Lukket rekruttering

IT-Arkitekt

Udviklings- og forenklingsstyrelsen / Fuldtid

Som IT-arkitekt i Boligprogrammet bliver du en nøglespiller og drivkraft i systemudviklingen, implementeringen og understøttelsen af boligforliget. Du får tæt kontakt med interessenter  herunder projektledere, kontorchefer og PMO-funktioner osv. Her vil du indgå i et tæt samarbejde med programmets øvrige løsnings- og informationsarkitekter og er med til at designe de bedste løsninger som passer på programmets mål- og løsningsarkitektur på tværs af fire leveranceteams. Yderligere vil du have et samarbejde med Boligprogrammets leverandører på it-udvikling for at sikre deres kendskab og efterlevelse af den aftalte it-arkitektur.
 
Du vil arbejde ned i detaljen, med definerede integrationer som det primære, som fx. REST og SOAP. Derudover vil du arbejde med kendte platforme som JAVA (EO) og Microsoft Dynamic 365 platform (ELO) og systemer inden for IT-sikkerhed.
Yderligere har du ansvaret for effektivisering samt styring af integrationerne. Derudover vil du komme til at arbejde med rådgivning af systemarkitekter og programledelsen om arkitekturmuligheder og deres konsekvenser, samt opbygge og vedligeholde relevante arkitekturmetoder og arkitekturstyring i programmet.
 
Du vil fra tid til anden få et afbræk fra de store og faste opgaver, hvor du vil hjælpe dine kollegaer, i kraft af dine kompetencer indenfor IT-arkitektur, med de udfordringer de står overfor.

Som IT-Arkitekt får du ansvaret for at: 

  • Arbejde med mål- og løsningsarkitektur for Boligprogrammets samlede landskab af komponenter, og sikre sammenhæng mod styrelsens arkitekturrammer
  • Sikre en funktionel og teknisk sammenhængende løsning, som fylder forretningskrav og understøtter arbejdsopgaver fra Skattestyrelsen og Vurderingsstyrelsen
  • Systematisk afdækkelse af arkitektur, teknologi, integrationer og sikkerhed
  • Samarbejde med Boligprogrammets leverandører
  • Rådgive systemarkitekter og programledelsen
  • Dokumentere samt bidrage til vidensdeling, bl.a. i vores fælles arkitekturfora

 Kandidaten bør have:

  • 2-5 års relevant erhvervserfaring, hvor man har helt eller delvist arbejdet med IT-Arkitektur
  • Erfaring med udvikling og vedligehold af it-arkitektur, inden for større komplekse it-projekter, i en offentlig eller privat organisation.
  • Erfaring med samarbejde med leverandører, gerne i et setup med flere leverandører
  • Erfaring med implementering af kompleks it-arkitekturErfaring med at indgå i traditionelle og agile programsetup

Jobinfo

Segment:

By:

Region:

IT

Kongens Lyngby

Hovedstaden

 

 

Segment: IT
By: Kongens Lyngby
Region: Region Hovedstaden