Softwareudvikler rekruttering

Capax udfører over 70 årlige softwareudviklingsrekrutteringer og har adgang til et omfattende netværk af over 75.000 IT-profiler. Vores ekspertise inden for softwareudvikling sikrer kvalificerede kandidater med speciale i softwareudvikling til enhver virksomheds behov.

Grønt illustrationsnet

Mere end 70 rekrutteringer inden for softwareudvikling årligt

Hos Capax har vi en stærk track record inden for udvikler-rekruttering, og vi løser mere end 70 succesfulde rekrutteringer inden for softwareudvikling årligt. Det understreger vores erfaring med at finde det helt rigtige match til de enkelte virksomheder. Hvert år løser vi over 250 rekrutteringer til komplekse stillinger. Vi har samlet et par af vores IT-rekrutteringer her:

  • Senior Softwareudvikler til dansk tech-startup: Capax har hjulpet en innovativ tech-startup med at finde en dygtig senior softwareudvikler til at lede deres udviklingsteam.
  • Softwarearkitekt til internationalt softwarehus: Vi har bistået en global softwarevirksomhed med at rekruttere en erfaren softwarearkitekt til at drive deres komplekse projekter.
  • Fullstack-udvikler til e-handelsplatform: Capax har fundet den ideelle fullstack-udvikler til en e-handelsplatform, der havde brug for at forstærke deres udviklingsteam.
Læs mere om Capax og hvordan vi hjælper virksomheder med tech rekrutteringer

Se vores kundeudtalelser om samarbejdet

Læs alle vores referencer fra vores kunder

Kommunikationen med konsulenterne var i top. Udover de planlagte møder og telefonsamtaler var der en god overlevering af information i de mange statusmails. Kandidatpræsentationerne var rigtig positive. Det var nemt at skabe sig et personligt indtryk af alle kandidaterne ud fra konsulenternes resumé.”

Karl Johan Lisby, Head of DevOps & Framework

GN logo

Capax var på bolden hele tiden, de var meget proaktive og omstillingsparate når det gjaldt kandidaterne. De var gode til at holde dem varme, og overleveringen fungerede gnidningsfrit. Capax tog stort ansvar i rekrutteringsprocessen, og det var rart at ressourcerne ikke skulle ligge hos os. Alt i alt har vi følt os meget trygge, og kunne med god ro i maven, vælge blandt et meget varieret kandidatfelt.”

Simon Rath, CRO

Danske Spil logo

Capax gav nyt liv til vores rekrutteringsproces. Deres tilgang til opgaven var en helt anden end den vi har oplevet hos tidligere samarbejdspartnere. De var superdygtige til at formidle stillingerne, såvel som NTG som virksomhed. De kan godt give sig selv et ordentligt skulderklap.”

Jesper B. Ørvad, Group Director

Vi samarbejder med NTG

100% succesfuld rekruttering – mere vil have mere! Der var god dialog gennem hele forløbet, og Capax var altid nemme at komme i kontakt med. Det var rart at kunne følge med på sidelinjen, og altid vide hvor langt de var i processen. De havde en helt anden vinkel på stillingsbeskrivelsen, og det var interessant at blive udfordret på vores vante processer.”

Michael Nielsen, Agile People Leader

Energinet kundelogo

Capax var en stor hjælp da vi skulle ansætte 3 projektledere til vores byggemodningsgruppe. De havde en høj succesrate og ramte plet med kandidaterne. 5 ud af 5 mulige kandidater var et fagligt match, og vi fik ansat 3 stærke profiler inden for aftalte tidsramme. Alt i alt sidder vi tilbage med en god mavefornemmelse og 3 meget kvalificerede projektledere til vores team.”

Jesper Folke Andersen, Teamleder, Projekt Rens & Afløb

Vi samarbejder med Novafos

You’ve found the person that was perfect for us. It was a difficult position, a very technical job. We reached out to a contact regarding your proposed candidate, who told us that there are two people in Denmark that can do what we are trying to do, and this is one of them, that is testament to you finding the best candidate.”

Tom Greene, Chief Growth Officer

Blast logo

Vi valgte Capax på baggrund af deres gode historik med tekniske rekrutteringer, og erfaringer med IAM-profiler. De virkede robuste, havde en god proces og var velovervejede. Jeg var bestemt tilfreds med deres resultater og har valgt at fortsætte det gode samarbejde, med flere rekrutteringer. Jeg har også anbefalet dem til nogle af vores andre afdelinger.”

Jørgen Papadopoulos, Partner

Devoteam logo

Capax har leveret en kompetent leverance på rekruttering af specialiststillinger inden for IT-området. Deres konsulenter har dyb indsigt i markedet, og besidder en god forståelse for udfordringerne deri. Vi oplevede en professionel rådgivning samt sparring i forløbet, hvor vi som samarbejdspartnere havde en åben dialog og havde jævnlige check-ins, hvilket var med til at give en god kundetilfredsstillelse.”

Dennis Paydar Huynh, Team Lead, Talent Acquisition

Ørsted logo

Capax skal have stor ros for deres arbejdsmoral og resultater, jeg havde ikke forventet, at vi på så kort tid, allerede var kommet så langt i en ellers krævende proces. Det var nemt at give dem frie tøjler med rekrutteringerne, og fokusere min energi i eget arbejde, og stadig få yderst tilfredsstillende resultater. Især vores Hiring Managers var begejstrede for deres statusmails, det var nemt altid at vende tilbage og skabe et godt overblik over potentielle kandidater.”

Jonas Fabricius-Bekker, Head of People

Vi samarbejder med Banking Circle

Vi har fået et rigtig godt resultat. Den løbende dialog/kommunikation har kørt godt, hvor Capax har taget god action på den del af processen. Alt i alt en god oplevelse.”

Niels Henrik Wulff, Director, Command Control & Planning

Vi samarbejder med Terma

Vi rekrutterer alle typer udviklere og IT-konsulenter

En softwareudvikler kan have forskellige specialiseringer, og hos Capax er vi eksperter i at rekruttere specialister inden for blandt andet:

  • Webudvikling
  • Mobile app-udvikling
  • Backend-udvikling
  • Frontend-udvikling
  • Databaseudvikling
  • Cloud-arkitektur
  • IT-sikkerhed og compliance

Uanset hvilken udvikler-profil I søger, kan vi finde den rette kandidat.

Adgang til et omfattende netværk af softwareudviklere

Læs mere om Capax og hvordan vi hjælper virksomheder med tech rekrutteringer

Hos Capax har vi adgang til et omfattende netværk af faglige profiler inden for softwareudvikling. Vi har en CV-database med over 75.000 kandidater, hvoraf 10.000+ af disse profiler arbejder inden for softwareudviklingsområdet. Kombineret med vores dybe ekspertise inden for specialistrekrutteringer matcher virksomheder med de bedste kandidater med de rette kompetencer inden for softwareudvikling. Det gælder, uanset om du søger udviklere med speciale i webudvikling, datatunge it-systemer, app-udvikling, eller noget helt andet.

Vi udfører en proaktiv søgning af passive kandidater gennem alle vores relevante kilder og brede netværk. Det sikrer, at vi kan finde lige netop den softwareudvikler, der passer bedst til din virksomheds behov – både når det kommer til færdigheder og kultur. Vores ekspertise er med andre ord din garanti for kvalificerede kandidater.

Eksperter i at rekruttere softwareudviklere

Softwareudvikling er hjertet af moderne teknologi, og det er afgørende for virksomheder at have dygtige softwareudviklere. Virksomheder har brug for talentfulde udviklere til at skabe et nyt solidt fundament med nye innovative løsninger, der kan drive digital transformation.

Manglen på specialiserede softwareudviklingsfærdigheder kombineret med den stigende kompleksitet af teknologiprojekter gør, at flere og flere virksomheder mangler dygtige udviklere til programmering samt udvikling og implementering databaser. Det er her, Capax kommer ind i billedet. Med vores dybdegående ekspertise kan vi hjælpe med at finde de rette kandidater, der kan styrke din virksomheds digitale tilstedeværelse uanset om du er en it-virksomhed eller dit fokus er på noget helt andet.

Med vores dybdegående forståelse for softwareudvikling og mere end 70 løste rekrutteringer inden for området om året, så ved vi, hvad der skal til for at finde de rette kandidater inden for it-området.

Vil du vide mere om rekruttering af softwareudviklere til jeres IT-projekter?

Kontakt os

Emil Plaugmann

Emil Plaugmann

Partner

Seneste jobs