Lukket rekruttering

Data Engineer

Berlingske Media / Fuldtid

Berlingske Media startede som en lille avis for 275 år siden og er i dag landets største digitale mediehus. Tilsammen vender læserne flere side hos husets fem medier (Berlingske, B.T., Weekendavisen, Euroinvestor og 24syv) end hos konkurrenterne. Berlingske Media arbejder konstant med at sikre, at læserne får relevant, engagerende redaktionelt og kommercielt indhold på alle deres medier for at udfylde deres rolle, som en fri og ansvarlig presse.

Særligt i 2021 havde Berlingske Media fremgang på deres medier; Berlingske, B.T., Weekendavisien og Euroinvest, hvor den digitale vækst steg. Dette har gjort at Berlingske Media har investerede endnu mere i journalistik, digital udvikling og lyd. En vækstrejse som du har mulighed for at komme med på.

Berlingske media består af ca. 700 medarbejder. De er præget af et fladt hierarki og er en tæt og sammentømret organisation. De er kendt for at have høj anciennitet i virksomheden og prioritere sociale arrangementer højt.

Data Engineering afdelingen

Som Data Engineer hos Berlingske Media vil du blive en del af Data Engineering og Machine Learning teamet. Teamet består i dag af 4 medarbejder, som primært arbejder med Data Engineering, men også har kapabiliteter indenfor Machine Learning.

Teamets opgave er at sikre en velfungerende platform, derudover har teamet i dag et fokus på rapportering og analytics. Berlingske Media har dog en vision om at transformere deres platform, således at de kan levere personaliseret frontend til brugerne indenfor det næste år. Denne udvikling vil teamet også tage del i. I den forbindelse er det forventningen, at teamet skal vokse indenfor det næste år.

Data Engineer

Berlingske Media IT er i gang med en transformation til en sand Product Lead
udviklingsorganisation. En del af det, er at ændre måden der tænkes på data fra at være analytics- og rapporterings-orienteret, til det indgår i slutprodukter, der skal skabe værdi for Berlingske medias slutbruger. Du vil derfor få mulighed for at komme med på denne rejse.

Din rolle som Data Engineer vil mere konkret være at hjælpe med at integrere data fra Berlingske Medias mange systemer ind i IT landskabet, herunder at data nemt kan flyde mellem operationelle systemer, rapporterings platforme mv. Et klart fokus over de kommende år er, er at kunne integrere dataen direkte i brugervendte slutprodukter.

Ansvarsområder som Data Engineer

  • Integrerer data ind i IT-landskabet, således at Berlingske Media kan få gavn af det i analytics og tilbyde personaliseret produkter til slutbrugerne
  • Bygge hurtige og stabile pipelines til data integration
  • Deltage i feature development, som sikre en endnu bedre bruger oplevelse til slut-brugerne
  • Deltage i planlægning og stand-ups

Krav til en Data Engineer

I forhold til Teknologi-stack’en er det vigtig at du har erfaring med:

  • ETL processer, herunder datamodellering.
  • Scala-baseret platform bygget i AWS
  • Containere som primær deployment form (AWS Fargate på ECS)
  • Kafka som backbone streaming-baserede løsninger
  • Relationelle databaser til både Data Warehouse og applikations-databaser
  • Apache Spark, Flink og Kafka Streams til processering

Jobinfo

Segment:

By:

Region:

IT

København K

Region Hovedstaden

 

 

Segment: IT
By: København K
Region: Region Hovedstaden