Cases / GN Group

GN Group

GN Group seksdobler
i størrelse

Capax har hjulpet med rekrutteringsprocessen, da GN Group skulle i gang med en større vækstrejse.

På grund af corona har det været nødvendigt for mange at arbejde hjemmefra, hvilket har betydet, at behovet for professionelt audioudstyr er eksploderet. GN Group, nærmere betegnet GN Store Nord, er under krisen, seksdoblet i størrelse. Dermed følger et behov for flere medarbejdere, specielt inden for R&D og it-områderne, såsom it-specialister, Audio Engineers og Software Engineers.

Capax har ageret som GN’s HR-partner igennem hele processen i både enkelte, rekrutteringer samt puljerekrutteringer. Vi har assisteret og koordineret processerne i forhold til interviews, tests, vejledning, lønstatistikker og feedback. Udfordringen har været, at der skulle ansættes flere kandidater end der fandtes i lokalområdet. Det er et felt med stor efterspørgsel på kompetente kandidater men ikke så mange egnede profiler at vælge imellem, hvilket gjorde rekrutteringen mere kompliceret.

Det var derfor vigtigt sammen med kunden at afklare hvilke geografiske områder uden for Danmarks grænser, der skulle rekrutteres fra. Derudover skulle vi afdække, om kandidaterne var villige til at flytte til Danmark, eller om nogle profiler var teknisk tunge nok til, at de kunne arbejde fra udlandet.

Learnings

Opgaven blev løst ved at præsentere GN for potentielle profiler hver uge og træffe hurtige beslutninger i forhold til relevante kandidater. Det skabte en stor volumen og høj hastighed i rekrutteringsprocessen. I alt var Capax inde over mere end 100 egnede tekniske profiler.

Ønsker du at vide mere om denne case?

Kontakt

Capax Julie

Julie Skov

Senior Rekrutteringskonsulent og Assisterende Teamleder