Slået op: 05.04.2024

Executive Assistant

Novafos / Fuldtid

Novafos er et vand- og spildevandsselskab, der stræber efter at være førende inden for udviklingen af grønne og innovative løsninger. Deres mål er at levere rent og sundt drikkevand, udføre vigtig klimatilpasning og håndtere samfundets spildevand på en sikker og effektiv måde. De er dedikerede til at være på forkant med viden, teknologi og arbejdsmetoder for at imødekomme ejerkommunernes miljø-, klima- og servicemål.

Om afdelingen

Stillingen er placeret i Forretningsudviklingsafdelingen, der fokuserer på strategiske initiativer og processer. Afdelingen spiller en central rolle i at støtte Novafos’ bestræbelser på at reducere klimapåvirkningen og implementere bæredygtige løsninger.

Om stillingen og ansvarsområder

Novafosi søger en engageret Executive Assistant til at støtte direktionen og CEO’en i deres daglige arbejde med at skabe grønne løsninger for fremtidens generationer. Du vil være ansvarlig for at koordinere og løse opgaver relateret til virksomhedens strategiske og organisatoriske arbejde. Dine primære ansvarsområder inkluderer:

 • Etablering og styring af årshjul samt målstyringsprocesser.
 • Planlægning og koordinering af direktionsmøder og bestyrelsesmøder, herunder udarbejdelse af dagsordener og referater.
 • Facilitering af Chef- og Lederseminar i tæt samarbejde med Direktøren for Forretningsudvikling.

Din profil

Novafos forestiller sig, at du:

 • Har en relevant akademisk uddannelse på kandidatniveau
 • 2-3 års erfaring fra en lignende rolle
 • Har strategisk tæft og erfaring med at facilitere processer
 • Har erfaring med projektledelse
 • Har erfaring med organisationsudvikling
 • Er god til at etablere relationer og skabe netværk
 • Kan arbejde selvstændigt og bevare overblikket
 • Er god til at formidle i tale og skrift.

Novafos tilbyder

I Novafos er de gode til at tage imod nye kolleger, og de glæder sig til at byde dig velkommen. Det er vigtigt for os, at du er glad for dit arbejde, og du får høj grad af frihed til selv at tilrettelægge dit arbejde. De tilstræber en hverdag, hvor du finder balance imellem arbejdsliv og fritid. Hos os får du flekstid og mulighed for at arbejde hjemmefra op til 2 dage om ugen.

Dit arbejdssted bliver på Blokken 9 i Birkerød, og da du jævnligt vil være ude på projektet, forventes det, at du har kørekort til personbil. Løn efter gældende KL-overenskomst og kvalifikationer – de har betalt frokosttid. I kælderen har de motionsrum, cykelparkering og omklædningsrum. Du kan også lade din elbil på arbejdet.
Denne rekruttering er assisteret af Capax Recruitment. Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Rikke Michaelsen på rmi@capax.dk.

Jobinfo

Segment:

By:

Region:

Engineering

Birkerød

Hovedstaden

 

 

Segment: Engineering
By: Birkerød
Region: Hovedstaden