Lukket rekruttering

Teamleder, Afløbsmodeller

Novafos / Fuldtid

Teamleder til afløbsmodeller – Styrk fundamentet for Novafos’ milliardinvesteringer

Hos Novafos vil de være helt i front, når det gælder bæredygtige og klimavenlige løsninger, der gør en forskel for vores hverdag og miljø. De søger nu en ny teamleder til deres team Afløbsmodeller.

Teamleder for stærke specialister

Modellerne er hele grundlaget for deres omfattende anlægsinvesteringer. Dine færdigheder og kompetencer er derfor afgørende for at opretholde et solidt beslutningsgrundlag for velovervejede investeringer.

Du kommer til at stå i spidsen for 11 højt specialiserede og hjælpsomme medarbejdere, der arbejder med hydrauliske modeller, opgør overløbsmængder og samarbejder med organisationens øvrige plan- og projektteams samt driftsafdelinger. Team Afløbsmodeller er et af 6 teams i deres afdeling Plan Rens & Afløb, der pt. har 75 medarbejdere.

Solide samarbejdsevner med medarbejdere og teamledere

Din forståelse for det faglige gør, at du er god til at perspektivere og sætte retning, så medarbejderne arbejder engageret for at nå det samlede mål.
Du kommer til at arbejde tæt sammen med dine teamlederkolleger særligt i Plan Rens og Afløb, både når det kommer til at servicere og at indgå i innovationsprojekter, herunder sætte nye initiativer i gang, der udvikler organisationen og medarbejderne.
Du vil således være med til at præge Novafos’ kultur i tæt samarbejde med medarbejderne og dine lederkolleger.

Dig som leder

Udover at mestre klassiske discipliner som at sikre fremdrift og allokere de rette ressourcer til projekter finder du det spændende at lede et team af specialister. Du er troværdig og involverende over for dine medarbejdere samt har evnen til at se helheden. Du opleves som forandringsparat, struktureret og fokuseret. Du er dygtig til at kommunikere og give feedback samt er tydelig om dine forventninger – også når det gælder om at arbejde mod nye mål og samarbejdsformer. Du har målet for øje, når du planlægger teamets projekter og styrer det faglige fokus samtidig med, at medarbejderne trives og udvikles.

De forestiller sig, at du er uddannet ingeniør eller har en tilsvarende uddannelse med kendskab til forsyningsbranchen og modellering gerne indenfor afløb. Vi ser gerne, at du har nogle års erfaring som personaleleder, ligesom det er en fordel, hvis du er vant til at samarbejde med rådgivere og at udarbejde udbud.

Plads til et liv ved siden af dit arbejde

Det er vigtigt for dem, at du er glad for dit arbejde, og du får en høj grad af frihed til selv at tilrettelægge dit arbejde. De tilstræber en hverdag, hvor du finder balance mellem arbejdsliv og fritid. Hos Novafos får du flekstid og mulighed for at arbejde hjemmefra op til to dage om ugen.

De praktiske detaljer

Dit arbejdssted bliver på Blokken 9 i Birkerød. Løn efter gældende KL-overenskomst og kvalifikationer.

Har du spørgsmål?

Denne rekruttering er assisteret af Capax Recruitment. Har du brug for at høre mere, inden du søger stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Monika Hürtig på mhu@capax.dk eller tlf. 29 35 98 10. Samtaler afholdes løbende, så send din ansøgning og dit CV via linket hurtigst muligt. Der indgår en test i ansættelsesforløbet.

Om Novafos

Novafos er vand- og spildevandsselskab i Allerød, Ballerup, Egedal, Frederikssund, Furesø, Gentofte, Gladsaxe, Hørsholm og Rudersdal Kommuner. De leverer drikkevand til en stor del af forbrugerne i kommunerne og tager hånd om regnvand og spildevand i de ni kommuner. I Novafos er der ca. 300 medarbejdere. Læs mere på www.novafos.dk. I Novafos sætter de nye standarder. De vil være på forkant med ny viden, teknologi og metoder, der både kan sikre den daglige drift og ruste dem til fremtidens udfordringer med højere effektiviseringskrav og store klimaudfordringer. Novafos arbejder med FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling.

Jobinfo

Segment:

By:

Region:

Engineering

Birkerød

Hovedstaden

 

 

Segment: Engineering
By: Birkerød
Region: Hovedstaden