Jobinfo

Segment:

By:

Region:

IT

København Ø

Hovedstaden

 

 

Segment: IT
By: København Ø
Region: Region Hovedstaden

Slået op: 15.07.2022

Senior Management Consultant

MetierWestergaard / Fuldtid

I rollen som konsulent hos MetierWestergaard får du mulighed for at være en del af en organisation i udvikling. Her får alle – i klassisk startup-ånd – lov at sætte sit præg på rejsen, herunder bl.a. på koncept- og forretningsudviklingen.

Som konsulent hos MetierWestergaard er du nysgerrig, passioneret, ydmyg og selvkørende. Du vil gøre en forskel på kundeprojekter, men også gennem undervisning på kurser og uddannelser udbudt af MetierWestergaard. Med denne kombination af konsulentvirket og undervisning vil du proaktivt anvende din brede forretningsforståelse og formidlingsevner.

Som Senior Management Consultant er din rolle at rådgive nogle af Danmarks største kunder om, hvordan de kan drive succesfulde projekter, forstå og kan anvende agile metoder og arbejde professionelt med IT Service Management. Konkret arbejder du med udvikling af organisation, roller og ansvar, processer samt forstår og kan rådgive om, hvordan processer digitaliseres, så forretningen opnår den fulde værdi.

Rollen adskiller sig fra det typiske konsulentvirke, hvor der er fokus på den enkeltes performance, faktureringsgrad, KPI’er og salg. I stedet er fokus på, at den enkelte konsulent tilbyder sin stærke faglighed til husets kunder. Husets konsulenter sætter alle en dyd i at lytte til og sparre med den enkelte kunde om en given problemstilling. De har et kommercielt øje for nye, interessante leads, men det er rådgivningen, der er i fokus – og dét, der er medårsag til deres tilfredse kunder.

Du vil typisk arbejde på to kortere projekter med en varighed på alt fra to uger til et års tid inden for bl.a. transformation, digitalisering og projektmodeller. Parallelt med kundeprojekter er du underviser på et af husets mere end 50 forskellige akkrediterede og certificerende kurser og uddannelser.

Projekterne er som oftest i Københavnsområdet, men kunderne fordeler sig ud over hele Danmark, herunder bl.a. Kræftens Bekæmpelse, Region Nordjylland, Dansk Erhverv, DSV, Københavns Universitet, m.fl. Sammen med en kollega kan du for eksempel være til stede hos kunden tre dage om ugen og de resterende dage være på kontoret. Hverdagen vil dermed aldrig være triviel, og du skal derfor holde af at have mange bolde i luften.

Du skal derudover trives med løbende skarp kommunikation på tværs af en organisations fagområder og hierarkiske niveauer og således også mestre stakeholder management. Skarp kommunikation er ligeledes i højsædet, når du agerer underviser, da du har et ønske om at levere forståelige budskaber, der reelt kan flytte udgangspunkter.