Eksperter i rekruttering
til pharmabranchen

Grønt illustrationsnet

Vi er specialister i rekruttering til pharmabranchen

Pharmabranchen Vores speciale er rekruttering af IT-specialister, ingeniører og tekniske ledere. Siden 2010 har vi hjulpet flere virksomheder inden for life science med at finde de rette medarbejdere – alt fra store aktører som H. Lundbeck, Novonesis (tidligere Chr. Hansen), NNE og Bavarian Nordic, til mindre startups som MedWare og UNEEG Medical. Hvert år lykkes vi i tæt samarbejde med vores kunder med mere end 250 rekrutteringer.
Gennem vores flere års erfaring med rekruttering til pharmabranchen besidder vi værdifuld viden om relevante teknologier, hertil kandidaternes præferencer ift .disse, samt viden om de blødere præferencer hvad angår motivation og timing for et eventuelt jobskifte. Denne viden opnår vi gennem vores tætte dialog og sparring med kandidaterne.
Ved at vælge Capax som jeres rekrutteringspartner indenfor life science går vi ind i et tæt samarbejde gennem hele rekrutteringsprocessen. Vi prioriterer at forstå og sparre omkring jeres behov, hvilke udfordringer I står overfor, og hvordan vi ser, at vi bedst muligt sammen kan lykkes med at finde de rette kompetencer til at imødekomme disse. Vores mål er at opbygge langvarige og stærke relationer.

IT-specialist

Kundeudtalelser

Læs alle vores referencer fra vores kunder

Kommunikationen med konsulenterne var i top. Udover de planlagte møder og telefonsamtaler var der en god overlevering af information i de mange statusmails. Kandidatpræsentationerne var rigtig positive. Det var nemt at skabe sig et personligt indtryk af alle kandidaterne ud fra konsulenternes resumé.”

Karl Johan Lisby, Head of DevOps & Framework

GN logo

Capax var på bolden hele tiden, de var meget proaktive og omstillingsparate når det gjaldt kandidaterne. De var gode til at holde dem varme, og overleveringen fungerede gnidningsfrit. Capax tog stort ansvar i rekrutteringsprocessen, og det var rart at ressourcerne ikke skulle ligge hos os. Alt i alt har vi følt os meget trygge, og kunne med god ro i maven, vælge blandt et meget varieret kandidatfelt.”

Simon Rath, CRO

Danske Spil logo

Capax gav nyt liv til vores rekrutteringsproces. Deres tilgang til opgaven var en helt anden end den vi har oplevet hos tidligere samarbejdspartnere. De var superdygtige til at formidle stillingerne, såvel som NTG som virksomhed. De kan godt give sig selv et ordentligt skulderklap.”

Jesper B. Ørvad, Group Director

Vi samarbejder med NTG

100% succesfuld rekruttering – mere vil have mere! Der var god dialog gennem hele forløbet, og Capax var altid nemme at komme i kontakt med. Det var rart at kunne følge med på sidelinjen, og altid vide hvor langt de var i processen. De havde en helt anden vinkel på stillingsbeskrivelsen, og det var interessant at blive udfordret på vores vante processer.”

Michael Nielsen, Agile People Leader

Energinet kundelogo

Capax var en stor hjælp da vi skulle ansætte 3 projektledere til vores byggemodningsgruppe. De havde en høj succesrate og ramte plet med kandidaterne. 5 ud af 5 mulige kandidater var et fagligt match, og vi fik ansat 3 stærke profiler inden for aftalte tidsramme. Alt i alt sidder vi tilbage med en god mavefornemmelse og 3 meget kvalificerede projektledere til vores team.”

Jesper Folke Andersen, Teamleder, Projekt Rens & Afløb

Vi samarbejder med Novafos

You’ve found the person that was perfect for us. It was a difficult position, a very technical job. We reached out to a contact regarding your proposed candidate, who told us that there are two people in Denmark that can do what we are trying to do, and this is one of them, that is testament to you finding the best candidate.”

Tom Greene, Chief Growth Officer

Blast logo

Vi valgte Capax på baggrund af deres gode historik med tekniske rekrutteringer, og erfaringer med IAM-profiler. De virkede robuste, havde en god proces og var velovervejede. Jeg var bestemt tilfreds med deres resultater og har valgt at fortsætte det gode samarbejde, med flere rekrutteringer. Jeg har også anbefalet dem til nogle af vores andre afdelinger.”

Jørgen Papadopoulos, Partner

Devoteam logo

Capax har leveret en kompetent leverance på rekruttering af specialiststillinger inden for IT-området. Deres konsulenter har dyb indsigt i markedet, og besidder en god forståelse for udfordringerne deri. Vi oplevede en professionel rådgivning samt sparring i forløbet, hvor vi som samarbejdspartnere havde en åben dialog og havde jævnlige check-ins, hvilket var med til at give en god kundetilfredsstillelse.”

Dennis Paydar Huynh, Team Lead, Talent Acquisition

Ørsted logo

Capax skal have stor ros for deres arbejdsmoral og resultater, jeg havde ikke forventet, at vi på så kort tid, allerede var kommet så langt i en ellers krævende proces. Det var nemt at give dem frie tøjler med rekrutteringerne, og fokusere min energi i eget arbejde, og stadig få yderst tilfredsstillende resultater. Især vores Hiring Managers var begejstrede for deres statusmails, det var nemt altid at vende tilbage og skabe et godt overblik over potentielle kandidater.”

Jonas Fabricius-Bekker, Head of People

Vi samarbejder med Banking Circle

Vi har fået et rigtig godt resultat. Den løbende dialog/kommunikation har kørt godt, hvor Capax har taget god action på den del af processen. Alt i alt en god oplevelse.”

Niels Henrik Wulff, Director, Command Control & Planning

Vi samarbejder med Terma

Hvorfor skal du vælge os?

  1. Stiftet ved Danmarks førende teknologiske videnshus. Vi blev etableret hos Ingeniørforeningen IDA, som afspejler vores dybe tekniske viden og omfattende erfaring – jeres garanti for kvalificerede kandidater.
  2. Danmarks største database af passive profiler. Det giver jer adgang til de bedste IT-specialister, ingeniører og tekniske ledere inden for pharmabranchen. Vores database omfatter 75.000+ tekniske profiler.
  3. En solid track record med førende virksomheder inden for pharmabranchen. Gennem årene har vi samarbejdet med medicinal virksomheder som Novo Nordisk, Lundbeck og UNEEG Medical, hvilket gør os til en foretrukken rekrutteringspartner for vores kunder.
Pharma

Værdifulde samarbejdspartnere

Blandt vores samarbejdspartnere er flere virksomheder inden for pharmaindustrien. Vi værdsætter de langvarige relationer, som vi har opbygget med blandt andet:

GN Store Nord Logo
Vi samarbejder med Banking Circle
Vi samarbejder med BaneDanmark
Vi samarbejder med Clever
Bavarian Nordic

Ønsker du at styrke dit team inden for pharmabranchen?

Capax er klar til at hjælpe med jeres næste pharma rekruttering, så I kan lægge jeres fokus på andre områder i virksomheden. Uanset jeres virksomheds størrelse eller placering har vi den nødvendige erfaring og ekspertise til at finde profiler til jeres ledige stillinger. Vores erfaring spænder bredt indenfor life science industrien, fra IT-specialister og ingeniører til tekniske ledere. Med en solid baggrund i at matche de rette talenter til aktører inden for medicinalindustrien, står vi klar til også at hjælpe jer med at finde jeres næste medarbejder.

It-specialister - Capax Recruitment

Sådan foregår rekrutteringsprocessen

Vores rekrutteringsproces er grundig og målrettet. Vi har designet processen til at sikre den højeste kvalitet fra start til slut. Hvert trin i processen tilpasses jeres specifikke behov, altid med fuld fortrolighed omkring alle informationer.

Rekrutteringsprocessmodel

Briefing

Processen indledes med en grundig briefing for at få en dybdegående forståelse for den specifikke jobprofil og jeres behov.

Strategi og søgning

Med denne indsigt udarbejder vi en målrettet søgestrategi og begynder vores search efter profiler med de rette kompetencer gennem vores omfattende netværk.

Screening og interview

Vi foretager en nøje screening af potentielle kandidater og arrangerer indledende interviews for at evaluere deres kompetencer og potentiale.

Præsentation og første interviews

De mest lovende profiler præsenteres for jer, klar til den første interviewrunde. Vi sidder ofte med under de første interviews for at sikre en god overensstemmelse mellem jeres forventninger og kandidaternes profiler.

Anden interviewrunde

Kandidater, der skilte sig ud i den første runde, inviteres til yderligere interviews. Her kan der også laves en personlighedstests for at vurdere deres samarbejdsevner og tilpasning til virksomheds-kulturen.

Valg af kandidat

Efterfølgende indhentes referencer, og den endelige beslutning træffes baseret på en kombination af tekniske færdigheder og erfaring. Den udvalgte kandidat modtager derefter jobtilbuddet.

Ønsker du yderligere information om pharma-rekruttering?

Kontakt

Emil Plaugmann

Emil Plaugmann

Partner

Rikke Barlund

Rikke Barlund Hansen

Senior Rekrutteringskonsulent & Teamleder