Jobinfo

Segment:

Industry:

City:

State/Province:

Postal Code:

IT

IT-tjenester

København K

Region Hovedstaden

1416

 

 

Segment: IT
Industry:  IT-tjenester
City: København K
State/Province: Region Hovedstaden
Postal Code: 1416

Slået op: 15.07.2022

IT-projektleder

Full time / Capax Recruitment / Danmark

I rollen som IT-projektleder i Projektlederenheden vil du anvende din erfaring inden for IT-projektledelse og have fokus på at digitalisere Finanstilsynet. Du kommer dermed tæt på den finansielle sektor og vil arbejde med aktuelle problemstillinger, som bidrager til opfyldelsen af væsentlige, samfundsnyttige formål.

Som IT-projektleder vil du have fokus på agil implementering af forskellige projekters løsninger fra idé, behov og krav til forankring og forvaltning. Du vil arbejde på flere kortere projekter, som strækker sig over alt fra 4 måneder til over et års tid. Du vil eksempelvis komme til at arbejde på et projekt, der har til sigte at udarbejde et system til registrering af ejendomsvurderinger i tilsynskontoret.

Ligeledes vil du bl.a. arbejde på et SQL-infrastrukturprojekt og et projekt med fokus på videreføring af tilsynets ITIL-servicekatalog. Ud fra din faglige erfaring og dit interessefelt vil du få indflydelse på hvilke projekter, du sidder med.

Du vil dermed praktisere effektiv projektledelse i overensstemmelse med bl.a. definerede mål og forretningsmæssige behov og beskæftige dig med nyudvikling såvel som videreudvikling. Du vil praktisere selvledelse og således arbejde selvstændigt og proaktivt fra projekternes start til slut. Rollen har derfor også mange berøringsflader på tværs af huset, hvilket trækker på din evne til at mobilisere forskellige aktører til et projekt og sikre fremdrift af selvsamme.