Slået op: 26.04.2024

SoMe Marketing Assistant

Capax Recruitment / Deltid

Er du en skarp skribent og en haj til LinkedIn? Har du lyst til at blive vores stemme på de sociale medier? Vi leder efter en kreativ studentermedhjælper, der kan skrive fængende tekster til vores hjemmeside og sociale medier – især på LinkedIn!

Hvad vi tilbyder Vi søger en passioneret studerende, der har en stor interesse for sociale medier (SoMe) og kan skabe engagerende indhold. Denne rolle giver dig mulighed for at udforske og dykke ned i verdenen af sociale medier og content creation. Vi leder efter en studerende, der er drevet af at fortælle fængende historier og kan omsætte kreative ideer til virkelighed. Du skal kunne lide at samarbejde på tværs af teams for at finde frem til de bedste historier.

Som SoMe Marketing Assistant får du en unik mulighed for at opnå praktisk erfaring inden for kommunikation og SoMe, mens du studerer. Vi tilbyder et fleksibelt arbejdsmiljø med 10-12 timer om ugen, som tilpasses efter din studiekalender og eksamensperioder. Du bliver en del af et team, der værdsætter åbenhed og samarbejde, støttet af en flad organisationsstruktur.

Dine opgaver

  • Content Creation: Udarbejd og korrekturlæs tekster, der fanger og engagerer på LinkedIn og vores hjemmeside.
  • Fang glimt af hverdagen: Fang de små glimt i hverdagen i billeder, der viser vores virksomhedskultur. Du behøver ikke at have erfaring med at tage billeder, men du skal kunne indfange hverdagens øjeblikke, der giver et indblik i vores hverdag.
  • Performance Monitoring: Hold øje med, hvordan vores indhold performer.
  • Ad hoc-opgaver: Vær klar til forskelligartede kommunikationsudfordringer.

Er det dig?

  • Du er i slutningen af din bachelor eller lige startet på kandidaten inden for kommunikation, marketing eller journalistik.
  • Du har et naturligt flair for at skrive og kommunikere.
  • Du er selvstændig, men trives også i tæt samarbejde.
  • Du har øje for detaljer og elsker at fortælle en god historie.
  • Erfaring med LinkedIn er en fordel.

Sådan søger du

  • Er du klar til at være med på vores rejse? Besøg capaxrecruitment.dk/jobs og upload din ansøgning og CV. Vi glæder os til at høre fra dig!

Spørgsmål? For yderligere information, kontakt Henriette Dalsgaard Busch, på +45 20 31 37 56 eller via hbu@capax.dk.
Læs mere om os på capaxrecruitment.dk

Om Capax

Capax er et af Danmarks hurtigst voksende konsulenthuse inden for specialist head-hunting. Vores drive og dedikation har skaffet os Børsens Gazellepris to år i træk. Vores kontor pulserer af energi og ambitioner, og her er alle idéer velkomne og værdsatte.
Hos Capax vægter vi åbenhed og samarbejde højt. Vi tror på sparring og videndeling på tværs af vores teams, så alle føler sig både ansvarlige for deres projekter. Vores kontor er i Nordhavn, i et rummeligt kontor med højt til loftet og masser af lys. Vi ligger lige ved siden af den nye Orientkaj metrostation.

Jobinfo

Segment:

By:

Region:

Internal

Nordhavn

Hovedstaden

 

 

Segment: Internal
By: Nordhavn
Region: Region Hovedstaden