Slået op: 19.10.2023

Byggeteknisk Projektleder

Københavns Universitet / Fuldtid

Københavns Universitet blev grundlagt i 1479 og består af 6 fakulteter, 36 institutioner og mere end 200 forskningscentre. KU rummer i alt 9.763 medarbejdere og har 9 nobelpristagere med tilknytning til universitetet.

Fysisk er Københavns Universitet fordelt på 4 campusområder i København samt 10 museer og forskningshaver – blandt andre Zoologisk Museum, Botanisk Have, Medicinsk Museum og Øresundsakvariet.

Københavns Universitet rummer en stor vifte af videnskabelige miljøer, som er organiseret i faglige hovedområder, kaldet fakulteter. De er på én gang administrative enheder og faglige fællesskaber indenfor uddannelse og forskning. Universitetet rummer desuden et stort antal centre, tværgående projekter og andre enheder.

Københavnsuniversitet har i mange år været det højst rangerede universitet i Danmark, og har gennem sin forskning og sine uddannelser stor betydning for Danmarks udvikling og økonomi. De kommende år vil bæredygtighed være et væsentligt parameter, der kommer til at forme udviklingen af Københavns Universitet, herunder byggeprojekterne, fremover.

Om Campus Byggeri

Du bliver en del af sektionen Campus Byggeri (CB), der er Københavns Universitets (KU) bygherreenhed. CB består af i alt fire grupper og ledes af bygningschefen.

Enheden består af 35-40 engagerede medarbejdere, der hovedsagelig har tunge byggefaglige baggrunde. Du får ansvaret for din egen portefølje af projekter, som du primært løser sammen med KU’s driftsenhed og rammerådgivere.

Byggeprojekterne er primært vedligeholdelses- og ombygningssager, som varierer fra helt små projekter til enkelte store projekter op til ca. 60-70 mio. kr. KU gør desuden meget ud af intern sparring, hvorfor vi samarbejder tæt med kolleger i sektionen, som er involveret i ibrugtagningen af universitetets store byggeprojekter som Niels Bohr Bygningen og Statens Naturhistorisk Museum.

Om stillingen som Byggeteknisk Projektleder

Som Byggeteknisk Projektleder ved Københavns Universitets Campus Byggeri, får du en unik mulighed for at hjælpe med at løfte en stor portefølje af vedligeholdelses- og anlægsprojekter på arkitektdelen af en meget forskelligartet bygningsmasse.

I arbejdet som Byggeteknisk Projektleder, vil du skulle styre og facilitere samarbejdet mellem mange typer mennesker med forskellige fagligheder i en kompleks og travl hverdag. Din force er, at du er projektlederen med solid bygherreforståelse samt erfaring inden for byggebranchen, som gør dig i stand til at se byggeprojekter fra både brugernes og driftens perspektiv.

Du vil arbejde med en bred og spændende projektportefølje bestående af både store og små projekter. De større projekter kan omhandle alt fra udvendig renovering af gartnerbolig, etablering af fryserum, renovering af hele museumsbygninger eller fredet ejendomme, så de lever op til de nye behov der stilles af brugerne. De mindre projekter kan omfatte genopretning af gulve og auditoriebænke eller vinduer.

I rollen som Byggeteknisk Projektleder, ses det gerne at du som person er en teamplayer som formår at holde hovedet koldt og sikre at projekterne bliver landet til den rette tid, pris og kvalitet. Du udviser tilmed engagement og selvstændighed i arbejdet. Du har et naturligt flair for kommunikation og interesse i relationen med menneskerne omkring dig. Du besidder tilmed et ”gå-på-mod” og er ikke bange for at gå forrest og træffe beslutninger.

Krav til en byggeteknisk projektleder

I stillingen vil det være et stort plus, hvis du har flere af følgende kompetencer og erfaringer:

  • Du har erfaring fra byggebranchen eller fra en facility management organisation.
  • Du kender til byggeriets aftalesystem og har en klar forståelse af bygherrens rolle og opgaver.
  • Du har indgående erfaring med projektledelse fra en projektorganisation
  • Du er god til at håndtere forskellige fagligheder og sætte retningen, så målet er klart for alle i projektgruppen.
  • Du er klar og præcis i din kommunikation både mundtlig og skriftligt.
  • Du er exceptionelt god til interessenthåndtering og til at bevæge dig i en politisk organisation med mange og ofte modsatrettede meninger.
  • Du er nysgerrig og har lyst til at indgå aktivt i både den faglige og kollegiale hverdag og videre udvikling i Campus Byggeri.

Jobinfo

Segment:

By:

Region:

Engineering

København K

Hovedstaden

 

 

Segment: Engineering
By: København K
Region: Hovedstaden