Virksomheder

Rekruttering

Eksperter i at headhunte ingeniører og IT-specialister

 
Capax er markedsledende i at rekruttere ingeniører, tekniske og IT-specialister i Danmark. Med vores unikke branchekendskab og adgang til kandidatkilder headhunter vi kvalificerede specialister. Vi tager udgangspunkt i kundens specifikke ønske og behov. Det sikrer, at du som kunde får valget blandt de bedste kandidater til en rekruttering.
Vi har markedets største kandidatdatabase af passive IT, ingeniører og tekniske kandidater med mere end 40.000 profiler. Kandidaterne arbejder inden for brancher som energi, industri og infrastruktur. I dialog med kunden diskuteres altid muligheden af at udvide kandidatfeltet med udenlandske ingeniør og IT profiler. Du er velkommen til at kontakte os for en uforpligtende sparring om, hvordan du bedst finder et stærkt kandidatfelt til en specialist eller mellemleder stilling.

“Det er især de lidt tungere ingeniørstillinger, vi kan have problemer med at besætte, og det er netop disse opgaver, Capax er rigtig dygtige til at løse. Når Capax siger, de er stærke på ingeniørrekruttering, så er det sandt. De har fingeren på pulsen.”

Marianne Funch –  Sr. HR Partner, National Oilwell Varco (NOV)

Datacenter

Case: Rekruttering af kandidater til opstart af nyt datacenter i Danmark

Vores kunde havde et stort behov for IT og ingeniør kandidater til deres nye datacenter i Danmark. Kundens krav var bl.a. at kandidaterne skulle kunne både flydende dansk og engelsk.
Den store udfordring var datacenterets placering, hvilket begrænsede kandidatfeltet.
Over 20 kandidater blev accepteret af kunden over en periode på 2 måneder.

Eksempler på rekrutteringer:

 • Bygningsingeniør
 • Facility Support Manager
 • Ingeniør, Critical Facility
 • Kontrolingeniør, SME
 • Facilities Project Manager
 • Environment, Health & Safety – EHS coordinator
 • El-ingeniør, SME
 • Software udvikler
 • Løsningsarkitekt

 

Lessons learned: Kombinationen af Capax’ store netværk og unikke viden medførte et succesfuldt samarbejde.

Hør mere – Kontakt Christina Just

Olie & gas

Case: Pipe system design ingeniør til olie & gas industrien

Vores kunde manglede en dygtig pipe system ingeniør, som skulle have erfaring inden for fatique of materials & structural strengths eller anden kvalificeret erfaring med numerisk analyse.
Udfordringen var at finde en kandidat som kunne leve op til det krav der var til anciennitet samt havde relevant erfaring inden for industrien.
Med hjælp fra Capax fandt kunden en kandidat på 1 måned.

Lessons learned: Kombinationen af Capax’ evne til at få headhuntede kandidater i tale og vidensdeling af indsigt i markedet omkring svære tekniske ingeniørprofiler bidrog til et succesfuldt samarbejde.

Hør mere – Kontakt Sine Daugaard Jelle

Case: Rekruttering af Enterprise- og løsningsarkitekter til offentlig sektor

Vores kunde stod over for en stor oprustning af deres arkitektteam og skulle hurtigt have besat stillinger med erfarne arkitektprofiler i et udfordret marked. Kunden krævede dansktalende kandidater bosiddende i kørsels-afstand til arbejdspladsen i hovedstadsområdet. Gennem vores store database af IT-kandidater og markante netværk i branchen kunne kunden, med hjælp fra Capax, ansætte 5 arkitekter to måneder efter opstart af de enkelte rekrutteringer. 

Lessons learned

 • Capax brugte den store viden om kandidatmarkedet for arkitekturprofiler samt vores netværk til en gennemtænkt tiltrækning af de rette profiler. Det er essentielt at kunne række ud til profilerne i markedet på den rette måde, for at tiltrække kandidater i et yderst headhuntet felt. 
 • Arkitektprofiler i markedet skifter ikke kun job for lønnen, men skifter og motiveres for et jobskifte gennem kompleksitet i fagligheden i stillingen sammenholdt med virksomhedens brand og visioner.
 • Lønniveauerne varierer i markedet og er ikke homogent, som det ses i andre kandidatfelter. Der kan derfor være stor spredning på lønningerne, hvilket vi rådgiver vores kunder om at tage højde for.

Case: Puljerekruttering af Senior IT Management-konsulenter for en Big Four-virksomhed

Vores kunde havde stort behov for at ansætte Senior IT-konsulenter på mellemlederniveau. Kunden var udfordret på, at de befandt sig i en lokal opstartsfase. Capax lagde stor vægt på en stærk employer branding-kampagne parallelt med rekrutteringerne, hvilket gav god respons blandt kandidaterne. I løbet af en 12-måneders periode lykkedes det kunden, i tæt samarbejde med Capax, at ansætte 15 kandidater.

Udsnit af ansættelser/rekrutteringer:

 • Senior Microsoft Dynamics CRM Architect
 • Sr. Microsoft AX Solution Architect
 • Senior Consultant, SSOA IT
 • Senior SAP Procurement Consultant
 • Senior SAP Finance Consultant
 • CRM senior manager
 • Senior AX konsulent
 • Sr. SSOA IT Manager
 • Sr. Microsoft BI Solution Architect
 • Sr. Consultant, CIO Advisory

Case: Team Manager – Automation Project Execution til en globalt ledende virksomhed indenfor bioteknologi

Kunden skulle bruge en Team Manager til at udvikle og lede et team med fokus på eksekvering af Capax-projekter indenfor automation. Kunden var særligt udfordret, da stillingen krævede en kandidat med mange års ledelseserfaring samt høj specialisering inden for bl.a. ISA 88 / 95 samt automatiseringsprocesser. Det lykkedes Capax at ansætte en kandidat med 20 års erfaring inden for projektledelse samt 10 års ledelseserfaring inden for blot én måned.

Et godt samarbejde

Fundamentet for en succesfuld rekruttering er et tæt rådgivende samarbejde mellem vores kunder og Capax som rekrutteringspartner. Det er afgørende, at vi formår at rådgive kunden fra start i et udfordret kandidatfelt. Derigennem sikres en hurtigt og effektiv rekruttering, hvor den rette kandidat ansættes i stillingen. Derigennem hjælper vi vores kunder med at opnå resultater og vækst på rekordtid.