Eksperter i rekruttering
til den finansielle sektor

Grønt illustrationsnet

Vi er specialister i rekruttering inden for den finansielle sektor

Vi er specialiserede i professionel rekruttering til finanssektoren. Vores speciale er at rekruttere IT-specialister og ledere. Siden 2010 har vi assisteret mange virksomheder med at rekruttere de rette medarbejdere til en bred vifte af finansielle institutioner, herunder banker, forsikringsselskaber, pensionsselskaber og fintech-virksomheder. Hvert år gennemfører vi mere end 250 rekrutteringer, tilpasset kundens unikke behov.

Ved at vælge Capax som jeres rekrutteringspartner, indgår vi i et tæt samarbejde gennem hele rekrutteringen. Vi lægger stor vægt på at forstå, hvad jeres behov og udfordringer er. Vores mål er at etablere gode og langvarige relationer med vores kunder.

Læs mere om Capax og hvordan vi hjælper virksomheder med tech rekrutteringer

Kundeudtalelser

Læs alle vores referencer fra vores kunder

Kommunikationen med konsulenterne var i top. Udover de planlagte møder og telefonsamtaler var der en god overlevering af information i de mange statusmails. Kandidatpræsentationerne var rigtig positive. Det var nemt at skabe sig et personligt indtryk af alle kandidaterne ud fra konsulenternes resumé.”

Karl Johan Lisby, Head of DevOps & Framework

GN logo

Capax var på bolden hele tiden, de var meget proaktive og omstillingsparate når det gjaldt kandidaterne. De var gode til at holde dem varme, og overleveringen fungerede gnidningsfrit. Capax tog stort ansvar i rekrutteringsprocessen, og det var rart at ressourcerne ikke skulle ligge hos os. Alt i alt har vi følt os meget trygge, og kunne med god ro i maven, vælge blandt et meget varieret kandidatfelt.”

Simon Rath, CRO

Danske Spil logo

Capax gav nyt liv til vores rekrutteringsproces. Deres tilgang til opgaven var en helt anden end den vi har oplevet hos tidligere samarbejdspartnere. De var superdygtige til at formidle stillingerne, såvel som NTG som virksomhed. De kan godt give sig selv et ordentligt skulderklap.”

Jesper B. Ørvad, Group Director

Vi samarbejder med NTG

100% succesfuld rekruttering – mere vil have mere! Der var god dialog gennem hele forløbet, og Capax var altid nemme at komme i kontakt med. Det var rart at kunne følge med på sidelinjen, og altid vide hvor langt de var i processen. De havde en helt anden vinkel på stillingsbeskrivelsen, og det var interessant at blive udfordret på vores vante processer.”

Michael Nielsen, Agile People Leader

Energinet kundelogo

Capax var en stor hjælp da vi skulle ansætte 3 projektledere til vores byggemodningsgruppe. De havde en høj succesrate og ramte plet med kandidaterne. 5 ud af 5 mulige kandidater var et fagligt match, og vi fik ansat 3 stærke profiler inden for aftalte tidsramme. Alt i alt sidder vi tilbage med en god mavefornemmelse og 3 meget kvalificerede projektledere til vores team.”

Jesper Folke Andersen, Teamleder, Projekt Rens & Afløb

Vi samarbejder med Novafos

You’ve found the person that was perfect for us. It was a difficult position, a very technical job. We reached out to a contact regarding your proposed candidate, who told us that there are two people in Denmark that can do what we are trying to do, and this is one of them, that is testament to you finding the best candidate.”

Tom Greene, Chief Growth Officer

Blast logo

Vi valgte Capax på baggrund af deres gode historik med tekniske rekrutteringer, og erfaringer med IAM-profiler. De virkede robuste, havde en god proces og var velovervejede. Jeg var bestemt tilfreds med deres resultater og har valgt at fortsætte det gode samarbejde, med flere rekrutteringer. Jeg har også anbefalet dem til nogle af vores andre afdelinger.”

Jørgen Papadopoulos, Partner

Devoteam logo

Capax har leveret en kompetent leverance på rekruttering af specialiststillinger inden for IT-området. Deres konsulenter har dyb indsigt i markedet, og besidder en god forståelse for udfordringerne deri. Vi oplevede en professionel rådgivning samt sparring i forløbet, hvor vi som samarbejdspartnere havde en åben dialog og havde jævnlige check-ins, hvilket var med til at give en god kundetilfredsstillelse.”

Dennis Paydar Huynh, Team Lead, Talent Acquisition

Ørsted logo

Capax skal have stor ros for deres arbejdsmoral og resultater, jeg havde ikke forventet, at vi på så kort tid, allerede var kommet så langt i en ellers krævende proces. Det var nemt at give dem frie tøjler med rekrutteringerne, og fokusere min energi i eget arbejde, og stadig få yderst tilfredsstillende resultater. Især vores Hiring Managers var begejstrede for deres statusmails, det var nemt altid at vende tilbage og skabe et godt overblik over potentielle kandidater.”

Jonas Fabricius-Bekker, Head of People

Vi samarbejder med Banking Circle

Vi har fået et rigtig godt resultat. Den løbende dialog/kommunikation har kørt godt, hvor Capax har taget god action på den del af processen. Alt i alt en god oplevelse.”

Niels Henrik Wulff, Director, Command Control & Planning

Vi samarbejder med Terma

Hvorfor skal du vælge os?

  1. Vores track record med førende virksomheder i den finansielle sektor. Vi har gennem årene arbejdet med virksomheder som ATP, Nord.Investment og Bankdata, og vi er en foretrukken rekrutteringspartner blandt vores kunder.
  2. Danmarks største database af passive kandidater. Det sikrer dig adgang til de bedste kandidater inden for den finansielle sektor. Vores database består af mere end 75.000 tekniske profiler fra specialister til ledere.
  3. Grundlagt hos Danmarks førende teknologiske videnshus. Vi er startet hos Ingeniørforeningen IDA, hvilket repræsenterer vores tekniske viden og erfaring – det er din sikkerhed for kvalificerede kandidater
Capax kandidat

Værdifulde samarbejdspartnere

Som et rekrutteringsbureau med speciale i den finansielle sektor arbejder vi med et bredt spektrum af værdifulde samarbejdspartnere og er stolte af vores langvarige relationer med vores kunder. Se et udvalg af virksomheder, som har valgt Capax som deres partner.

 

GN Store Nord Logo
Vi samarbejder med Banking Circle
Vi samarbejder med BaneDanmark
Vi samarbejder med Clever
BLAST er en af vores værdifulde samarbejdspartnere

Ønsker du at styrke dit team inden for den finansielle sektor?

Capax er klar til at hjælpe med jeres næste rekrutteringsbehov, så I kan bruge jeres ressourcer andre steder i forretningen. Uanset størrelsen eller placeringen af din virksomhed, har vi den nødvendige erfaring og ekspertise til at finde den ideelle kandidat. Vores erfaring dækker et bredt spektrum af roller inden for den finansielle sektor, såsom specialister inden for udvikling og cyber security samt ledelsesroller. Med en solid baggrund i at matche de rigtige talenter med virksomheder inden for den finansielle sektor, står vi klar til også at hjælpe jer med at finde den næste medarbejder.

It-specialister - Capax Recruitment

Cases

Læs mere om Capax og hvordan vi hjælper virksomheder med tech rekrutteringer

Rekruttering af Senior Backend Developers til Banking Circle

Banking Circle adskiller sig markant fra andre virksomheder inden for bankverdenen. Banking Circle er kendt for sin smidighed og evne til at handle hurtigt. Som Senior Backend Developer hos Banking Circle er mantraet: “You build it – You own it.” Det betyder, at udviklerne har en afgørende indflydelse på udviklingsprocessen og kan være med til at drive virksomheden og dens teknologiske løsninger fremad.

Rekruttering af backend-udviklere var en udfordrende opgave på grund af den hårde konkurrence om de teknisk tunge udvikler profiler. Vores vedholdenhed og tålmodighed i rekrutteringsprocessen var afgørende, og vi opbyggede en stærk forbindelse med de kandidater, vi havde i vores felt. Vi fokuserede ikke kun på at sælge en rolle, men var også nysgerrige efter deres individuelle behov og karrieremål. For mange af vores kandidater var Banking Circle et spændende næste skridt i deres karriere.

Læs hele casen her

 

Rekruttering af Sr. Software Developer til Norm Investment

Finanstilsynets digitale transformation med ansættelsen af IT-profiler

Sådan foregår rekrutteringsprocessen

Vores tilgang til en rekrutteringsproces er grundig og effektiv. Vores rekrutteringsproces er designet til at sikre den højeste kvalitet gennem hele processen. Hvert trin skræddersyes til at møde jeres behov, med fuld fortrolighed omkring alle informationer og personoplysninger.

Rekrutteringsprocessmodel

Briefing

Vi starter med en omhyggelig briefing for at dykke ned i den specifikke jobprofil. Dette sikrer en dyb forståelse af jeres behov og forventninger.

Strategi og søgning

Med indsigt i den ønskede profil udarbejder vi en skræddersyet søgestrategi og påbegynder søgningen efter de rette kandidater gennem vores brede netværk.

Screening og interview

Identificerede kandidater gennemgår en grundig screening og arrangerer indledende interviews for nøje at vurdere deres kompetencer og potentiale.

Præsentation og første interviews

De mest lovende kandidater præsenteres for jer, hvorefter I er klar til den første interviewrunde. Vi deltager ofte selv for at sikre, at der er overensstemmelse mellem jeres forventninger og kandidaternes profil.

Anden interviewrunde

De udvalgte kandidater fra den første runde inviteres til yderligere interviews, hvor der eventuelt kan udføres personlighedstests.

Valg af kandidat

Til sidst indhentes der referencer, og den endelige beslutning træffes baseret på en kombination af tekniske færdigheder og kulturel tilpasning. Jobtilbuddet gives til den udvalgte kandidat.

Ønsker du yderligere information om rekruttering inden for finansielle sektor hos Capax?

Kontakt

Emil Plaugmann

Emil Plaugmann

Partner

Freja Heltborg

Freja Heltborg

Senior Rekrutteringskonsulent & Unit Lead

William Pokriva

William Pokriva

Senior Rekrutteringskonsulent & Unit Lead