Slået op: 09.04.2024

Specialist til renseanlæg

Novafos / Fuldtid

Novafos søger specialist inden for styring af renseanlæg

Er du drevet af din faglige stolthed, og får du et sus i maven af at veksle mellem opgaver, der kræver fordybelse, specialistviden og projektledelse?

Hos Novafos har de ambitioner om at være et bæredygtigt forsyningsselskab, og vil være helt i front, når det gælder udvikling af innovative, grønne og holdbare løsninger, der gør en forskel for vores hverdag og miljø.

I Team Plan Rens arbejder de med planlægning af en ny rensestruktur, hvor de nyeste teknologier og bæredygtighed tænkes ind, samt optimering af vores nuværende 18 renseanlæg. Det næste årti, indtil to nye vandressourcecentre (renseanlæg) står klar, har Novafos fokus på at sikre stabil drift af vores eksisterende renseanlæg og på at reducere miljøbelastning ved optimerings-og styringsprojekter. Novafos har brug for en ny kollega til at varetage opgaver på de nuværende renseanlæg. Team Plan Rens er en del af afdelingen Plan Rens & Afløb, der pt. består af 80 medarbejdere fordelt på 6 teams

En bred vifte af opgaver venter på dig

Som en del af Team Plan Rens får du ansvar for at planlægge projekter og gøre dem klar til udførelse. Det betyder, at du kan følge projekterne fra start til slut. Du skal blandt andet:

 • Drive optimerings-, udviklings-og/eller innovationsprojekter f.eks. afprøvning af nye teknologier, som kan komme i anvendelse ifm. de nye vandressourcecentre
 • Identificere hydrauliske flaskehalse og gennemføre anlægs- og styringstekniske tiltag, som øger renseanlæggenes hydrauliske kapacitet, så regnbetingede overløb reduceres
 • Løse planlægningsopgaver inden for renseanlæg (f.eks. proces- og energioptimering)
 • Kvalitetssikre PI diagrammer, SCADA-visualiseringer og styringsbeskrivelser
 • Samarbejde med renseanlæggets operatører om driftsproblemer og driftsoptimering

I Novafos er de gode til at tage imod nye kolleger, og de glæder sig til at byde dig velkommen. Du bliver en del af et team på 7 kolleger. De lægger vægt på et godt arbejdsklima med en uformel omgangstone, et tæt og tillidsfuldt samarbejde, faglig sparring og engagement.

Vi forestiller os, at du:

 • Er ingeniør, programmør eller lignende
 • Har kendskab til renseprocesserne for spildevand og renovering/optimering af renseanlæg
 • Kan håndtere store datamængder i forbindelse med analysearbejdet
 • Har kendskab til IGSS, Ignition eller I-fix (en fordel, ikke et krav)
 • Måske har erfaring fra forsynings-, rådgiverbranchen eller fra en produktionsvirksomhed
 • Arbejder proaktivt, struktureret og får tingene fra hånden
 • Har kørekort til personbil

Plads til et liv ved siden af dit arbejde

I Novafos tror de på at balancen mellem arbejde og fritid er afgørende for din trivsel og jobglæde. Novafos respekterer dine arbejdstider og værner om et trygt og stabilt arbejdsmiljø, så du også har overskud til familie og privatliv.

Derudover tilbyder Novafos:

 • Fleksible arbejdstider
 • Mulighed for at arbejde hjemmefra op til 2 dage om uge
 • Sunde ansættelsesforhold igennem KL-overenskomst, som sikrer dig en fair løn og attraktiv pension
 • Støtte til din faglige udvikling gennem kurser, intern undervisning og uddannelse
 • Gode kontorfaciliteter på Blokken i Birkerød
 • ​Kantineordning, træningscenter, massageordning, sundhedsforsikring og en aktiv personaleforening

De praktiske detaljer

Dit arbejdssted er Blokken 9 i Birkerød. Novafos benytter Capax Recruitment til rekrutteringsprocessen. Har du brug for at høre mere, inden du søger stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Monika Hürtig på telefon 29 35 98 10.

Der holdes samtaler løbende, så send din ansøgning og CV.

Om Novafos

Novafos er vand- og spildevandsselskab i Allerød, Ballerup, Egedal, Frederikssund, Furesø, Gentofte, Gladsaxe, Hørsholm og Rudersdal Kommuner. Novafos leverer drikkevand til en stor del af forbrugerne i kommunerne og tager hånd om regnvand og spildevand i de ni kommuner. I Novafos er vi ca. 330 medarbejdere. Læs mere på www.novafos.dk.

I Novafos sætter de nye standarder. Novafos vil være på forkant med ny viden, teknologi og metoder, der både kan sikre den daglige drift og ruste os til fremtidens udfordringer med højere effektiviseringskrav og store klimaudfordringer. Novafos arbejder med FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling.

Jobinfo

Segment:

By:

Region:

Engineering

Birkerød

Hovedstaden

 

 

Segment: Engineering
By: Birkerød
Region: Hovedstaden