Lukket rekruttering

Projektleder

CLL Scandinavia/ Fuldtid

Om CCL Scandinavia 

CCL Scandinavia A/S er en integreret del af CCL-gruppen, der er førende inden for specialdesignede tekniske løsninger til bygnings- og anlægskonstruktioner på verdensplan. Som en af Skandinaviens førende virksomheder inden for spændarmering og relaterede produkter, tilbyder de innovative løsninger inden for spændarmerede konstruktioner for både vandrette og lodrette bygninger inden for anlæg og byggeri. Deres avancerede spændarmeringsteknologi fremmer bæredygtighed ved at reducere stål- og betonforbruget i byggeri.

Om Afdelingen for Spændarmering

Afdelingen for spændarmering er en central del af CCL Scandinavia A/S og består af erfarne montører, der arbejder dedikeret for at sikre effektive og rettidige spændarmeringsprocesser. De er engagerede i konstant at forbedre deres produkter og processer gennem innovation og fokus på kvalitet.

Om stillingen og ansvarsområder som projektleder 

De søger en erfaren projektleder til at styrke deres hold. Som projektleder hos CCL Scandinavia bliver du en nøglespiller i deres centrale forretningsenhed, der fokuserer på spændarmering. Du vil være ansvarlig for at lede og koordinere flere projekter samtidigt og sikre, at de udføres med høj kvalitet og indenfor budgettet. Dine ansvarsområder inkluderer:

  • Daglig projektledelse inden for spændarmering
  • Sagsstyring af projekter
  • Økonomistyring, herunder fakturering og forhandling af ændringsarbejder
  • Tids- og ressourceplanlægning
  • Digital kvalitetsstyring med inputs fra mandskab
  • Deltagelse i kalkulation- og tilbudsarbejde
  • Teknisk vejledning og support til kunder og andre interessenter, herunder dine kolleger
  • Koordinering af projektering i forbindelse med projekter
  • Ledelse og motivation

Kvalifikationer som projektleder 

CCL Scandinavia søger en kandidat med erfaring inden for projekt- og byggeledelse samt en god forretningsforståelse. Du er analytisk, detaljeorienteret og besidder fremragende kommunikationsevner. Du har en udadvendt personlighed og trives med at arbejde selvstændigt samt i teams. Erfaring med spændarmeringsteknologi er en fordel.

CCL Scandinavia tilbyder

Du vil opleve et betydeligt fokus på din personlige udvikling gennem omfattende træningsprogrammer og støtte. Din arbejdsplads vil være i Værløse, men du vil også deltage i møder og aktiviteter i deres skandinaviske datterselskaber. De tilbyder konkurrencedygtige løn- og benefitspakker.

Denne rekruttering er assisteret af Capax Recruitment. Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Rikke Michaelsen på rmi@capax.dk.

Jobinfo

Segment:

By:

Region:

Engineering

Værløse

Hovedstaden

 

 

Segment: Engineering
By: Værløse
Region: Hovedstaden