Lukket rekruttering

Project Director

Danske Shoppingcentre / Fuldtid

Danske Shoppingcentre

Danske Shoppingcentre (DSC) er den toneangivende aktør inden for shoppingcentre i Danmark. Med en imponerende portefølje af nogle af landets største og mest velplacerede centre, udgør DSC et samlet areal på ca. 850.000 kvm og over 1.100 butikslejemål. Med mere end 68 millioner kunder er DSC markedsledende i den danske shoppingcenter-branche. Virksomheden drives af en dedikation til kvalitet og innovation, og målet er at vedligeholde og udvikle de 17 bedste shoppingcentre i Danmark i samarbejde med over 250 engagerede medarbejdere.

Afdelingen

Afdelingen består af nøglepersoner som Chief Development Officer (CDO), Produktudviklingschef og Head of Design. Afdelingens fokus er at fremme projekt-potentiale, udvikle produkter og designelementer i projekterne. I tæt samarbejde drives projekterne fremad, og det er her, du som Project Director bliver en integreret del af teamet. Der vil derudover være tæt samarbejde med interne og eksterne interessenter, herunder center managers, regnskabsafdelingen og bygherrerådgivere.

Stillingen som Project Director

Som Project Director for DSC får du en unik mulighed for at lede et prestigeprojekt ved totalrenovering og ombygning af højhuset på Lyngby Storcenter til et moderne og energioptimeret hotel. Projektet omfatter ikke blot ca. 200 topmoderne hotelværelser, men også en rooftop-bar, stor tagterrasse og nye restaurantkoncepter. Du bliver en nøglespiller i realiseringen af kommunens vision om et levende og oplevelsesrigt centrum, der gavner både borgere og handelsliv.

Dine primære ansvarsområder som Project Director inkluderer:

  • Overordnet styring og ledelse af projektet i bygherrerollen sammen med Bygherrerådgiveren
  • Ansvar for kontraktforhandling og styring af entreprenører og rådgivere
  • Nøje opfølgning på budgetter og tidsplaner
  • Tæt samarbejde med lejere for at sikre integration med centrets daglige aktiviteter
  • Styring af eksterne rådgivere i samarbejde med bygherrerådgiveren
  • Risikostyring, interessenthåndtering og konflikthåndtering
  • Udarbejdelse af løbende projektrapporteringer med status på økonomi og risikovurdering
  • Implementering af ESG-mål (Environmental, Social, and Governance)
  • Sikring af løbende value engineering

Kvalifikationer som Project Director

DSC søger en kandidat med stærke kompetencer inden for projekt- og procesledelse, budgetstyring, stakeholder management og kommerciel forståelse. En holistisk tilgang og tung erfaring inden for området er afgørende for at tackle udfordringerne i en dynamisk hverdag. Derudover vil du have mulighed for aktiv deltagelse i udviklingen og designet af projektets tagterrasse, hvilket vil være et enestående bidrag til lokalområdet.

Denne rekruttering er assisteret af Capax Recruitment. Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Xenia Rosiak på xrr@capax.dk.

Jobinfo

Segment:

By:

Region:

Engineering

København C

Hovedstaden

 

 

Segment: Engineering
By: København C
Region: Hovedstaden