Lukket rekruttering

Business Analyst

Capax Recruitment / Deltid

Analytisk skarp studentermedhjælper til økonomistyring søges

Capax søger en ambitiøs studerende med interesse og flair for økonomiske analyser og forretningsud-vikling til udfordrende studiejob med gode udviklingsmuligheder.

Vi tilbyder

En unik mulighed for at tilegne dig relevant erhvervserfaring. Frihed under ansvar i forhold til de typer af opgaver, du vil blive stillet. Jobbet er et studiejob på 10-12 timer om ugen. Arbejdstiderne er fleksible og tager selvfølgelig hensyn til eksamensperioder. Vi tilbyder dig at blive en del af en dynamisk arbejdsplads, hvor både arbejdstempo og humør er højt. Vi har en flad og uformel organisationsstruktur, og vægter intern sparring og samarbejde.

Arbejdsopgaver

Du kommer til at arbejde med økonomistyring og økonomiske analyser i tæt sammen med virksomhedens ledelse. Du får ansvar for udarbejdelse af finansielle analyser og delansvar i forretningsudviklingen af Capax’ forskellige forretningsområder.

Dine arbejdsopgaver bliver at:

  • arbejde med økonomistyring af virksomhedens kerneforretning, herunder faktureringsgrundlag
  • gennemføre økonomiske analyser
  • udarbejde rapporter fra vores CRM-system som viser aktivitet, omsætning etc.
  • hjælpe med at understøtte kommercielle aktiviteter med blandt andet support af analyser og til-pasninger af kontrakter
  • arbejde med CRM-systemet og sikre datakvalitet, samt at vi benytter de rette metoder i håndte-ringen af systemet

Din profil

  • Du læser en relevant videregående uddannelse og har ca. 2 år tilbage af din studietid
  • Du er analytisk skarp
  • Du er selvstændig og initiativrig
  • Du tilegner dig hurtigt ny viden
  • Din arbejder struktureret og med en høj detaljeringsgrad

Om dig

Du er studerende på sidste år af din bacheloruddannelse eller lige påbegyndt din kandidatuddannelse, hvor din interesse ligger i erhvervsøkonomi, regnskab, mm. Du er ambitiøs, detaljeorienteret og har gode skrivekundskaber. Du er ikke bange for at få og tage ansvar som f.eks. projektledelse. Ydermere er du analytisk skarp, selvstændig og initiativrig. Du skal være god til at tilegne dig ny viden og hurtigt kunne anvende den i praksis.

Ansøgning

Mener du, at ovenstående profil passer til dine kvalifikationer og ønsker du at prøve kræfter med en stilling, hvor du helt sikkert kommer til at blive fagligt udfordret og udviklet, så send os din ansøgning, CV samt karakterbevis. Gå ind på capax.dk/job og ansøg nu. Ansøgere modtages kun online og ikke per mail.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Christina Just på cj@capax.dk

Om Capax

Capax er et af de mest vækstende konsulenthuse med fokus på specialist headhuntning i Danmark, hvorfor vi ligeledes har modtaget Børsens Gazellepris to år i træk. Arbejdsmiljøet er ungt og dynamisk med gode muligheder for at alle kan bidrage med inputs. Vi er ambitiøse og ønsker at forsætte vores solide vækst.

Hos Capax har vi et stort fokus på sparring og videndeling på tværs af teams, og det er essentielt, at vores medarbejdere føler ejerskab og ansvar for egne projekter. Vi hører til i Nordhavn, hvor vi har et fælles kontor med højt til loftet, god plads og masser mødelokaler. Kontoret ligger lige overfor den nye Orientkaj metrostation.

Jobinfo

Segment:

By:

Region:

Internal

Nordhavn

Hovedstaden

 

 

Segment: Internal
By: Nordhavn
Region: Region Hovedstaden