Cases / Danske Spil

Danske Spil

Capax løser Data Engineer-stillingen

Capax var på bolden hele tiden, de var meget proaktive og omstillingsparate når det gjaldt kandidaterne. De var gode til at holde dem varme, og overleveringen fungerede gnidningsfrit. Capax tog stort ansvar i rekrutteringsprocessen, og det var rart at ressourcerne ikke skulle ligge hos os. Alt i alt har vi følt os meget trygge, og kunne med god ro i maven, vælge blandt et meget varieret kandidatfelt.”

 

Simon Rath, CRO, Danske Spil

Capax løser Data Engineer-stillingen for Danske Spil

Capax har løst en kritisk Data Engineer-stilling for Danske Spil gennem et succesfuldt samarbejde. I en tid, hvor efterspørgslen efter velkvalificerede kandidater inden for data engineering er høj, har Capax lykkedes med at identificere og engagere de mest passende kandidater til en dialog om denne eftertragtede stilling.

Danske Spil – En spændende udfordring for Data Engineers

Danske Spil, danskernes foretrukne spiludbyder, er en virksomhed med en bred rækkevidde. Hver uge engagerer mere end 1,1 million danskere sig i deres spil enten online eller gennem en af de over 3.900 forhandlere. Med en imponerende tilbagebetaling på 2,3 milliarder kroner til samfundet i 2020 har Danske Spil vist deres betydning som en markant aktør.

Det er netop denne stilling, der gør det spændende for en Data Engineer at arbejde for Danske Spil. Som Data Engineer vil man træde ind i en afdeling, der stolt kalder sig indehavere af Danmarks muligvis største webshop. Som Data Engineer er man med-ansvarlig for håndtering af store datamængder fra 18 forskellige brands, der udgør de bagvedliggende produkter. Denne udfordrende diversitet i dataindsamling gør rollen som Data Engineer til en unik chance for at arbejde med en bred vifte af opgaver og projekter.

 

Capax’s Rekrutteringsindsats

I rekrutteringsprocessen lagde Capax særlig vægt på den faglige mulighed, som Data Engineer-stillingen repræsenterede i en organisation, hvor bredde kompetencer værdsættes højt. Danske Spil understreger vigtigheden af vidensdeling og fællesskab på arbejdspladsen, hvilket gør det muligt at rotere mellem forskellige arbejdsopgaver afhængigt af de projekter, man deltager i.

Det unikke ved stillingen som Data Engineer hos Danske Spil ligger i det tværfaglige samarbejde og muligheden for at udforske en bred vifte af teknologier og opgaver. Evnen til at skifte roller og arbejdsopgaver baseret på projekter gør det muligt for teammedlemmer at udvikle deres kompetencer bredt og kontinuerligt.

Læringer fra Rekrutteringsprocessen

I rekrutteringsprocessen var det særligt effektivt at tydeliggøre karrieremuligheder for kandidaterne. Den klare pointering af den unikke karrierevej, som stillingen repræsenterer, var afgørende for at tiltrække dygtige kandidater. Denne betoning af muligheden for faglig udfoldelse og kontinuerlig udvikling resonerede stærkt med kandidaterne.

Resultatet af samarbejdet mellem Capax og Danske Spil har ikke blot resulteret i at besætte stillingen, men også i at identificere og tydeliggøre de nøgleaspekter, der gør Danske Spil til en attraktiv arbejdsplads inden for data engineering-området.

Ønsker du at vide mere om denne case?

Kontakt

Capax Christina Just

Christina Just

Managing Partner