Karriere hos Capax

Capax er et af de hurtigste voksende rekrutteringshuse i Norden. Vi ansætter dygtige og engagerede medarbejdere, der har lyst til at hjælpe nogle af de største virksomheder i Danmark, med at ansætte nye medarbejdere.

Vi lægger stor vægt på at give vores medarbejdere ansvar og mulighed for at arbejde med kunder på forskellige niveauer. Størstedelen af vores konsulenter arbejder direkte op mod topchefer i større organisationer. For at kunne lykkes med dette, arbejder vi med månedlig vidensdeling. Både gennem interne og eksterne oplægsholdere, får vores konsulenter større indsigt i de nyeste trends på markedet, og kontinuerlig indsigt i spændende specialer. Dette holder vores konsulenter opdaterede med viden og god forståelse for de forskellige fagområder.

Vi vægter et åbent læringsmiljø og kontinuerlig udvikling højt. Medarbejdernes vækst understøttes gennem vores talentprogrammer, som inkluderer 5-7 uddannelsesdage årligt for at fastsætte individuelle karriereplaner.

Graduate forløb

I vores graduate forløb får du en omfattende introduktion til rekruttering, inklusive certificering i personlighedstesten MPA.

Senior forløb

Efter graduate forløbet tilbyder vi et senior forløb, der videreudvikler dine evner som rekrutteringskonsulent.

Karrierespor

Vi tilbyder forskellige karrierespor: specialist, kommerciel, eller teamleder. Afhængig af dit valgte spor, modtager du målrettet uddannelse, både internt og eksternt, for at finpudse dine færdigheder i specifik rekruttering.

Talentprogrammer

Efter at havde testet mere end 20 frokostordninger igennem 9 måneder, har vi valgt Danmarks bedste frokostordning, som nydes på vores altan ud til vandet.

Derudover serveres der dagligt sunde snacks, som nydes efter vores gåtur, samt friskpresset juice mindst to gange om ugen.

Frokostordning

Vi lægger stor vægt på at fremme medarbejdernes tilhørsforhold. Derfor gør vi en ekstra indsats for at arrangere sociale begivenheder, herunder løbende fredagsbarer, aktivitetsdage, morgenmadsmøder, sommerfrokost, julefrokost, samt en årlig strategitur.

Derudover tilbyder vi en løbe- og vinterbadeklub for dem, der ønsker at deltage.

Sociale arrangementer

Det betyder meget for os at vidensdele inden for de forskellige fagområder, da det er kernen til at vi kan lykkedes. Vores vidensdelinger kan f.eks. omhandle, IT-sikkerhed, scrum og cloud, samt hvordan det er at være inhouse rekrutteringkonsulente i et international miljø.

Månedlig vidensdeling

Vi har gjort op med den årlige MUS samtale, og har derfor hver tredje måned trivselssamtaler med alle medarbejdere, for at sikre den bedste trivsel og løbende lave opfølgninger på initiativer.

På baggrund af de kvartalsvise trivselsundersøgelser, bliver der hver 6. måned lagt en karriereplan, som er tilpasset efter dig.

Trivselssamtaler

Vi sender anonyme trivselsundersøgelser hver måned, for at sikre os den højeste trivsel blandt vores medarbejdere. Derudover sender vi månedligt stressmålinger ud, for at sikre at vores konsulenter er i balance.

Stressmåling

Bliv en del af Capax – hvor passion møder profession!

At være rekrutteringskonsulent er mere end blot at matche kandidater med virksomheder. Det handler om at forstå mennesker, teknologi og forretning – og at bringe dem sammen på den mest harmoniske måde. Hos Capax får du muligheden for at dykke dybt ned i denne fascinerende verden, hvor hver dag byder på nye udfordringer og muligheder. Men hvad gør det specielt at være en del af vores team? Her er nogle af de mange grunde til, at vores konsulenter elsker at arbejde hos os:

1. Kerneforretning, ikke en stabsfunktion

Hos Capax er rekruttering ikke blot en støttefunktion. Det er vores hjerteblod og kerneforretning. Som konsulent her vil du opleve, at dit arbejde er centralt for virksomhedens succes.

2. Konstant udvikling

Som en del af Capax-teamet vil du opleve en konstant udvikling. Dette kommer både i form af større ansvar i rekrutteringsprocessen og i kundeansvar. Hver dag byder på nye udfordringer og muligheder for at vokse.

3. Løbende uddannelse

Vi tror på, at vores konsulenter er vores største aktiv. Derfor investerer vi kontinuerligt i din uddannelse, så du altid er på forkant med de nyeste trends og metoder inden for IT-rekruttering.

4. Et af de største IT-rekrutteringsteam

Som en del af Capax bliver du en del af et af Danmarks største teams af IT-rekrutteringskonsulenter. Dette sikrer en høj faglighed og utallige muligheder for sparring.

5. Unikt og ungt team

 Hos Capax værdsætter vi det sociale lige så højt som det faglige. Vi er et ungt team, hvor humor, samvær og fællesskab er i centrum. Vi er ikke kun kolleger – vi er også hinandens bedste sparringspartnere.

6. Netværk og samarbejde

Arbejdet som rekrutteringskonsulent giver en unik mulighed for at opbygge et bredt netværk inden for IT-branchen. Dette netværk vil være en uvurderlig ressource i din karriere.

7. Bidrag til IT-branchens vækst

Ved at matche de rette kandidater med de rette virksomheder spiller du en direkte rolle i at forme fremtiden for IT i Danmark.

8. Erhvervslivets største udfordringer

I en verden, hvor konkurrencen om de bedste talenter intensiveres, vil du som rekrutteringskonsulent hos os løse en af erhvervslivets mest presserende udfordringer – rekruttering. Dette giver dig en central rolle i virksomheders fremtidige succes og vækst.

9. Diversity i hjertet af vores arbejde

Hos vi tror  på styrken i mangfoldighed. Vi forstår, at forskellige baggrunde, erfaringer og perspektiver beriger vores arbejde og skaber stærkere teams. Vi prioriterer diversitet og uddanner løbende vores medarbejdere i vigtigheden af mangfoldighed. Dette reflekteres i vores rekrutteringsprocesser, hvor vi stræber efter at finde det bedste match, der både opfylder faglige krav og bidrager til en divers og inkluderende arbejdsplads.

10. Stærk værdibaseret virksomhed

Capax er ikke blot en virksomhed; vi er deler en vision og værdier. Vores arbejde er baseret på fire centrale værdier:

  • Løfte i fælles flok: Vi tror på styrken i samarbejde.
  • Ordentlighed: Ærlighed, integritet og respekt er kernen i alt, hvad vi gør.
  • Eager-to-improve: Vi stræber efter at blive bedre, lære og udvikle os.
  • Can-do Mindset: Vi møder udfordringer og tror på, at vi kan overkomme enhver forhindring.
Mød Line Kejser

Mød en medarbejder

Min hverdag hos Capax

”Jeg fik hurtigt lov til at tage ansvar og initiativ for mine egne projekter, og der var masser af plads og mulighed for både at udvikle mig fagligt, samt føre mine ideer ud i livet. Stemningen på kontoret er suveræn og det er altid en fornøjelse at komme ind på arbejde”.

Line Kejser, Senior Rekrutteringskonsulent, Capax Recruitment

Vision

Bæredygtighed

Diversitet

Vi har et mål om at blive så bæredygtige som muligt. Det bærer vores dagligdag præg af ift. mindre madspild og auto-sluk af lyset.

Diversitet

The Gender Diversity Pledge

Vi uddanner vores medarbejdere i diversitet og tænker det ind i alle vores rekrutteringsprocesser.

Illustrations net

Kontakt os

Capax Christina Just

Christina Just

Managing Partner

Emil Plaugmann

Emil Plaugmann

Partner

Capax Sine

Sine Jelle

Senior Rekrutteringskonsulent og Teamleder

Capax Marianne

Marianne Petersen

Chefkonsulent og Teamleder

Capax Marianne

Rikke Barlund Hansen

Senior Rekrutteringskonsulent og Teamleder

Freja Heltborg

Freja Heltborg

Senior Rekrutteringskonsulent & Unit Lead

Xenia Rosiak

Xenia Reimers Rosiak

Senior Rekrutteringskonsulent & Unit Lead

Capax Sine

William Pokriva

Senior Rekrutteringskonsulent & Unit Lead

Capax Sine

Henriette Dalsgaard Busch

Digital Marketing Manager

Simone Wind Lindegaard

Simone Wind Lindegaard

Senior Rekrutteringskonsulent

Monika Hürtig

Monika Hürtig

Senior Rekrutteringskonsulent

Capax Sine

Aleksander Lundsted

Senior Rekrutteringskonsulent

Capax Sine

Line Kejser

Senior Rekrutteringskonsulent

Jeffrey Baggers

Jeffrey Baggers

International Rekrutteringskonsulent

Rikke Michaelsen

Rikke Michaelsen

International Rekrutteringskonsulent

Benedikte - Capax Recruitment

Benedikte Heinild

Junior Rekrutteringskonsulent

Capax Sine

Vjollca Muaremi

Junior Rekrutteringskonsulent

Mia

Mia Sonne

Junior Rekrutteringskonsulent

Capax Marianne

Anna Louise Ramlov Brorson

Junior Rekrutteringskonsulent

Capax Sine

Christian Simonsen

Junior Rekrutteringskonsulent

Thilde Bunch

Thilde Lemann Bunch

Junior Rekrutteringskonsulent

Mød Viktor

Viktor Dedenroth Bernhoft

Business Analyst

Benedikte - Capax Recruitment

Katrine Hansen

Piccoline