Outplacement

Hos Capax Recruitment er et outplacement forløb mere end karriererådgivning.

Capax tilbyder din virksomhed et værdiskabende outplacement forløb, når du skal afskedige en medarbejder. Vi har branchespecifik viden, indgående kendskab til jobfunktioner, og indsigt i den enkeltes faglighed. Det giver os en dyb forståelse for branchen til at hjælpe dine medarbejdere godt videre i karrieren. Hos Capax er vi specialister i at matche IT- og ingeniørjobs med kompetente kandidater.

Capax individualiserer alle outplacement forløb ud fra den enkeltes kompetencer og udviklingsmuligheder. Det betyder, at den enkelte får indsigt og viden fra blandt andet vores specialiserede karrierekonsulenter, der bidrager til at bringe den enkelte godt videre i karrieren.
Derudover får den enkelte medarbejder rådgivning omkring CV, jobsøgning og aktivering af netværk.

Vores erfaring er, at et tilpasset outplacement forløb bliver bedst, når det tager udgangspunkt i en velafprøvet og valideret struktur. Derfor tilbyder Capax Recruitment tre outplacement pakker:

  • Basis
  • Premium
  • Executive

Alle outplacement forløb hos Capax tilbydes også som online forløb.

Ønsker du at vide mere om outplacement hos Capax Recruitment?
Kontakt Emil Plaugmann på emp@capax.dk

Testimonials

HR Manager, CSG International 
“Jeg vil gerne udtrykke min tilfredshed med måden outplacement programmet var sammensat. Mine medarbejdere har givet udtryk for at de var meget tilfredse med forløbet herunder at blive rådgivet af professionelle og kompetente medarbejdere hos Capax”.

HR Manager, KPMG
“Specialiseringen af outplacement giver større værdi for medarbejderne, når de skal finde nyt job”.