Eksperter i rekruttering
til forsyningsbranchen

Grønt illustrationsnet

Dybt specialisteret i rekruttering til forsyningsbranchen

Hos Capax er vi dybt specialiseret i rekruttering inden for forsyningssektoren. Vi har siden 2010 været med til at rekruttere ingeniører, IT-specialister og tekniske ledere til forsyningsvirksomheder i Danmark. Vi har været med til at løse rekrutteringer for mere end 200 virksomheder og har mere end 14 års erfaring med rekruttering af specialister og ledere til forsyningsvirksomheder.

Vores kunder i forsyningsbranchen spænder fra de største forsyningsselskaber som Novafos til mindre selskaber som Vordingborg Forsyning. Vi skræddersyr vores rekrutteringsløsning til jeres behov for at sikre, at I finder det rette match.

Gennem hele rekrutteringen vil vi være jeres samarbejdspartner for at finde den profil, I mangler til teamet. Vi vægter tæt samarbejde med vores kunder for at forstå de specifikke behov og udfordringer. Vi er engagerede i hele processen fra start til slut og stræber efter at etablere langvarige relationer med vores kunder.

Tekniker på vandværk

Kundeudtalelser

Læs alle vores referencer fra vores kunder

Kommunikationen med konsulenterne var i top. Udover de planlagte møder og telefonsamtaler var der en god overlevering af information i de mange statusmails. Kandidatpræsentationerne var rigtig positive. Det var nemt at skabe sig et personligt indtryk af alle kandidaterne ud fra konsulenternes resumé.”

Karl Johan Lisby, Head of DevOps & Framework

GN logo

Capax var på bolden hele tiden, de var meget proaktive og omstillingsparate når det gjaldt kandidaterne. De var gode til at holde dem varme, og overleveringen fungerede gnidningsfrit. Capax tog stort ansvar i rekrutteringsprocessen, og det var rart at ressourcerne ikke skulle ligge hos os. Alt i alt har vi følt os meget trygge, og kunne med god ro i maven, vælge blandt et meget varieret kandidatfelt.”

Simon Rath, CRO

Danske Spil logo

Capax gav nyt liv til vores rekrutteringsproces. Deres tilgang til opgaven var en helt anden end den vi har oplevet hos tidligere samarbejdspartnere. De var superdygtige til at formidle stillingerne, såvel som NTG som virksomhed. De kan godt give sig selv et ordentligt skulderklap.”

Jesper B. Ørvad, Group Director

Vi samarbejder med NTG

100% succesfuld rekruttering – mere vil have mere! Der var god dialog gennem hele forløbet, og Capax var altid nemme at komme i kontakt med. Det var rart at kunne følge med på sidelinjen, og altid vide hvor langt de var i processen. De havde en helt anden vinkel på stillingsbeskrivelsen, og det var interessant at blive udfordret på vores vante processer.”

Michael Nielsen, Agile People Leader

Energinet kundelogo

Capax var en stor hjælp da vi skulle ansætte 3 projektledere til vores byggemodningsgruppe. De havde en høj succesrate og ramte plet med kandidaterne. 5 ud af 5 mulige kandidater var et fagligt match, og vi fik ansat 3 stærke profiler inden for aftalte tidsramme. Alt i alt sidder vi tilbage med en god mavefornemmelse og 3 meget kvalificerede projektledere til vores team.”

Jesper Folke Andersen, Teamleder, Projekt Rens & Afløb

Vi samarbejder med Novafos

You’ve found the person that was perfect for us. It was a difficult position, a very technical job. We reached out to a contact regarding your proposed candidate, who told us that there are two people in Denmark that can do what we are trying to do, and this is one of them, that is testament to you finding the best candidate.”

Tom Greene, Chief Growth Officer

Blast logo

Vi valgte Capax på baggrund af deres gode historik med tekniske rekrutteringer, og erfaringer med IAM-profiler. De virkede robuste, havde en god proces og var velovervejede. Jeg var bestemt tilfreds med deres resultater og har valgt at fortsætte det gode samarbejde, med flere rekrutteringer. Jeg har også anbefalet dem til nogle af vores andre afdelinger.”

Jørgen Papadopoulos, Partner

Devoteam logo

Capax har leveret en kompetent leverance på rekruttering af specialiststillinger inden for IT-området. Deres konsulenter har dyb indsigt i markedet, og besidder en god forståelse for udfordringerne deri. Vi oplevede en professionel rådgivning samt sparring i forløbet, hvor vi som samarbejdspartnere havde en åben dialog og havde jævnlige check-ins, hvilket var med til at give en god kundetilfredsstillelse.”

Dennis Paydar Huynh, Team Lead, Talent Acquisition

Ørsted logo

Capax skal have stor ros for deres arbejdsmoral og resultater, jeg havde ikke forventet, at vi på så kort tid, allerede var kommet så langt i en ellers krævende proces. Det var nemt at give dem frie tøjler med rekrutteringerne, og fokusere min energi i eget arbejde, og stadig få yderst tilfredsstillende resultater. Især vores Hiring Managers var begejstrede for deres statusmails, det var nemt altid at vende tilbage og skabe et godt overblik over potentielle kandidater.”

Jonas Fabricius-Bekker, Head of People

Vi samarbejder med Banking Circle

Vi har fået et rigtig godt resultat. Den løbende dialog/kommunikation har kørt godt, hvor Capax har taget god action på den del af processen. Alt i alt en god oplevelse.”

Niels Henrik Wulff, Director, Command Control & Planning

Vi samarbejder med Terma

Hvorfor vælge Capax til jeres rekruttering til forsyningsbranchen?

  1. Vores erfaring med rekruttering til nogle af landets største og mest anerkendte arbejdspladser – som Novafos – samt til en række mellemstore og mindre forsyningsselskaber, hvilket understreger vores evne til at tilpasse os og imødekomme forsyningsselskabers unikke behov upåagtet størrelse.
  2. Med adgang til Danmarks mest omfattende database af tekniske profiler, med mere end 75.000 tekniske profiler, sikrer vi, at du får adgang til de mest kvalificerede kandidater.
  3. Grundlagt af Danmarks stærkeste tekniske videnshus. Vi har rødder fra det tekniske miljø, da vi stammer fra Ingeniørforeningen IDA. Vores historie er med til at sikre kvaliteten i rekrutteringsprocessen og de bedst egnede kandidater til jeres rekruttering.

Som jeres rekrutteringspartner bringer vi en dyb teknisk forståelse, et omfattende netværk og værdifuld erfaring inden for forsyningsbranchen til at finde den rette kandidat til jer.

Forsyningsbranchen

Værdifulde samarbejdspartnere

Som et rekrutteringsbureau med speciale i den finansielle sektor arbejder vi med et bredt spektrum af værdifulde samarbejdspartnere og er stolte af vores langvarige relationer med vores kunder. Se et udvalg af virksomheder, som har valgt Capax som deres partner.

 

Novafos
Lyngby Taarbæk Forsyning
Vordingborg Forsyning
Biofos
BLAST er en af vores værdifulde samarbejdspartnere

Ønsker du at styrke dit team?

Capax står klar til at assistere jer med jeres næste rekrutteringsprojekt. Uanset størrelsen på jeres virksomhed eller dens geografiske placering, er vores dybdegående erfaring og specialisering inden for forsyningsbranchen jeres garanti for, at vi kan finde den perfekte kandidat til jer. Vores omfattende erfaring spænder over en bred vifte af stillinger, fra landinspektører til projektledere, tekniske teamledere og afdelingsledere. Vi er dedikerede til at levere det bedste match til både store og små virksomheder inden for forsyningsbranchen.

Ingeniør - Capax Recruitment

Sådan foregår rekrutteringsprocessen hos Capax

Vores rekrutteringsproces er designet til at være grundig og effektiv, hvilket sikrer den højeste kvalitet gennem hvert trin af vores proces. Typisk strækker processen sig over 5-7 uger og inkluderer alt fra den indledende screening til interviews og evaluering af kandidaternes færdigheder. Vi tilpasser altid rekrutteringsprocessen til jeres specifikke behov og håndterer alle informationer med højeste fortrolighed.

Rekrutteringsprocessmodel

Vil du høre mere om hvordan vi rekrutterer til forsyningsselskaber?

Kontakt

Emil Plaugmann

Emil Plaugmann

Partner

Capax Marianne

Marianne Petersen

Chefkonsulent og teamleder