Rekruttering

Eksperter i at headhunte ingeniører og IT-specialister

 
Capax er markedsledende i at rekruttere ingeniører, tekniske og IT-specialister i Danmark. Med vores unikke branchekendskab, adgang til kandidatkilder og tilhørsforhold til Ingeniørforeningen, IDA, headhunter vi kvalificerede specialister. Vi tager udgangspunkt i kundens specifikke ønske og behov. Det sikrer, at du som kunde får valget blandt de bedste kandidater til en rekruttering.
Vi har markedets største kandidatdatabase af passive IT, ingeniører og tekniske kandidater med mere end 30.000 emner. Kandidaterne arbejder inden for brancher som energi, industri og infrastruktur. I dialog med kunden diskuteres altid muligheden af at udvide kandidatfeltet med udenlandske ingeniør og IT profiler. Du er velkommen til at kontakte os for en uforpligtende sparring om hvordan du bedst finder et stærkt kandidatfelt til en specialist eller mellemleder stilling.
“Det er især de lidt tungere ingeniørstillinger, vi kan have problemer med at besætte, og det er netop disse opgaver, Capax er rigtig dygtige til at løse. Når Capax siger, de er stærke på ingeniørrekruttering, så er det sandt. De har fingeren på pulsen.”
Marianne Funch – Sr. HR Partner, National Oilwell Varco (NOV)

Datacenter

Case: Rekruttering af kandidater til opstart af nyt datacenter i Danmark

Vores kunde havde et stort behov for IT og ingeniør kandidater til deres nye datacenter i Danmark. Kundens krav var bl.a. at kandidaterne skulle kunne både flydende dansk og engelsk.
Den store udfordring var datacenterets placering, hvilket begrænsede kandidatfeltet.
Over 20 kandidater blev accepteret af kunden over en periode på 2 måneder.

Eksempler på rekrutteringer:

  • Bygningsingeniør
  • Facility Support Manager
  • Ingeniør, Critical Facility
  • Kontrolingeniør, SME
  • Facilities Project Manager
  • Environment, Health & Safety – EHS coordinator
  • El-ingeniør, SME
  • Software udvikler
  • Løsningsarkitekt

 

Lessons learned: Kombinationen af Capax’ store netværk og unikke viden medførte et succesfuldt samarbejde.

Hør mere – Kontakt Christina Just

Olie & gas

Case: Pipe system design ingeniør til olie & gas industrien

Vores kunde manglede en dygtig pipe system ingeniør, som skulle have erfaring inden for fatique of materials & structural strengths eller anden kvalificeret erfaring med numerisk analyse.
Udfordringen var at finde en kandidat som kunne leve op til det krav der var til anciennitet samt havde relevant erfaring inden for industrien.
Med hjælp fra Capax fandt kunden en kandidat på 1 måned.

Lessons learned: Kombinationen af Capax’ evne til at få headhuntede kandidater i tale og vidensdeling af indsigt i markedet omkring svære tekniske ingeniørprofiler bidrog til et succesfuldt samarbejde.

Hør mere – Kontakt Sine Daugaard Jelle