Lukket rekruttering

Grafiker

Danske Shoppingcentre / Fuldtid

Drømmer du om at være den kreative drivkraft bag spændende kampagner? Er du ekspert i at jonglere med opgaver og trives i en dynamisk hverdag? Brænder du for at skabe visuel magi både på skærmen og i virkeligheden? Hvis du har en æstetisk sans og lysten til at skabe mindeværdige visuelle oplevelser, så er dit drømmejob lige her!

Capax hjælper Friis Shoppingcenter med at rekruttere en Grafiker, der vil være en del af et marketingteam med fokus på en bred vifte af opgaver inden for marketing, branding og events.

Du vil være en del af et mindre team, hvor resultatet afhænger af godt samarbejde. Du arbejder målrettet med at formidle centrets kampagner og tiltag samt butikkernes nyheder og tiltag visuelt på interne og eksterne medier. Din primære opgave er at sikre, at deres visuelle identitet overholdes, og at der er en rød tråd gennem alle materialer.

Dit arbejde indebærer udformning af folier, animerede bannere, nyhedsbreve, plakater, annoncer og visualer til forskellige platforme i deres omnichannel-univers og lokalt i centret. Du vil også have mulighed for at arbejde med animation og være en del af events holdt i centret.

For at have succes i rollen skal du have drive, kunne arbejde selvstændigt og være god til at fungere i et team. Du kommer til at have dialog med mange samarbejdspartnere og lejere i centret, så du er god til at opbygge og vedligeholde relationer, især til butikkerne og samarbejdspartnere, og du har lyst til at bidrage til den overordnede strategi.

Det forventes, at du:

  • Har minimum 2-3 års erfaring som grafiker, især med InDesign og Photoshop
  • Kan arbejde med animation
  • Er omstillingsparat, imødekommende og trives i en hverdag, hvor tingene går stærkt, og hvor der er skarpe deadlines
  • Er god til at holde overblikket i stressede situationer, men uden at gå på kompromis med detaljen
  • Er en teamplayer, der samtidig evner at arbejde selvstændigt og tage ejerskab for dit arbejde

Denne rekruttering er assisteret af Capax Recruitment. Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Xenia Rosiak på xrr@capax.dk.

Jobinfo

Segment:

By:

Region:

Marketing

Aalborg

Nordjylland

 

 

Segment: Marketing
By: Aalborg
Region: Nordjylland