Lukket rekruttering

IT-Konsulent

Rigsrevisionen / Fuldtid

IT-Konsulent hos Rigsrevisionen

Rigsrevisionen er en uafhængig institution under Folketinget og en del af den parlamentariske kontrol i Danmark. De arbejder i spændingsfeltet mellem Folketinget og forvaltningen og agerer på den måde Folketingets vagthund.

Rigsrevisionen står for at revidere regnskaber for statslige og statsfinansierede virksomheder og gennemgår regnskaber for virksomheder, hvortil staten yder tilskud o.l. De udfører årsrevision og større undersøgelser. I den forbindelse kontrollerer de at statslige myndigheder, andre statsligt finansieret styrelser og virksomheder overholder gældende love og regler og forvaltes sparsommeligt, produktivt og effektivt. Resultaterne af revisionen offentliggøres i form af notater og beretninger til Folketingets statsrevisorer.

Organisatorisk består Rigsrevisionen af 18 kontorer fordelt på 4 afdelinger med i alt ca. 280 ansatte. Rigsrevisionen prioriterer selvstændighed og fleksibilitet højt, hvilket betyder at medarbejderne selv er med til at tilrettelægge deres arbejde og har stor indflydelse på opgaverne. Derudover er der et stort fokus på det sociale miljø og interne relationer bl.a. har de en personaleforening, som står for at arrangere sociale arrangementer som DHL-stafet, vinsmagning og juletræsfest mm.
 
Afdelingen for IT og Økonomi

I rollen som IT-Konsulent vil man blive en del af kontoret for ’It og Økonomi’ som samlet rummer 15 medarbejdere, hvoraf 11 er tilknyttet it. I denne rolle vil man særligt skulle arbejde tæt sammen med Help Desk og i den sammenhæng udføre 2. level support. I den forbindelse vil man også samarbejde med de medarbejdere som varetager opgaver indenfor serverhåndtering, it-sikkerhed og rigsrevisionens hostede platforme.  

Kontoret har et højt fagligt engagement og sætter en stor ære i at yde en god service til fagkontorerne og beskriver sig selv som ”fagkontorernes bedste ven”. De har en uformel omgangsform og et godt socialt samvær.

Teamet er primært på kontoret, men der er fleksibilitet ift. hjemmearbejde. Teamet er gode til at hjælpe hinanden og samarbejde, derudover bruger de i høj grad hinanden i forbindelse med faglig sparring.

Rigsrevisionen har gennemsnitligt en 37-timers arbejdsuge (inkl. frokost). De har flekstid, så du har gode muligheder for at skabe balance mellem karriere og fritid.

Stillingen som IT-konsulent

Som IT-Konsulent i Rigsrevisionen vil du være med til at arbejde med både it-drift og optimering af it-systemer. Derudover vil du være klientadministrator i driftsteamet.

Du vil få en særlig vigtig opgave i forhold til at være med til at sikre at revisionens pc-klienter er opdateret med den seneste og relevante software. Derudover vil du varetage drift af vores hostede platforme, der anvendes til større dataanalyse herunder, vil du arbejde med at sikre en stabil og sikker drift, brugerhåndtering og korrekt håndtering af sensitiv data. Du skal kunne være bindeled mellem tekniske infrastruktur og de systemer og digitale grænseflader, som bruges af Rigsrevisionens medarbejdere. Rigsrevisionen har en strategisk ambition om at blive endnu mere datadreven i deres revision, og derfor tester og anvender de en række dataværktøjer og analytics-applikationer.

De drifter selv deres it-løsninger, så du skal kunne varetage mange forskellige typer opgaver samtidig med, at du formår at bevare overblikket. Her er det særligt vigtig at sørge for at it-arbejdspladsen er opdateret, herunder vurdere og strukturer, hvornår en ny opdatering skal implementeres.

Rigsrevisionen arbejder desuden på et nyt pilotprojekt indenfor cloudområdet, hvor de afprøver licenser udenfor huset og hvor en del af arbejdet går med at sikre at revisionens medarbejdere kan få adgang, samt sikre at der er retningslinjer for den data som lagres her. Dette er et nyt projekt, som man har mulighed for at få indflydelse på.

Du vil desuden få muligheden for at arbejde med de nyeste teknologier, samt ny hardware og software, da dette udskiftes ca. hvert tredje år.
 
Ansvarsområder for en IT-konsulent
 • Klientadministration herunder installation, opsætning, konfiguration samt support af pc’ere og printere, iPhones og iPads – de har udviklet MDM til deres mobile devices.
 • Arbejde med Microsoft teknologier og strukturerer nye opdateringer
 • Installation, konfiguration og drift af vores analytics applikationer fx R, Stata og ArcGis
 • Administration af vores on-premise systemer – fx IIS
 • Udviklingsprojekter der understøtter, at vores fagkontorer kan arbejde med komplekse dataanalyser og store datamængder
 • Leverandørkontakt og indkøb
 

Krav til en IT-konsulent

Det er vigtigt at du har:

 • Erfaring med Microsoft System Center Configuration Manager (SCCM)
 • En bred erfaring med 2nd level support ift. administrations rettigheder herunder Active Directory
 • En god forståelse for infrastrukturdesign, API, it-sikkerhed og løsningsimplementering
 • En god forretningsforståelse, der gør dig i stand til at binde forretning og teknologi sammen

 

Derudover er det en fordel, hvis du har kendskab til

 • SharePoint, Exchange Server og andre Microsoft teknologier
 • ITIL-principper

Rigsrevisionen tilbyder spændende karriere- og udviklingsmuligheder alt efter din erfaring og ambitioner.

Derudover prioriteres kompetenceudvikling højt og der tilbydes gode efteruddannelsesmuligheder.

  Jobinfo

  Segment:

  By:

  Region:

  IT

  København K

  Hovedstaden

   

   

  Segment: IT
  By: København K
  Region: Hovedstaden