger satte vi fokus på at forstå og formidle Banking Circle’s kultur til vores kandidater. Vi opretholdt en tæt og løbende kontakt med vores kandidatfelt, hvilket gjorde det muligt for os at opbygge langvarige relationer og ansætte kandidater, der passede godt ind i Banking Circle’s kultur.

Rekruttering af backend-udviklere var en udfordrende opgave på grund af den hårde konkurrence om de teknisk tunge udvikler profiler. Vores vedholdenhed og tålmodighed i rekrutteringsprocessen var afgørende, og vi opbyggede en stærk forbindelse med de kandidater, vi havde i vores felt. Vi fokuserede ikke kun på at sælge en rolle, men var også nysgerrige efter deres individuelle behov og karrieremål. For mange af vores kandidater var Banking Circle et spændende næste skridt i deres karriere.

Læringer fra Rekrutteringen

Den væsentligste læring fra rekrutteringsprocessen til Banking Circle var vigtigheden af at være trusted advisors og opbygge en tæt relation til Banking Circle’s HR-afdeling. Vores indgående kendskab til deres interne processer gjorde rekrutteringsprocessen gnidningsløs. Den løbende kommunikation med kandidaterne var afgørende for at sikre, at de følte sig set og hørt.
Dette var især en værdifuld læring, da vi arbejdede med puljerekrutteringer og skulle ansætte flere kandidater med samme profil over en periode. Vores evne til at forstå Banking Circle’s unikke behov og processer var afgørende for at sikre, at de rette kandidater blev ansat i takt med Banking Circle’s hastige vækst. Vi er stolte af at have været en del af Banking Circle’s vækstrejse og ser frem til at fortsætte vores samarbejde.

Ønsker du at vide mere om denne case?

Kontakt

Capax Christina Just
Christina Just
Managing Partner