Lukket rekruttering

Linux Systemadministrator

IT Universitetet København / Fuldtid

IT-Universitetet i København (ITU) er Danmarks førende universitet inden for IT-forskning og -uddannelse. Grundlagt i 1999, leverer ITU state-of-the-art undervisning og forskning inden for datalogi, forretnings-it og digitalt design. Deres moderne campus i det centrale København, designet af den verdensberømte arkitekt Henning Larsen, danner rammen om deres ambitiøse arbejde med at skabe og dele dyb viden, der fører til banebrydende informationsteknologi og tjenester til gavn for menneskeheden.
De er midt i en spændende forandringsproces, hvor standardisering, effektivisering og fokus på sikkerhed og service delivery er afgørende elementer i deres strategiske handleplan.

Infrastruktur Core team

ITU søger en erfaren og passioneret Linux Systemadministrator til deres Infrastruktur Core team. Vær en del af deres dynamiske og innovative IT-organisation, hvor sikker drift, standardisering, automatisering og godt kollegaskab er nøglen til succes. Deres afdeling er kendetegnet ved tunge tekniske profiler, der nyder frihed i deres arbejde og har mulighed for at bidrage ud fra deres individuelle interessefelter.
Med 26 dedikerede medarbejdere er IT-afdelingen hjertet i at levere innovativ og nærværende IT til deres 3.500 brugere. Struktureret i fem specialiserede teams, dækker deres ekspertise områder som netværk, infrastruktur, brugersupport, cloud og sikkerhed. Infrastructure Core, hvor du vil blive en del af, består af seks eksperter, der håndterer alt fra fysisk infrastruktur til implementering og vedligehold af operativsystemer. De værdsætter et stærkt sammenhold og samarbejde med høj tillid til deres medarbejdere, hvilket giver frihed til at løse opgaver på egne præmisser.
Kulturen i Infrastructure Core teamet er præget af gå-på-mod og en varm, indbydende atmosfære. De har ja-hatten på, og der er ikke langt fra tanke til handling.

Stillingen og Ansvarsområder som Linux systemadministrator

Som Linux Systemadministrator vil du have en central rolle med ansvar for:
● Daglig drift af ITU’s systemportefølje, herunder 100+ servere (Linux og Windows).
● Opbygning, implementering og drift af containermiljøer.
● Performance tuning og fejlfinding.
● Udvikling, implementering og vedligeholdelse af deres konfigurationsstyringsplatform (primært Ansible).
● Løbende patch af servere og applikationer.
● Afprøvning af nye teknologier med fokus på at effektivisere driften af deres infrastruktur.
● Design og implementering af nye services og værktøjer til gavn for driften og organisationen.

Dette er din mulighed for at bidrage til deres spændende udviklingsrejse og være en del af et team, der sætter standarden for IT-ekspertise på IT-Universitetet i København.

Denne rekruttering er assisteret af Capax Recruitment. Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Christian Kjøller Nyrup på ckn@capaxrecruitment.com

Jobinfo

Segment:

By:

Region:

IT

København S

Hovedstaden

 

 

Segment: IT
By:  København S
Region: Hovedstaden