Jobinfo

Segment:

Industry:

Client type:

City:

State/Province:

Postal Code:

200 IT

IT-tjenester

IT

København K

Region Hovedstaden

1050

 

 

Segment: 200 IT
Industry:  IT-tjenester
Client type: IT
City: København K
State/Province: Region Hovedstaden
Postal Code: 1050

Slået op: 08.03.2021

Teknisk Tester

Full time / Capax Recruitment / Danmark

Nine er et it-konsulenthus med missionen om at skabe digitale løsninger, som de kan være stolte af. Løsningerne skal være med til at styrke den offentlige forvaltning og virksomhedernes konkurrenceevne. Løsningerne skal også være af høj kvalitet og med lang levetid. Derudover lægges der vægt på, at det skal være løsninger, der ikke bare effektiviserer, men udvikler deres kunders forretning.

Til at skabe disse løsninger leder Nine efter talenter, der tør stå forrest og udfordre status quo på sympatisk vis. Som Nine’er bringer du nye ideer til bordet samtidig med, at du opbygger dyb indsigt i kundens forretning, samt en forståelse for deres udfordringer og behov.

Nine har allerede en større specialiseret gruppe af konsulenter indenfor testområdet, som du får mulighed for at sparre, dygtiggøre dig og arbejde sammen med på forskellige projekter. Generelt for disse og andre konsulenter i Nine ses en passion for at få lov til at nørde med tekniske og komplekse opgaver – en passion som man får lov til at udleve.

Nines konsulenter arbejder generelt med løsninger, som spiller en central rolle i den offentlige it-infrastruktur, f.eks. virksomhedsregisteret (CVR), personregisteret (CPR), DigitalPost og Skat. Derudover arbejdes der også på løsninger for virksomheder i finanssektoren, som har stor berøringsflade i befolkningen. Dit arbejde og dine ideer vil derfor berøre samfundskritiske områder, hvor du får positiv indflydelse på mange menneskers hverdag.

Som Teknisk Tester arbejder du på forretnings- og samfundskritiske projekter og som udførende konsulent hos Nines kunder. I begge tilfælde arbejder og indgår du i tværfaglige teams, og trives med at rollerne overlapper. Det kan f.eks. betyde, at du til tider både skal agere Teknisk Tester og Test Manager.

Den afdeling og det team, som du bliver en del af, afhænger af, hvilket projekt du bliver tilknyttet. Som oftest vil du blive tilknyttet et projekt sammen med andre konsulenter fra Nine, hvor I sammen udgør et hold, der har det fulde ansvar for at løse den pågældende opgave.

Projekterne varierer meget i forhold til, hvor store de er, og hvor lang tid, de tager. Det kan dreje sig om projekter, som tager alt mellem et halvt år og 4 år. I forhold til udvælgelse af disse projekter har du som Teknisk Tester og konsulent selvfølgelig mulighed for at ytre dine ønsker, så du på den måde også har medbestemmelse omkring, hvad du skal arbejde med og indenfor hvilket område.

Til denne rolle forventes det, at du er vant til at arbejde i et agilt team og sætte dig ind i forretningens behov. Som Teknisk Tester og konsulent hos Nine er du nemlig i tæt kontakt med kunden, når du har fokus på at udvælge hvilke dele af testen, der bør automatiseres med henblik på et højt kvalitetsniveau såvel som en høj grad af vedligeholdelsesvenlighed.
Som Teknisk Tester er du derudover løsningsorienteret og proaktiv, og sammen med udviklingsteamet stræber du efter at opnå høj kvalitet i leverancerne. Du er resultatorienteret, har sans for detaljer og går struktureret til værks.

I rollen som Teknisk Tester vil dit ansvarsområde omhandle følgende:
du sparrer med forretningen om behovsafklaring og vurdering af kvaliteten
du sikrer testbarheden i de user stories du og teamet vælger
du automatiserer tests efter udvælgelse sammen med forretningen
du opbygger, vedligeholder og skaber overblik over test suiter
du udfører performance-, integrations- og sikkerhedstests
du udarbejder test design, skriver test cases og scripts samt følger op med metrikker