Slået op: 31.05.2024

Sprinkleringeniør

Kemp & Lauritzen / Fuldtid

Kemp & Lauritzen A/S, en landsdækkende teknikorganisation med over 140 års erfaring, har konsekvent leveret innovative tekniske totalløsninger til både private og offentlige kunder. Med næsten 3.000 dedikerede medarbejdere dækker virksomheden et bredt spektrum af behov inden for el, VVS og ventilation, og opgaverne strækker sig fra daglig service til større entrepriser og specialiserede projekter. Kemp & Lauritzens tekniske løsninger er nøje forankret i data og digitale værktøjer for at imødekomme fremtidens behov i forhold til den grønne omstilling.

Om afdelingen Engineering

Afdelingen Engineering indtager en unik position hos Kemp & Lauritzen, hvor de som internt kostcenter understøtter produktionen i afdelingerne Entreprise, Specialer og Tekniske Huse. Med ca. 50 medarbejdere, der tæller ingeniører, tekniske designere og konsulenter, skaber afdelingen skræddersyede brandsikringsløsninger, der opfylder kundernes specifikke behov og samtidig overholder gældende regler og standarder.

Om stillingen som sprinkleringeniør

For at blive en succes i rollen er det vigtigt, at du finder det spændende at arbejde med sprinkleranlæg og brandsikring. Erfaringsmæssigt har du måske arbejdet med sprinkleranlæg allerede, men det er ikke en forudsætning for at kunne bestride stillingen. Du har angiveligt erfaring som projektledelse, og fagligt kan du enten være VVS’er, ingeniør, konstruktør eller maskinmester og har især arbejdet med tekniske anlæg i udførelsesfasen.

Fagligt vil du få mulighed for at arbejde både med design, installation, vedligeholdelse og inspektion af sprinklersystemer i forskellige typer af bygninger og industrianlæg og dine opgaver spænder bredt fra udarbejdelse af tilbud, tage kundedialoger om løsninger, skitsering af projekter, beregninger og projekteringsledelse herunder have ansvar på økonomi og tid på de enkelte opgaver. Du har angiveligt erfaring med flere af opgaverne, ellers vil du løbende få faglig støtte fra flere erfarne kolleger, da det ikke forventes, at du kan løfte alle opgaverne med det samme.

Din personlighed er kendetegnet ved, at du udviser ejerskab og troværdighed. Du styrer med stort engagement dine projekter og er vant til at arbejde i et hårdt prismarked. Du forstår, at kvalitet er af stor vigtighed og det samme gælder for styring af tid og økonomi for ethvert projekt . Du motiveres af at samarbejde med andre og bidrage med viden, der er med til at sikre en brugbar løsning for kunden. Samtidig har du en faglig interesse i at udvikle dine kompetencer løbende, hvilket også vil give dig mulighed for at kunne opnå en certificering som sprinkleringeniør.

Denne rekruttering er assisteret af Capax Recruitment. Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Marianne Petersen på mkp@capax.dk.

Jobinfo

Segment:

By:

Region:

Engineering

Århus

Midtjylland

 

 

Segment: Engineering
By:  Århus
Region: Midtjylland