Lukket rekruttering

App udvikler

Sundhed.dk / Fuldtid

Sundhed.dk er Danmarks fællesoffentlige sundhedsportal, der har eksisteret siden 2003, og som er ejet af Regionerne, kommunerne og Sundhedsministeriet.

Igennem de sidste 15 år har sundhed.dk i rollen som både samarbejdspart og leverandør leveret sikker sundheds-it og information om sygdom og sundhed til gavn for både borgere og sundhedsfaglige.

På sundhed.dk har borgerne og de sundhedsfaglige sikker adgang til den enkelte borgers sundhedsoplysninger og generel information om sundhed og sygdom. Det giver borgeren indsigt i og mulighed for at bevare overblikket over egne oplysninger og for at tage aktiv del i beslutninger om egen sygdom og sundhed, samt at understøtte de sundhedsfaglige i at levere sammenhængende og helhedsorienterede sundhedsydelser.

Sundhed.dk er digitalt til stede dér, hvor brugeren er med relevante, tidstro og verificerede sundhedsoplysninger, der gør det lettere at træffe kvalificerede valg om behandling og sundhed.

Der er omkring 100 medarbejdere i organisationen fordelt ud på i alt fire matrikler – tre i København og ét i Odense. Der vil være mulighed for både at arbejde fra kontoret i Odense eller i København, samt gode muligheder for remote work.

Afdelingen Drift og Udvikling

Sundhed.dk består af fem faglige enheder, hvor du i stillingen som App Udvikler vil have din daglige gang i enheden Drift og Udvikling, der samler alle it-discipliner inden for drift, infrastruktur og udvikling. Sundhed.dk er karakteriseret af en flad struktur, og du vil derfor få mange samarbejdsflader til kollegaer på tværs af organisationen.

Enheden Drift og Udvikling består af udviklere, app udviklere, testere, release manager, it-arkitekter og driftsfolk, hvor der arbejdes i et agilt setup, der efterlever en devops kultur.
Der er 16 interne udviklere samt 8 eksterne i enheden, hvor de eksterne udviklere og leverandører er tæt integreret i de eksisterende teams. Man vil derfor være i tæt samarbejde med dem på de forskellige produkter, løsninger og integrationer.

Enheden er præget af et diverst mix af tekniske medarbejdere både i forhold til alder, uddannelsesmæssig baggrund, kompetencer og interesser, hvilket skaber gode muligheder for faglig sparring og videreudvikling af færdigheder.

Du vil blive en del af en dynamisk arbejdsplads med mange spændende udfordringer og løsninger, hvor alle medarbejdere arbejder mod et stærkt og fælles purpose – At binde det danske sundhedsvæsen sammen. 

Der tilbydes desuden fleksibilitet i forhold til muligheden for hjemmearbejde, igennem Sundhed.dk’s frivillige 3:2 ordning, hvor man har tre dage på kontoret, og to dage hjemmefra. 

Om stillingen som App Udvikler

Som app udvikler kommer du til at spille en central rolle i realiseringen af en ambitiøs strategi for udvikling af danskernes sundhedsportal. Her vil du primært arbejde på en række projekter og løsninger i og omkring Sundhed.dk’s to hovedprodukter – Sundhed.dk og minsundhed.

Du lander desuden i organisationen på et spændende tidspunkt, hvor mange store initiativer skal sættes i gang, og hvor du får rig mulighed for selv at sætte dit præg på jobbet og udvikle dig fagligt såvel som personligt.

I denne stilling vil du arbejde tæt sammen med udviklere og andre app-udviklere. Der søges en profil, der har fokus på Android.

Krav til en App Udvikler

Vi forventer, at du har

  • Omkring 10 års erfaring med app udvikling generelt.
  • Fokus og lyst til at arbejde på app udvikling indenfor Android.
  • Arbejdet i agile teams.
  • Stærk analytisk sans.
  • Gode kommunikationsevner og evne til at samarbejde på tværs.

Det er desuden et plus, hvis du har kendskab til følgende:

  • SPM (Swift package manager)
  • Bash script og Linux
  • C#
  • Postman

Jobinfo

Segment:

By:

Region:

IT

København Ø

Hovedstaden

 

 

Segment: IT
By: København Ø
Region: Hovedstaden