Case / Linkfire

Linkfire

Rekruttering af en Senior Adtech Product Manager til Linkfire

I et tæt og effektivt samarbejde har Capax rekrutteret en Senior Adtech Product Manager til Linkfire. Rekrutteringen var et resultat af et grundigt forarbejde, løbende og konstruktiv dialog og en stærk search-strategi. Casen beskriver Capax’ partnerskab med Linkfire – en virksomhed, der forener det bedste fra begge verdener for kunstnere og publikum. Linkfires platform gør det muligt for kunstnere at promovere deres udgivelser med blot ét link, i en tid hvor markedsføring af musik og underholdning er blevet stadig mere kompleks.

Linkfire – En unik udfordring

Linkfire forener det bedste fra begge verdener for kunstnere og publikum. Kunstnere kan promovere deres udgivelser med blot ét link. Musik og underholdning har den unikke evne til at overskride kulturer, sprog og grænser, men selve markedsføringen af det bliver stadig mere kompleks. Kunstnere og skabere af musik verden konkurrerer om fans’ opmærksomhed, samtidig med at musikforbruget er spredt ud over et stigende antal tjenester og platforme.
Spørgsmålet er så: Hvordan forbinder man sig til dem alle på én gang – og så simpelt som muligt? Det er her, Linkfires platform træder ind. Deres teknologi giver store pladeselskaber og over 80.000 skabere intuitive designværktøjer, ubesværet automatisering og solid markedsindsigt, de har brug for at udvikle deres karriere, samtidig med at de forbinder millioner af fans med deres foretrukne indhold.
Rekrutteringsprocessen

 

I rekrutteringsarbejdet blev der lavet et grundigt forarbejde med blandt andet eksempelprofiler og målretning mod de rigtige virksomheder, så vi bedst muligt kunne tale ind i de konkrete retninger, vi så for rekrutteringen. Derudover delte Linkfire aktivt information om deres kultur og tidligere, vellykkede rekrutteringer, der gjorde det muligt at forstå deres behov, hvilket viste sig at blive afgørende for at finde den rette profil.

Læringspunkter fra rekrutteringen

Rekrutteringen understregede vigtigheden af kontinuerlig kommunikation, som var nøglen til at forstå Linkfires behov og forventninger i processen. Capax besidder ekspertisen inden for search-arbejde, herunder udarbejdelse af eksempelprofiler, identifikation af targetvirksomheder samt sparring omkring profiltyper og rekrutteringsudfordringer. At have dette på plads fra begyndelsen af rekrutteringsprocessen er afgørende for at løse rekrutteringen på en strømlinet og vellykket måde.

Sammenkoblingen mellem Capax’ ekspertise inden for IT-rekruttering og Linkfires vision resulterede i en succesfuld rekruttering, som vil hjælpe Linkfire med at videreudvikle og realisere det fulde potentiale for deres produkt med missionen om at forbinde kunstnere og publikum på verdensplan.

Ønsker du at vide mere om denne case?

Kontakt

Capax Christina Just

Christina Just

Managing Partner