Lukket rekruttering

QA Engineer

Berlingske Media / Fuldtid

Berlingske Media startede som en lille avis for 275 år siden og er i dag landets største digitale mediehus. Tilsammen vender læserne flere side hos husets fem medier (Berlingske, B.T., Weekendavisen, Euroinvestor og 24syv) end hos konkurrenterne. Berlingske Media arbejder konstant med at sikre, at læserne får relevant, engagerende redaktionelt og kommercielt indhold på alle deres medier for at udfylde deres rolle som en fri og ansvarlig presse.

Særligt i 2021 havde Berlingske Media fremgang på deres medier; Berlingske, B.T., Weekendavisien og Euroinvest, hvor den digitale vækst steg. Dette har gjort at Berlingske Media har investerede endnu mere i journalistik, digital udvikling og lyd. En vækstrejse som du har mulighed for at komme med på.

Berlingske media består af ca. 700 medarbejder. De er præget af et fladt hierarki og er en tæt og sammentømret organisation. De er kendt for at have høj anciennitet i virksomheden og prioritere sociale arrangementer højt.

Domæne afdelingen

Som QA Engineer bliver du en del af brands domænet, som har fire udviklingsteam, der i dag består af Audio/Video Experience, Audio/Video Infrastructure, Adtech og Site Features. Alle teams bliver drevet af en product manager og vi har to tech leads i domænet – endvidere har vi i skrivende stund to Backend Engineers og tre Frontend Engineers placeret i DK og 5 udviklere i Polen. Vi har også 2 testere i Polen.
Domænetes fremmeste opgave er levere en fleksibel, driftssikker og skalerbar platform til Berlingske, B.T., Weekendavisen og Euroinvestor og udvikle software, der støtter op om at skabe værdi for brugerne både kommercielt og publicistisk.

Teamet har I dag en struktur, hvor de arbejder agilt og har daglige standups. Disse ville du selvfølgelig også deltage i, samt være med til at opbygge en teamkultur i et hybrid team placeret i både Polen og Danmark.

QA Engineer

Berlingske Media ønsker at levere en fleksibel, driftssikker og skalerbar platform til deres fires sites. Derudover skal Platformen understøtte, at B.T, Berlingske etc. bliver Danmarks hurtigste websites. For at dette kan lade sig gøre kræver det at vores produkter lever op til den forventede brugerværdi og kvalitet, hvorfor Berlingske Media har brug for en QA Engineer til at sikre brugerværdien på tværs af devices og browsers.

Som QA Engineer får du derfor rig mulighed for at tage ansvar, da du vil blive ansvarlig for alle test-aspekter relateret til de forskellige leverancer. Du vil desuden være med til at planlægge og estimere QA opgaver for hvert sprint, samt specificere og udføre tests, hvorfor det er vigtigt at du har en struktureret og analytisk tilgang. Derudover vil en anden væsentlig opgave være at sikre relevant og opdateret dokumentation.

Som QA Engineer har du en vigtig opgave i og med, at du er med til at sikre, at alle løsninger i Brandsdomænet ender ud i et flot og brugervenligt produkt.

Ansvarsområder som QA Engineer
  • Du vil blive ansvarlig for alle test-aspekter relateret til de forskellige leverancer
  • At sikre at alle vores produkter giver den forventede brugerværdi – på tværs af devices og browsers
  • Planlægning og estimering af QA opgaver for hver sprint
  • Specificere og udføre tests
  • Sikre relevant og opdateret dokumentation
Krav til en QA Engineer

Det er vigtigt at du har:

  • Stærke analytiske egenskaber og struktureret tilgang
  • Æstetisk sans og går op i flotte og brugervenlige produkter

Derudover er det en fordel, hvis du har kendskab til:

  • React, HTML, CSS/SCSS, JavaScript samt TypeScript

Jobinfo

Segment:

By:

Region:

IT

København K

Hovedstaden

 

 

Segment: IT
By: København K
Region: Hovedstaden