Lukket rekruttering

Administrativ Juniorkonsulent

Capax Recruitment / Deltid

Kickstart din karriere indenfor rekruttering som Administrativ Juniorkonsulent indenfor headhunting

Vil du gerne være en del af et stærkt headhuntingsbureau, der hjælper nogle af Danmarks største virksomheder med rekruttering af nye medarbejdere? Er du 100 meter mester i koordinering af detaljer i både små og store opgaver? Så er det måske dig vi leder efter!

Administrativ Juniorkonsulent

Hos Capax søger vi lige nu en juniorkonsulent 15-20 timer om ugen til vores unge og ambitiøse team af kolleger, som vil med på en spændende udviklingsrejse ind i rekrutteringsbranchen. I stillingen som Administrativ Juniorkonsulent vil du komme til at arbejde indenfor headhunting af ledere og specialister til store danske, internationale virksomheder og konsulenthuse.

Du vil som juniorkonsulent i Capax blive tilknyttet en eller flere konsulenter og løbende modtage faglig sparring og feedback, som kan være med til at udvikle dine kompetencer og understøtte din læring. Der er tale om en stilling, hvor du i tæt dialog med konsulenterne vil blive involveret på tværs af opgaver og kunder og opnå et unikt branchekendskab.

Hos os er arbejdstempoet højt og læringskurven stejl, du vil derfor hurtigt få indblik i rekrutteringsprocessen. Din læringskurve starter i en koordinerede rolle i et tæt samarbejde med en af Capax’ største kunder, Novo Nordisk. Her vil du være med til at koordinere afholdelse af interviews, og herigennem sikre en glidende proces for både kunde og kandidat. På sigt vil der være mulighed for at få et dybere kendskab til bl.a. search på LinkedIn, udarbejdelse af stillingsopslag, searchstrategier, interviewteknikker, samt kandidatpræsentationer.

Dine opgaver som juniorkonsulent:

  • Kundedialog omkring koordinering af interview og booking af placeholders
  • Tæt samarbejde med ekstern leverandør som står for afholdelse af 2. samtaler ift. testfeedback
  • Tæt samarbejde med rekrutteringskonsulenter hvor man i fællesskab skal sikre en gnidningsfri rekrutteringsproces for både kunder og kandidater

Interesseområder: 

Du har lyst til at arbejde med administrative opgaver indenfor HR-området og er nysgerrig efter at få et dybere kendskab til den fulde rekrutteringsproces. Du er motiveret for at koordinere både små og store opgaver, og fra eventuelt tidligere arbejde ved du, at du både har motivationen og evnen til at holde styr på detaljer og processer.

Som person er du struktureret og detaljeorienteret. Du har en god situationsfornemmelse og integritet ligesom du er imødekommende og løsningsorienteret. Du balancerer helt naturligt mellem at supportere ledelsen hos vores kunde, samarbejde med konsulenter, navigere med fortrolige informationer og samtidig være en god kollega.

Vi forestiller os, at du er i starten eller midten af din bachelor inden for f.eks. Psyk., HRM, kommunikation eller tilsvarende. Du er udadvendt og trives i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor du har lyst til at vokse og udvikle dine kompetencer. Der vil være et stort fokus på kontinuerlig sparring og på sigt gode udviklingsmuligheder for at arbejde mod graduate- eller konsulentrollen.

Om Capax

Capax er et ambitiøst konsulenthus med fokus på vækst, og vi har to år i træk modtaget Børsens Gazellepris. På nuværende tidspunkt er vi 30 medarbejdere, heraf 15 konsulenter. Vi har et ungt arbejdsmiljø, hvor alle har mulighed for at bidrage med inputs, og det er samtidig essentielt, at vores medarbejdere føler ejerskab og ansvar for deres projekter.

Hos Capax er det vigtigt, at vores medarbejdere trives og arbejdsmiljøet er tiltalende. Vores lækre frokost fra Madkonceptet bliver nydt i fællesskab i køkkenet eller på terrassen, og vi hygger til morgenmad hver fredag.

Foruden at samles om de daglige måltider, gør vi også meget ud af at prioritere sociale arrangementer og et stærkt sammenhold, bl.a. gennem månedlige fredagsbarer, diverse aktivitetsdage, julefrokoster og strategiture.

Vores kontor er placeret i hjertet af Nordhavn i et moderniseret pakhus, blot 50 meter fra Orientkaj metro, med udsigt over vandet. Stemningen er forstærket af de store arbejdsrum, højt til loftet og åbne kontorlandskaber.

For yderligere information er du velkommen til at læse nærmere på www.capax.dk. For spørgsmål er du velkommen til at kontakte Julie Skov på jsk@capax.dk

Vi vurderer løbende ansøgerne.

Jobinfo

Segment:

By:

Region:

Internal

Nordhavn

Hovedstaden

 

 

Segment: Internal
By: Nordhavn
Region: Region Hovedstaden