Lukket rekruttering

Platform/Cloud Engineer

Berlingske Media / Fuldtid

Berlingske Media startede som en lille avis for 275 år siden og er i dag landets største digitale mediehus. Tilsammen vender læserne flere side hos husets fem medier (Berlingske, B.T., Weekendavisen, Euroinvestor og 24syv) end hos konkurrenterne. Berlingske Media arbejder konstant med at sikre, at læserne får relevant, engagerende redaktionelt og kommercielt indhold på alle deres medier for at udfylde deres rolle, som en fri og ansvarlig presse.

Særligt i 2021 havde Berlingske Media fremgang på deres medier; Berlingske, B.T., Weekendavisen og Euroinvestor, hvor den digitale vækst steg. Dette har gjort at Berlingske Media har investerede endnu mere i journalistik, digital udvikling og lyd. En vækstrejse som du har mulighed for at komme med på.

Berlingske media består af ca. 700 medarbejder. De er præget af et fladt hierarki og er en tæt og sammentømret organisation. De er kendt for at have høj anciennitet i virksomheden og prioritere sociale arrangementer højt.

Berlingske Media

Berlingske Media arbejder med en “you build it, you run it”-model, hvor hvert applikationsteam har driftsansvaret for deres egne applikationer. For at det kan lykkes, kræver det en solid Cloud platform hvor det er simpelt at deploy, skalere og monitorere (containerized) applikationer i, hvilket er Cloud Platforms teamets opgave at sikre.

Som Cloud Engineer kommer du til at indgå i Cloud Platform team’et, som har ansvaret for den overordnet AWS-baserede Cloud infrastruktur. Cloud Platform teamets formål er udover at vedligeholde den grundlæggende infrastruktur (herunder netværk), at drive en tværgående standardisering af Cloud-brug gennem sparring med de enkelte applikationsteams, og udvikling af standardiseret måder at løse gængse use-cases på.

Teamet fungere i dag som et moderne platformsteam og består af 3 højt kvalificeret medarbejdere, hvoraf to af dem er bosat i Polen og én af dem i Danmark. Teamet er præget af en uformel omgangstone og har meget frie rammer.

Cloud Engineer

Som Cloud Engineer hos Berlingske Media vil du få et ansvarsfuldt og spændende job, hvor du kommer til at udvikle på infrastrukturen og cloud platformen, der driver nogle af Danmarks mest besøgte sites.

Udover at være med til at bygge platformen i AWS vil du også være med til at onboarde 40-50 udviklere som bygger API’er og websites, som skal kunne forstå og arbejde på platformen. Dette er nødvendigt for at de kan udvikle og release applikationer og features hurtigt, uden at gå på kompromis med operationel stabilitet. Du har derfor en central position i IT-organisationen, hvor du også skal være med til at videreformidle hvordan platformen, tools og moduler virker.

En anden central opgave er, at du vil være med til at bygge DevOps Guardrails, hvilket inkludere at standardisere deployment mønstre, brugen af databaser og opbygge tooling og moduler som kan hjælpe udviklerne til at følge disse standardiseringer. Disse standardiseringer vil bl.a. blive udformet i samarbejde med Berlingske Medias arkitekt team, Tech Leads og Udviklingschefen.

Derudover er en væsentlig opgave at bidrage til at standardisere monitorering og observability, således at det sikres at eventuelle operationelle problemer bliver fundet og løst hurtigt. Arbejde med både monitoring, observability & visibility vil derfor være et vigtigt område for denne rolle.

Det er vigtigt at understrege at Berlingske Media’s IT setup er fuldt på cloud, hvorfor der ikke vil være noget on-premise arbejde involveret i din dagligdag. I denne rolle får man derfor også en unik mulighed for at have indflydelse på at Berlingske Media får mest mulig gavn af AWS.

Ansvarsområder som Cloud Engineer

  • Opbygge en AWS cloud platform som sikre simpel deployment og skalarbar applikationer og websider
  • Standardisere typiske deployment mønstre gennem at udvikle standard moduler der kan minimere friktionen for at deploy og monitor den enkelte applikation.
  • Hjælpe og onboarde applikationsteams på cloud platformen, således at de få mest mulige ud af Cloud, og sikre stabil og skalerbar infrastruktur til at supportere deres applikationer.
  • Drive continuous improvement på Cloud, der sikrer at de løbende får mest muligt ud af AWS

​Krav til en Cloud Engineer

Det er ikke afgørende, hvilken uddannelsesmæssig baggrund du kommer med. Det som er vigtigst er, at du har den nødvendige faglige erfaring og motivation vægtes ligeledes højt.

I forhold til den faglige erfaring er det vigtigt at du har:

  • En baggrund, hvor du har kendskab til det operationelle, så som netværk, security, infrastruktur og platforms engineering.
  • + 3 års erfaring med AWS (eller anden cloud provider) i en “multitenant” kontekst hvor flere teams arbejder i samme miljø, og deployer (og drifter) hver deres applikationer
  • Erfaring med Terraform som IaC-værktøj

Derudover er det en fordel, hvis du har:

  • Erfaring med CI/CD automation af infrastruktur deployment (GitOps) og containers generelt
  • Erfaring med monitoring, observability & visibility i et distribueret applikations landskab
  • Erfaring eller kendskab til Akamai (CDN provider)

Jobinfo

Segment:

By:

Region:

IT

København K

Hovedstaden

 

 

Segment: IT
By: København K
Region: Hovedstaden