Cases / Nordic Transport Group (NTG) 

Nordic Transport Group (NTG)

Capax giver nyt liv til rekrutteringsprocessen

Jeg følte mig godt klædt på til samtalerne, overleveringen af kandidaterne var helt i top, og alle dem vi havde til samtale, var meget engagerede. Capax havde været suveræne til at følge op på kandidaterne flere gange i processen. Hele forløbet var effektivt og gnidningsfrit, og på bare 8 uger havde vi fået udfyldt begge vores ledige stillinger”.

Jesper B. Ørvad, Group Director, NTG – Nordic Transport Group

Nordic Transport Group (NTG) havde brug for ny ekspertise da de skulle ansætte komplekse profiler, der hidtil har været uløselig for virksomheden over en længere periode.

NTG blev stiftet i 2011, og er en af de hurtigst voksende transportvirksomheder i Skandinavien. Virksomheden er helt unik, idet den er ejet af dens medarbejdere. En virksomhedsstruktur som både sikrer engagement, dedikation, og ejerskabsfølelse hos medarbejderne. Det er hemmeligheden bag NTG’s markante- og fortsatte vækst.

Grundet den konstante vækst i virksomheden, er det altid en prioritet at finde nye medarbejdere, så arbejdskraften kan vokse i sammenhæng med arbejdsopgaverne. For NTG har det derfor aldrig været et problem at skabe nye stillinger, men at besætte dem er en anden opgave, især når de bliver teknisk tunge.

Capax har hjulpet NTG med at finde kompetente kandidater til deres stillinger som PMO og IT Sikkerhedsansvarlig. Især stillingen som IT sikkerhedsansvarlig hos NTG havde været åben i en længere periode, uden det havde lykkes dem at finde en passende kandidat til at løfte opgaven. Derfor var der brug for en ny tilgang til rekrutteringen, og NTG valgte derfor at outsource en række rekrutteringsopgaver til Capax, i håbet om at kunne ansætte nye medarbejdere til de ledige stillinger. 

 

 

 

Derfor stod det nu Capax for opgave at lukke en stilling som, for flere parter, har synes umulig, over 6-12 måneder. Ved gode kortlagte- og strukturerede søgeprocesser, samt bred erfaring fra tidligere IT-profiler, kunne Capax drage på vores ekspertise og virksomhedsforståelse. På den måde lykkedes det hurtigt skabe en forståelse for stillingen og virksomheden, som var nem at præsentere for flere entusiastiske kandidater, der fandt stor glæde ved NTG’s alternative virksomhedsstruktur. Især medejerskabet gjorde at kandidaterne ikke kun betragtede virksomheden som en mulig arbejdsplads, men i stedet blev de draget af spændingen ved en markant ejerskabsfølelse. Hos NTG bliver man ikke bare medarbejder, men medejer, og dertil følger en ejerskabsfølelse over alle de ansvarsområder og opgaver stillingerne indebærer. Som salgsargument var dette en guldmine for rekrutteringskonsulenterne og på kort tid var begge positioner afsat.

Learnings

Ved at lægge stor vægt på formidlingen, ikke bare af stillingen, men selve NTG som virksomhed, differentierede Capax sig fra tidligere bureauer. På den måde var det muligt at skabe stort engagement omkring samtalerne hos kandidaterne, og i flæng med flere opfølgningsmøder undervejs, kunne vi levere en detaljeret overlevering inden kandidaten kom til samtale med NTG. Det resulterede i at Hiring Manager havde et super indblik i de potentielle kandidater, og beslutningsprocessen blev hurtig og gnidningsfri. 

 

Ønsker du at vide mere om denne case?

Kontakt

Capax Julie

Julie Skov

Senior Rekrutteringskonsulent og Teamleder