Jobinfo

Segment:

Industry:

City:

State/Province:

Postal Code:

IT

IT-tjenester

København K

Region Hovedstaden

1147

 

 

Segment: IT
Industry:  IT-tjenester
City: København K
State/Province: Region Hovedstaden
Postal Code: 1147

Slået op: 20.04.2022

Backend Engineer (Audio & Video)

Full time / Capax Recruitment / Danmark

Berlingske Media startede som en lille avis for 275 år siden og er i dag landets største digitale mediehus. Tilsammen vender læserne flere side hos husets fem medier (Berlingske, B.T., Weekendavisen, Euroinvestor og 24syv) end hos konkurrenterne. Berlingske Media arbejder konstant med at sikre, at læserne får relevant, engagerende redaktionelt og kommercielt indhold på alle deres medier for at udfylde deres rolle, som en fri og ansvarlig presse.

Særligt i 2021 havde Berlingske Media fremgang på deres medier; Berlingske, B.T., Weekendavisien og Euroinvest, hvor den digitale vækst steg. Dette har gjort at Berlingske Media har investerede endnu mere i journalistik, digital udvikling og lyd. En vækstrejse som du har mulighed for at komme med på.

Berlingske media består af ca. 700 medarbejder. De er præget af et fladt hierarki og er en tæt og sammentømret organisation. De er kendt for at have høj anciennitet i virksomheden og prioritere sociale arrangementer højt.

Afdelingen
Audio & Video teamet, som du vil blive en del af, er et nyt team, som i dag består af i alt 6 kompetente medarbejder og udviklingschefen for Audio & Video, som hjælper med at sætte retningen på frontend udviklingen. De 6 medarbejder inkluderer én designer, én UX’er, én Junior Udvikler, én Tech Lead og to Product Managers, derudover forventes det, at teamet vil vokse både på frontend og backend området indenfor det næste år.

Audio & Video teamets fremmeste opgave er at udvikle software, der støtter op om husets evne til at skabe værdi for brugeren og sikre, at de har kapabiliteterne til at blive Danmarks førende digitale multimediehus. Afdelingen arbejder på nogle af Danmarks største og vigtigste frie medier: Berlingske, BT, Weekendavisen, Euroinvestor og 24syv.

Teamet er generelt præget af en ”eksperimenterende” mentalitet, hvor mange ting er mulige og flere ideer afprøves. Derudover er de også et product lead team, med hurtige releases og kort fra ide til handling.

Stillingen
Berlingske Media ønsker at være Danmarks førende digitale multimediehus, hvilket indebære at blive endnu bedre på audio og video området. I den forbindelse skal deres backend arkitektur på området bygges på ny, således at den understøtter den bedste bruger oplevelse på audio og video området.

I denne rolle får du derfor muligheden for at komme med på rejsen og være den eksekverende part på backend arkitekturen. Dette betyder, at der ikke er noget ældre legacy kode, som skal vedligeholdes, men i stedet et fokus på udvikling og arbejde i de nyeste teknologier på tværs af Berlingske Medias sites.

Du vil på baggrund af din viden og kompetencer komme til, at arbejde med udvikling på alle mediernes sites, hvilket primært foregår i Node.js. Dette inkludere at tage ansvar for backend udviklingen og drive implementeringer, derudover er det en fordel hvis du har erfaring med AWS, da alt vil være fuldt integreret i AWS. Smatidigt vil du deltage i teknologiske diskussioner i teamet for at finde frem til de bedste løsninger.

Ansvarsområder

  • Udvikling af backend infrastruktur i Node.js
  • Har ansvaret for etablering og efterfølgende videreudvikling af en sund og stabil teknisk platform – inklusiv tilhørende AWS infrastruktur
  • Indgå i bredere diskussioner om arkitektur på tværs af IT.

Requirements
Det er vigtigt at du har;

  • En solid erfaring med backend udvikling, særligt i Node.js
  • Forståelse for frontend udvikling i form af React
  • Erfaring med eller interesse for at drive infrastruktur i Cloud solutions, så som AWS, Azure eller Google (fx containers)