Lukket rekruttering

Teknisk Projektleder

Københavns Universitet / Fuldtid

Københavns Universitet, grundlagt i 1479, er hjemsted for 6 fakulteter, 36 institutioner og over 200 forskningscentre. Med en samlet medarbejderstab på 9.763 og tilknytning til 9 nobelpristagere, er KU en banebrydende institution med betydelig indflydelse på Danmarks udvikling og økonomi.

Fysisk strækker Københavns Universitet sig over 4 campusområder i København samt 10 museer og forskningshaver, herunder Zoologisk Museum, Botanisk Have, Medicinsk Museum og Øresundsakvariet.

Københavns Universitet huser en bred vifte af videnskabelige miljøer, organiseret i faglige hovedområder – fakulteter. Disse fungerer både som administrative enheder og faglige fællesskaber inden for uddannelse og forskning. Universitetet omfatter også adskillige centre, museer, tværgående projekter og andre enheder.

I mange år har Københavns Universitet rangeret som det højst bedømte universitet i Danmark og har gennem sin forskning og uddannelse haft stor betydning for landets udvikling og økonomi.

Campus Service Frederiksberg Plus

Som Teknisk Projektleder bliver du en del af Campus Service Frederiksberg Plus (Frb+), der administrerer drift, service og vedligehold på Frederiksberg Campus samt KU’s øvrige campusområder uden for København (Tåstrup, Nødebo, Helsingør og Hørsholm). Afdelingens primære formål er at understøtte universitetets kerneopgaver inden for forskning, uddannelse og formidling.

Du vil indgå i afdelingen Teknik- og Driftsservice, der består af cirka 20 medarbejdere. Her vil du være en del af et etableret, men nyt projektteam i Teknisk Support, sammensat af 2 Tekniske Projektledere og 1 Energi Projektleder.

Frb+’s bygninger spænder over en bred variation i alder, funktionalitet og vedligeholdelsestilstand. Din konkrete opgave vil være at medvirke til udvikling og vedligeholdelse af de tekniske installationer for at sikre kontinuitet i drift og imødekomme brugernes behov.

Afdelingen kendetegnes af fagligt dygtige medarbejdere med passion for deres fag. Der er ligeledes fokus på tværfagligt samarbejde, hvilket sikrer veludført drift, service og vedligeholdelse af bygningernes tekniske installationer, der spænder fra ældre fredede bygninger til nyt teknisk tungt byggeri.

Om stillingen som Teknisk Projektleder

I rollen som Teknisk Projektleder vil du have ansvaret for projektledelse af sager vedrørende teknisk vedligehold (50.000-300.000) med fokus på at overholde budgetter, kvalitet og tidsplaner.

Dertil vil du have brugerkontakt vedrørende ombygninger og ændrede behov for teknisk infrastruktur, herunder en indledende vurdering af projektets omfang og kompleksitet. I tæt samarbejde med driften og Driftschefen vil du derfor fokusere på den direkte projektledelse samt udarbejdelse af udviklingsplaner, der skal bidrage til en fælles fremgang for projektledelsen i afdelingen.

Projekterne vil være præget af bygningernes laboratorietunge områder, udstyret med mange typer tekniske anlæg. Derfor vil der være fokus på udskiftning, optimering eller fornyelse af tekniske anlæg, såsom vandinstallationer, brandanlæg og ventilation. Det vil ofte kræve din tilstedeværelse ude på projektsitet, uden at du nødvendigvis er driftsudførende.

Krav til en Teknisk Projektleder

Vi forventer at du har:

  • Erfaring med projektledelse herunder styring af tidsplan, budgetter og kvalitet
  • Erfaring med teknisk bygningsvedligehold
  • Erfaring med digitale FM systemer
  • Erfaring med brugerkontakt ifm. projektvurdering
  • Erfaring med overlevering af projekter til drift
  • Vant til at samarbejde med interne og eksterne samarbejdspartnere
  • Kendskab til CTS

Jobinfo

Segment:

By:

Region:

Engineering

Frederiksberg C

Hovedstaden

 

 

Segment: Engineering
By: Frederiksberg C
Region: Hovedstaden