Cases / It-styrelse

It-styrelse

Rekruttering til Danmarks største it-styrelse

Capax har været inde over rekruttering af forretningskritiske it-profiler i en kompleks offentlig organisation med et tungt teknisk set-up.

Capax har i mere end 5 år, fungeret som HR-partner, for en af Danmarks største offentlige it-organisationer, og gør det fortsat. Rekrutteringerne har omfattet teknisk tunge profiler, såsom løsnings- og systemarkitekter, Machine Learning Tech Leads, samt direktører og underdirektører, inden for det tekniske område og kandidatfelter med SAFe erfaring.

Danmarks største offentlige it-organisation varetager mange samfundskritiske opgaver og har dermed løbende brug for forskellige kompetente specialister. Fælles for kandidaterne, ud over deres høje tekniske specialistviden, er at de skal kunne tale dansk, hvilket mindsker det geografiske område og kan give udfordringer.

Opgaven krævede en god forståelse for offentlige rekrutteringer samt hvilke kandidater, der var relevante i forhold til de specifikke stillingsbetegnelser og som befandt sig og inden for lønrammen.

Learnings

Ved at kigge udover de oplagte fagområder samt succesfuldt at blande junior- med seniorprofiler er det lykkedes Capax at finde relevante kandidater til alle stillingerne.

Ønsker du at vide mere om denne case?

Kontakt os

Capax Sine

Sine Jelle

Senior Rekrutteringskonsulent og Teamleder