Lukket rekruttering

IT-specialist Servere

Frederiksberg Kommune / Fuldtid

Vil du være med til at skabe fremtidens IT-strategi og -landskab i Frederiksberg Kommune? Motiveres du af at skabe værdi i samfundsrelevante projekter med borgerne i fokus? Har du tilmed lyst til at være en del af Danmarks 6. største kommune og sætte dit præg på udviklingen af en sund, grøn og pulserende del af hovedstaden? Så har Capax den helt rigtige mulighed til dig.

Om stillingen som IT-specialst Servere 

Frederiksberg Kommune søger 1-2 IT-specialister med interesse i servere. De har en mission om at få skabt et beundringsværdigt og tidssvarende IT-landskab, som har brugeren og forretningen i fokus. Kommunens IT er samlet i en afdeling, som på nuværende tidspunkt består af 40 dedikerede og specialiserede kolleger, som er fordelt ud på 6 teams. Der er et konstant fokus på at udvikle og forbedre IT-strategien, og netop denne spændende og samfundsrelevante udvikling kan du tage del i.

Du vil blive en del af Server-, Netværk- og Integrationsteamet, hvilket betyder, at du samtidig får indflydelse på at etablere og udvikle Danmarks 6. største kommunes IT-infrastruktur via komplekse forretningsvendte arbejdsopgaver, der vedrører 7000 brugere. Teamet består af seks medarbejdere, hvoraf to fokuserer på servere, tre fokuserer på netværk, og en har fokus på integrationer. Selvom der vil være et opdelt opgavefokus, er det stadig essentielt, at du kan tage ejerskab på andre processer, da der naturligt vil forekomme overlap mellem opgaverne. Dette er også med henblik på at kunne give slutbrugeren den bedste oplevelse.

Teamet arbejder på at sikre en høj tilgængelighed og ydeevne for kritiske systemer og applikationer, som er placeret i kommunens datacenter. På kort sigt arbejdes der hen imod at det interne datacenter outsources og der vil tilmed være fokus på opgradering af servere. Teamet har også ansvar for at implementere sikkerhedsprotokoller og foranstaltninger samt koordinere og implementere integrationer mellem centrale applikationer. Med tiden er kommunens mål at flytte samtlige servere over på en Azure platform og derudover agere sparringspartner for brugerne, for at give dem en optimal indkøring på de rette servere.

I rollen som IT-specialist får du ansvar for følgende:

 • Kommunens serverinfrastruktur og de applikationer, der driftes på den, herunder administration, vedligeholdelse og optimering af infrastrukturen.
 • Patchning af servere i VMWare, databaser, storage, backup samt vedligeholdelse af dokumentation og overblik over kommunens servere og tilhørende applikationer.
 • Automatisering, optimering og koordinering af serverressourcer, processer og kapacitet.
 • Den tekniske afklaring vedrørende serverløsninger og stå for planlægning og implementering af selve serverløsningen.
 • Implementering af sikkerhedsprotokoller og foranstaltninger samt koordinere og implementere integrationer mellem centrale applikationer.
 • Udarbejdelse, planlægning og implementering af kommunens servermålarkitektur i samarbejde med kommunens arkitekter.

Forventninger til IT-specialist Servere  

Frederiksberg Kommune søger en dynamisk og visionær kollega, der er klar til at omfavne forandringer og samtidig evner at tænke strategisk og holistisk inden for IT-området. Som en essentiel del af deres team forventes det, at du udviser dedikation, og du viser en vedvarende interesse for IT-sikkerhed.

Derudover forventes det, at du:

 • Har erfaring med overvågning, opgradering og vedligeholdelse af Windows servere.
 • Har erfaring med patching i servicevinduer.
 • Har erfaring med PowerShell eller tilsvarende.
 • Har erfaring med VMware samt Azure-platformen.
 • Er serviceminded med brugeren i fokus og har stiftet bekendtskab med ITIL-processer.
 • Som person tænker du ind i IT-arkitektur og infrastruktur for at se løsningen som helhed.

Praktisk information

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til kvalifikationer og gældende overenskomst. Du vil blive en del af IT-afdelingen under Analyse, Strategi, Digitalisering og IT (ASDI). Du vil referere til lederen af teamet Server, Netværk og Integrationer. Forventet tiltrædelse er snarest muligt.

Denne rekruttering er assisteret af Capax Recruitment. Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Maria Lind på mbl@capax.dk

Jobinfo

Segment:

By:

Region:

IT

Frederiksberg

Hovedstaden

 

 

Segment: IT
By: Frederiksberg
Region: Hovedstaden