Cases / Devoteam

Devoteam

Et effektivt samarbejde i rekrutteringen af en Senior IAM Konsulent

Capax indgik i et tæt samarbejde med Devoteam, Danmarks førende digitale konsulenthus, da de skulle rekruttere en Senior IAM Konsulent. Med et snævert kandidatfelt skulle vi finde en kandidat med både dyb teknisk indsigt og stærke personlige kvaliteter.

Om Devoteam

Devoteam har markeret sig som en frontløber inden for digitalisering. De arbejder for at skærme nogle af Danmarks største virksomheder mod den stigende mængde af sikkerhedstrusler. Med et innovativt mindset og evnen til at formidle teknisk viden, skiller Devoteam sig ud i konsulentbranchen. Derfor skulle kandidaten ikke kun besidde teknisk ekspertise, men også have stærke kommunikative evner, trives i konsulentrollen og besidde en hands-on tilgang til implementering.

Rekruttering af IAM Konsulent

IAM-feltet, er meget snævert, hvilket betød at det ville kræve en dybdegående indsigt og en skræddersyet rekrutteringsstrategi. Vores første skridt var en tæt dialog med Devoteam for nøjagtigt at kortlægge deres forventninger og krav. Det dækkede over både tekniske kompetencer og de blødere værdier, der ville sikre, at kandidaten ville trives i Devoteams kultur og arbejdsmiljø. Derudover var det vigtigt, at kandidaten ville trives i konsulentvirket med fokus på god fremtoning både internt og eksternt.
Devoteam havde allerede inden opstart introduceret tre skræddersyede ansættelsesvilkår, som kunne afspejle de varierende motivationsfaktorer blandt potentielle kandidater. Nogle af kandidaterne var drevet af bonusstrukturen, mens andre værdsatte muligheden for kontinuerlig udvikling ved at skifte leder, som var dygtig inden for et område, som man gerne ville dygtiggøre sig inden for. Denne struktur gav os mulighed for at tilbyde fleksible vilkår, der appellerede til en bredere gruppe af kandidater.

Hele vejen igennem lagde vi vægt på åbenhed og gennemsigtighed over for både Devoteam og de potentielle kandidater. Dette skabte en fortrolighed, som var altafgørende for at sikre, at kandidaterne følte sig trygge nok til at udtrykke deres ønsker, bekymringer og forventninger.

Vores tilgang og indsigt i markedet gjorde det muligt, at vi kunne præsentere Devoteam for kandidater, der ikke kun levede op til de tekniske krav, men som også passede ind i konsulentvirket og virksomhedskulturen.

Vigtige læringer fra rekrutteringen

Rekrutteringen fremhævede vigtigheden af at kunne tilbyde kandidater en unik karriererejse hos Devoteam. Fortrolighed og stærk relationsopbygning spillede en rolle i at sikre de bedst kvalificerede kandidater, et godt samarbejde med Devoteam og en god kandidatoplevelse hos Capax. Som Devoteams trusted advisor leverede vi løbende indsigter fra markedet og rådgav om, hvordan man kunne skære profilen bedst muligt til ift. deres aktuelle behov og markedet. Denne rekruttering resulterede i ansættelsen af ikke blot én, men to kandidater, hvilket har styrket vores samarbejde, og sidenhen har vi bistået Devoteam i flere rekrutteringsopgaver.

Ønsker du at vide mere om denne case?

Kontakt

Capax Christina Just

Christina Just

Managing Partner