Teknisk leder
rekruttering

Hos Capax tilpasser vi vores rekrutteringer specifikt til den enkelte proces. Med speciale i tekniske ledere, headhunter vi tunge profiler til komplekse stillinger

Vi er markedsledere i rekruttering af tekniske ledere. Med +10 års erfaring som rekrutteringsbureau inden for tekniske ledere og specialister, har vi bl.a. headhuntet Markedsdirektører, IT sikkerhedschefer & VP’s, til komplekse virksomheder. Vores recruiters har dannet et bredt fagligt netværk af tekniske ledere, og rekrutterer årligt mere end 250 specialister. Vores ambition er at løse alle rekrutteringer uanset sværhedsgrad, og stiller altid vores ekspertise til rådighed, hvis I mangler en teknisk leder.

Har I brug for uforpligtende sparring til jeres næste Underdirektør, Head of Engineering, eller andre tekniske leder rekrutteringer, kan I kontakte os her.

Rekrutteringsprocessen

Al information i rekrutteringsprocessen behandles med største fortrolighed. Dette gælder både, hvilke informationer I ønsker, kandidaterne får, samt hvilke oplysninger, I ønsker, vi skal indsamle om potentielle kandidater.

En rekrutteringsproces tager ofte mellem 5-8 uger og følger disse stadier:

Vores ydelser

Search &
Selection

Vi finder potentielle kandidater i Danmark og i udlandet, hvis relevant til jeres ledige stillinger.

På den måde sikrer vi, at I får den bredeste pulje af kvalificerede kandidater at vælge imellem.

Vores konsulenter tager ansvaret for, at I ender med den rigtige kandidat til den ønskede stilling.

Limited
Search

I får let og hurtig adgang til dygtige IT-specialister, der ellers kan være svære at få fat i.

Vi har inden for en række IT-specialistområder opbygget et Talent Map, hvor vi identificerer kandidater med specifikke spidskompetencer.

Limited Search er designet til at hjælpe med rekrutteringsopgaver, som ikke nødvendigvis kræver en fuld Search & Selection.

Personlig-hedstest

Personlighedstests kan være et vigtigt redskab i en rekrutteringsproces, da den kan vise relevante parametre hos kandidaterne.

Personlighedstesten bruges som et supplement til eksempelvis samtaler. Vi tilbyder at personlighedsteste kandidaterne.

Vi er certificeret i personlighedstestene MPA og OPQ32

Job-annoncer

Vi har et dybdegående kendskab til IT-branchen og en unik indsigt i de faktorer, der gør, at kandidaterne vælger jer.

Vi tilbyder kvalificeret sparring i forbindelse med udformning af jobannoncer, så vi sikrer, at I får de rigtige IT-specialister med en jobannonce af høj kvalitet.

Executive Search

Igennem mere end 10 år har vi løst 200+ Executive Search opgaver for store danske, såvel som internationale organisationer. Det har gjort os til eksperter i rekruttering af tekniske ledere, underdirektører og chefer.

Ønsker du at vide mere om Executive Search hos Capax?

Kontakt

Capax Julie

Julie Skov 

Senior Rekrutteringskonsulent og Teamleder